Cennetten arsa satarak 6 milyon TL topladılar!

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Cennetten arsa satarak 6 milyon TL topladılar!

Vatandaşlara cennetten yer vereceklerini söyleyerek 6 milyon lira dolandıran 6 kişi gözaltına alındı

Antalya, Hatay, Kırıkkale, Çankırı ve Ankara'davatandaşları Cennetten yer vereceklerini söyleyerek dolandırdığı öne sürülen 3'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre , Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, dini inançları kullanarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen zanlılara yönelik iki aylık teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenledi.

Antalya , Hatay, Kırıkkale, Çankırı ve Ankara'da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, örgütün lideri olduğu öne sürülen F.K. ile eşi N.K, doktor olduğu öğrenilen A.C.Y. ile A.Y, U.T. ile F.Y. gözaltına alındı.

F.K'nin , önceki hayatında Veysel Karani olduğunu söyleyerek vatandaşları “Cennetten size yer vereceğiz” vaadiyle dolandırdığı öne sürüldü.

Zanlıların 2 yılda çok sayıda kişiyi 5-6 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.

Zanlıların dolandırıcılık yaparken hipnoz yöntemini de kullandığı , örgütün dolandırdığı kişiler arasında hakim, avukat ve öğretmenlerin de bulunduğu öğrenildi.

Yurdum insanı bazen öyle şeyler yapıyor ki...

Zanlıların dini inançları kullanarak dolandıramayacağını düşündüğü kişileri de Bazı Varlıkların Milli Ekonomiye Kazandırılması Hakkındaki Kanun'u kullanarak dolandırdığı öne sürüldü. Zanlıların , “Varlık barışı ile Türkiye'ye getirdiğimiz parayı harcını ödeyemediğimiz için Merkez Bankasından alamadık” diyerek vatandaşlardan faiz karşılığında para aldığı iddia edildi.

Zanlılar , sorgularının ardından “örgütlü nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
AA

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
satanlar kadar alanlarda suclu..Kazilacak KAZ oldukca kazanlarda olacakti..
haa bu emlakci nerde acaba bende soyle kevser kenarinda Anneme ve kendime bir Arsa bakacaktim...dfgtn::komik..
ehh bunu ilk kez duymuyorum Selavvat karsiliginda butun Cenneti vaad edenide gormustum..
oysa Allah-in rahmeti izni olmadan hic kimse kimseye sefaat bile edemez..
Affet bizi Allahim hiristiyanlara benzedik...1.000 dolar ver Anadan dogmus gibi temizlen...

O gün, kimse şefaat edemez. Ancak Rahman olan Allah’ın izin verdiği ve sözünden hoşlandığı kimse şefaat eder.) [Taha 109]

(Rahman olan Allah’ın nezdinde söz ve izin alanlardan başkası şefaat edemez.) [Meryem 87]
(Allah’ın izni olmadan kim şefaat edebilir?) [Bekara 255]

(Allah’ın izni olmadan hiç kimse şefaatçi olamaz.) [Yunus 3]
KIM KIME KIMIN CENNETINI ..mulkunu satiyor....

suskun

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
cennetten yer mi????sırıtık.:, tüh yakalanmışlar, şimdi nasıl alıcazdfgtn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cennetten yer mi????sırıtık.:, tüh yakalanmışlar, şimdi nasıl alıcazdfgtn

Aynen cook uzuldum ne kismetsiz insanmisiz..
Co iyi hatirliyorum 3 sene once birisi Turkiyeden Kurban paralarimizi ona islami bir vakiftan oldugunu ve Onlara gondermemizi istemisti..
peki nasil size guvenebilirim dedigimde kurbanlar sizi cennete gotururken diye cevap vermisti...sırıtık.:,
Cevap hosuma gitmis tmm 4.000 dolar gonderelim demis ve Ona dikkat edin bizi cennete goturecek kurbanlar Sizi de Cehenneme goturebilir diye tebessum ile soyledigimde bu sorumlulugu alamam demisti....
Yani insafli cikmisti.. Bizim niyettimiz burdaki Gurbetcilerin kurbanlardan Ana vatandaki yoksul Vatandaslarimiz nasiplensin diye idi..Niyetti Hayr olanin Akibettide Hayr olur!
niyeti ser olanin HAYRI bile serr olur bir Gonul ehli derdi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Malesef bu konu beni ziyadesi ile sarsiyor..Yahu bizler kendi alinteri ile kazandigimiz mallin,mulkun hesabini veremez iken nasil olur da Rabbimin adini,guzel dinimizi, insanlarin altin kalplerindeki insani duygularini kullanarak.. aldigimiz paralarin hesabini veriririz...
Allah cc. hic kimsenin HAKKINI hic kimsede birakmaz..Bu da Rabbimin guzel ilahi Adaletinden-dir!!

ama bizlerde sucluyuz bunu unutmiyalim..dinimizi bu kadar ucuz sattigimiz icin..
Ahh heleki ben ne kadar aptalim..bu konuda..
ilk girdigim islami sitede nerden ve kim oldugumu soyledigim an itibarim baslamisti.. ye kurkum Ye misali..
Formun sistemi bozulmus mu ne veya yeni en pahali bilgisayari almak ister bizim takvali mumin kardesimiz yahu soyle 2.000 dolar gondersen ya..
para isterler.. ya bana guzel bir saat gondersene.. ya islerim cook bozuk herseyimi kaybediyorum tekrar para..
ya Alevi dullara da yardim etsen..ac gozlu insanlarin Helal haram demeden baskasinin hAKKINI nasil topladiklarini kendi gozlerim ile Sahit oldum..
oysa Helal bir ticaretti baskasinin yetimin HAKKI-ndan alinan para kurtarabilirmi idi ki?
Alemlerin rabbi olan Mulkun Sahibi durur iken bir Beni Adem den istiyecek kadar kendimizi kucultuyoruz...
bu tip insanlarin yuzunden artik sadaka, yardimlasma, guven duygularimizi bile kaybettik..malesef...
iste bunu uzuluyorum.. gercek ihtiyac sahiplerine bile artik yardim etmeye korkar olduk...
Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun..
Benim aptaligim butun herkese ibret olsun diye burada anlatiyorum..
Ben gibi Aptallar oldukca bizi kaz gibi yollacak da akillilar olacaktir..
ama Hamd olsun bu hesaplasma burada bitmiyecek..benden aldigi paralari vermese bile yine kazancdayim
Ahirette hesap cetindir..Elhamdillilah..

Üst Alt