Selamun Aleyküm , Gönül sizim abla ben de paylaşayım ki doğruyu bulup , huzura erelim.
Ben yaklaşık 4 senedir kurtulmaya çalışıyorum. Abla sizin bu söyledikleriniz den sadece ,günah kapıyı açar .
Diğerlerine katilmiyorum.
Günah işlersen ağır günah , geçmiş olsun .
O da Allahın imtihanı dilerse sana kimse musallat olamaz.
Düğünme sayılı günler kaldı ,son zamanlar da iyice sinirlerim bozuldu ve ibadet etmekte çok zorlaniyordum. Daha geçen hafta yaşadım bunlari.
Eniştem Cübbeli ahmet hocanın tarikatindan, o tarikata ait bu işler ile ilgilenen efendi hazretlerinin bilgisi dahilinde biri ile tanıştırdı eniştem beni .
O Tarikatta kafana göre is yapilmiyormus, efendi hazretleri seyredermis.
Bi gideyim dedim.
Geçen hafta gittim , 4 kere gidip okundum.
Bana günde 300 Estağfirullah 500 La ilahi illallah 500 salavat çekmemı söyledi .
Bu arada son günlerde namazlarim yarım yamalak ve cok hizli kiliyordum. Farkındayım ama engel olamiyorum.
Hoca bana bu kadar az sayı verince güldüm dedim ki içimden , beni ne sanıyor 300 500 nedir Allah aşkına dedim .
İmanima çok güveniyordum. Çekmeye başlayinca
Terleyerek çektim zikirleri .Çok zorlandım.
Şeytan dan ve ateşten yaratılmış , iyiside var kötüsü de ;
Hocanın bana söylediklerine gelince , bunlar rahimden düşün de beyninin içine kadar yerleşip pislik birakiyorlarmis, sadece o alemin gördüğü , vücutta lekeler oluyormuş , ve kimde ne varsa orada gorup yerlesiyorlarmis.
Benim vücudum simsiyahmis, hoca bide bunları benim yüzüme karşı söyledi .
Vücudu bir villa gibi düşün , okununca temizleniyor, ama kapıların kapanması için yani lekelerin geçmesi için yaklaşık 2 ay süren tedavi sürecin var.
Lekeler geçince kapılar kapanıyor .
Allah kurtarsın bizi ,bizi Allahtan başka kimse yardım edemez.
Bu da benim.imtihanım inşallah geçicek.
Hoca bana zikir özellikle tavsiye etti .
Zikirsiz bırakma kalbini dedi.
Ben her gün bu sekilde yapıyorum .
Niyet ettim Allahım senin rizan için şifa niyetine zati ilahiyeni zikretmeye ve Cemii hatalarım için diyorum, 300 estagfirullah çekiyorum . Lailahe illallah çekiyorum . Ve salavat.
Ayrıca 7 gün boyunca günde 10 kere Hz suleymanin ahidnamesini okumami söyledi ,okuduktan sonra " gidin " de dedi . Mecbur gidecekler dedi.
Ben korkuyorum yani istemiyorum , ama yapacağım bugünden itibaren.
Her gün Bakara süresini açıp dinlememi söyledi evde . Onu yapıyorum çok iyi geliyor .
Bunlara günah kapı acıyor da , pislik cehalet vs diyorsunuz ya ablacigim, cok temiz insanlar tanıyorum Tarikatta geceleri zikir de , bulasmis temizlenmye çalışıyor bu öyle bişey değil.
Yani gerçekten değil .
Şeytan işi bu ,seni ibadetten soğutmaya çalışıyor ,ya da imtihandır, korkuyla yaklaş bana diyor Allah kim bilir .
Ben kendimde bi eksiklik olduğunun farkındaydım ve sürekli Allaha , Rabbim aramızdaki seti kaldır diyordum.
Okunduktan sonra çok şükür ki husu namazlarım geri geldi.
Bu arada ben öyle canlı görsem zaten deliriririm.
Ben korkuyorum, ve tiksiniyorum.
Ben sadece yanıma geldiklerini hissediyorum o kadar. O da benim hislerim bir çok insana göre güçlü olduğu içinmış. Hoca nin bana Naptigini , kalbime girdiği ani saati vs hepsine vakifim ve benim sorunum da bu , hislerimin kuvvetli olmasından dolayı , çekiyorum .
Ben hissetmeyi de sevmiyorum ama elimde olan birsey değil.
Ama hoca bana o kadar işlem yaptı, en güzelini Eyüp Sultan hazretlerinde yaşadım , oraya git ,her ne niyetle gidersen , seninle ilgilenecekler eminim.
Oradaki zat lar büyük..
Ve yardım ediyorlar.
Ve hani ben hep diyorum ya burada ,insanlar bişey paylaşıyor ediyor hissediyorum diyor , ben hep o yüzden diyorum bu hisler nereden geliyor , bilmek lazım diye . Burada insanları da görüyorum , Ledun ilmi ya da o aleme ilgi duyduklarini yazilarindan anlıyorum ve cok üzülüyorum .
Düşmanımın başına vermesin ya .
Ya bu çok migde bulandirici birsey , hayattan soguyorsunuz ve hep yanliz birakiliyorsunuz. Ne kadar kötü bişey ..
Kardeşim bu arada senin gördüğün hayal de olabilir ,onlar her kılığa girerler , ama gözleri öyle değildir.
Bazen uyku uyaniklik arasında korkutuluruz, cin değildir öyle düşün .
Ben öyle senin tarif ettiğin gibi görmedim.