Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güncel/Haber/Bilgi
Cennetten arsa satarak 6 milyon TL topladılar!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 45617" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Malesef bu konu beni ziyadesi ile sarsiyor..Yahu bizler kendi alinteri ile kazandigimiz mallin,mulkun hesabini veremez iken nasil olur da Rabbimin adini,guzel dinimizi, insanlarin altin kalplerindeki insani duygularini kullanarak.. aldigimiz paralarin hesabini veriririz...</span></p><p><span style="color: black">Allah cc. hic kimsenin HAKKINI hic kimsede birakmaz..Bu da Rabbimin guzel ilahi Adaletinden-dir!!</span></p><p> </p><p><span style="color: black">ama bizlerde sucluyuz bunu unutmiyalim..dinimizi bu kadar ucuz sattigimiz icin..</span></p><p><span style="color: black">Ahh heleki ben ne kadar aptalim..bu konuda..</span></p><p><span style="color: black">ilk girdigim islami sitede nerden ve kim oldugumu soyledigim an itibarim baslamisti.. ye kurkum Ye misali..</span></p><p><span style="color: black">Formun sistemi bozulmus mu ne veya yeni en pahali bilgisayari almak ister bizim takvali mumin kardesimiz yahu soyle 2.000 dolar gondersen ya..</span></p><p><span style="color: black">para isterler.. ya bana guzel bir saat gondersene.. ya islerim cook bozuk herseyimi kaybediyorum tekrar para..</span></p><p><span style="color: black">ya Alevi dullara da yardim etsen..ac gozlu insanlarin Helal haram demeden baskasinin hAKKINI nasil topladiklarini kendi gozlerim ile Sahit oldum..</span></p><p><span style="color: black">oysa Helal bir ticaretti baskasinin yetimin HAKKI-ndan alinan para kurtarabilirmi idi ki? </span></p><p><span style="color: black">Alemlerin rabbi olan Mulkun Sahibi durur iken bir Beni Adem den istiyecek kadar kendimizi kucultuyoruz...</span></p><p><span style="color: black">bu tip insanlarin yuzunden artik sadaka, yardimlasma, guven duygularimizi bile kaybettik..malesef...</span></p><p><span style="color: black">iste bunu uzuluyorum.. gercek ihtiyac sahiplerine bile artik yardim etmeye korkar olduk...</span></p><p><span style="color: black">Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun..</span></p><p><span style="color: black">Benim aptaligim butun herkese ibret olsun diye burada anlatiyorum..</span></p><p><span style="color: black"> Ben gibi Aptallar oldukca bizi kaz gibi yollacak da akillilar olacaktir..</span></p><p><span style="color: black">ama Hamd olsun bu hesaplasma burada bitmiyecek..benden aldigi paralari vermese bile yine kazancdayim </span></p><p><span style="color: black">Ahirette hesap cetindir..Elhamdillilah..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 45617, member: 1049"] [COLOR=black]Malesef bu konu beni ziyadesi ile sarsiyor..Yahu bizler kendi alinteri ile kazandigimiz mallin,mulkun hesabini veremez iken nasil olur da Rabbimin adini,guzel dinimizi, insanlarin altin kalplerindeki insani duygularini kullanarak.. aldigimiz paralarin hesabini veriririz...[/COLOR] [COLOR=black]Allah cc. hic kimsenin HAKKINI hic kimsede birakmaz..Bu da Rabbimin guzel ilahi Adaletinden-dir!![/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]ama bizlerde sucluyuz bunu unutmiyalim..dinimizi bu kadar ucuz sattigimiz icin..[/COLOR] [COLOR=black]Ahh heleki ben ne kadar aptalim..bu konuda..[/COLOR] [COLOR=black]ilk girdigim islami sitede nerden ve kim oldugumu soyledigim an itibarim baslamisti.. ye kurkum Ye misali..[/COLOR] [COLOR=black]Formun sistemi bozulmus mu ne veya yeni en pahali bilgisayari almak ister bizim takvali mumin kardesimiz yahu soyle 2.000 dolar gondersen ya..[/COLOR] [COLOR=black]para isterler.. ya bana guzel bir saat gondersene.. ya islerim cook bozuk herseyimi kaybediyorum tekrar para..[/COLOR] [COLOR=black]ya Alevi dullara da yardim etsen..ac gozlu insanlarin Helal haram demeden baskasinin hAKKINI nasil topladiklarini kendi gozlerim ile Sahit oldum..[/COLOR] [COLOR=black]oysa Helal bir ticaretti baskasinin yetimin HAKKI-ndan alinan para kurtarabilirmi idi ki? [/COLOR] [COLOR=black]Alemlerin rabbi olan Mulkun Sahibi durur iken bir Beni Adem den istiyecek kadar kendimizi kucultuyoruz...[/COLOR] [COLOR=black]bu tip insanlarin yuzunden artik sadaka, yardimlasma, guven duygularimizi bile kaybettik..malesef...[/COLOR] [COLOR=black]iste bunu uzuluyorum.. gercek ihtiyac sahiplerine bile artik yardim etmeye korkar olduk...[/COLOR] [COLOR=black]Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun..[/COLOR] [COLOR=black]Benim aptaligim butun herkese ibret olsun diye burada anlatiyorum..[/COLOR] [COLOR=black] Ben gibi Aptallar oldukca bizi kaz gibi yollacak da akillilar olacaktir..[/COLOR] [COLOR=black]ama Hamd olsun bu hesaplasma burada bitmiyecek..benden aldigi paralari vermese bile yine kazancdayim [/COLOR] [COLOR=black]Ahirette hesap cetindir..Elhamdillilah..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güncel/Haber/Bilgi
Cennetten arsa satarak 6 milyon TL topladılar!
Alt