Cinlerin musallat olması

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. Siz değerli insanların yardımına ihtiyacım var. Bana Allah rızası için bana yardım eder misiniz? Bundan bir yıl önce falan tam uykuya dalacakken biri ismimle bana seslenir ,ağlama , kahkaha çığlık sesleri falan duyardım. Sonra kendimi okutturdum ve geçti Allaha şükür. Ama bu yil ramazandan bir hafta önce falan bir gece uyuduğumda karmakarışık rahatsız edici pekte guzel olmayan rüyalar gordüm. Ve gece uyandım gece gözlerimi actigim zaman tam karşımda değişik bir yaratık gordum boyle gözlerinin akı yok lazer ışını gibi pasparlak bir mavi cok küçük boylu kömür gibi bir yaratik. Bana baktı ve güldü ama çok ürkünç bir gülümsemeydi. Bunu görünce korkudan çığırdım ve kafami yastiga gömdüm. Kafamı kaldırdığimda yok olmuştu.Annem yanima geldi . Annemle birlikte uyurum tek başıma uyuyamadim korkudan. Bu olaydan sonra gündüzleri gayet normal geçiyor ama.geceleri resmen benim için bi eziyet oluyor. Bende her gece Allahı zikretmeden ayetel kursu Felak nas surelerini okumadan uyumuyorum. Ama o olaydan sonra ufak bi şeyden bile korkmaya başladım mesela annem bu sabah ben uykudayken beni öptü ben hemen uyanıp yine korkuyla ufak ufak bağırdım annem su falan getirdi. Baska ne yapabilirim Allah icin yardim edebilir misiniz abilerim ablalarim ve kardeslerim ve gönül sizim ?

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim,
Rabbim yardımcın olsun inşallah..

Sen yapıyorsun ama benim sana tavsiyem Allahı gece gündüz devamlı zikret!

Özellikle Euzü Besmeleyi Dilinden düşürme!

Devamlı zikir halinde olursan inşallah geçecektir....
Okuduğun sureleri devamlı oku hiç düşürme dilinden, bilhassa yalnızken ve geceleyin..

Bu konunun psikolojik boyutunu Gönül sızım ablam iyi bilir, inşallah cevap verecektir...

Tekrar Allah yardımcın olsun, güzel şeyler düşünmeye çalış, o tür değişlik varlıkları hatırlatan her türlü şeyden uzak durmaya çalış..

Selametle.....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim,Rabbim yardımcın olsun inşallah..
Önce ‘cin’ adı altında pek çok hastalığın karıştırıldığını bilelim. Aslında cin olarak zannedilen pek çok olayın psikolojik,ruhsal,stress, deprasyon ,kafa duygu ruh karışıklığı ,ergenlik sorunu ruhsal,duygusal,hastalık vardır.

Kendim 10 seneden fazla insan,ruh, Fizik, metaFizik, cinler, vesvese, epilepsi,sara, Cinler tarafından çarpılan insanın,beynindeki enerji akımı ile Bati da buna Sizofreni dedikleri ..
Ruh ve Sinir Hastalıkları ile ilgili araştırmalar yapmaktayim..
Kuzey amerika da psikiyatrik Duygu ve davranış bozukluğu gösteren çocuklar ile de çalışmaktayım...
yani burada tecrube,bilgi ve kendi sahit oldugum olaylara binaen yazmaktayim..Cinler alemini islami, bilimsel ve psikoloji olarak bilirim Hamd olsun!!

Onlarin alemi onlara aittir!!ayni insanlar, Hayvanlar Alemi oldugu gibi tamamen Farkli alemlerin canlilariyiz..
bu tip olaylari fazla kafaniza TAKARSANIZ..onlara KAPI aralarsiniz..bir KAPI aralandi mi oradan artik herkes,her sey ,farkli Forumlarda da girebilir!!Sonunda kaybeden Siz olursunuz...

Cinlerin metafizik alemden şehadet yani görünen, fiziki aleme geçişinde çeşitli sebepler vardır.
Ya bizim alemimizde manyetik bir hadise vuku bulur, ya iki alem arasında bir menfez, koridor meydana gelir ya da medyum özelliğine sahip bir kişi,
bilerek veya bilmeyerek bünyesi gereği buna vesile olur. Yoksa hiçbir cin kendi aleminin hudutları dışına kendi iradesiyle çıkamaz.
Aynı dünyada olmamıza rağmen boyut farklılığı bir hakikattir. Cinler, canları istediği zaman metafizik alemden, fizik aleme geçemezler.

gizemli şeylerle, özellikle de ruh çağırma ritüelleri gibi şeylerle uğraşiyorsaniz uğraşmayın ..Gayp Alemine Kapi Aralamayin!
Korku ve Vesvese hislerinizi harekete geçirecek herşeyden uzak durun, akşamları yatmadan banyo yapın ve dua edin.
Yatsi namazini kilmadan Sakin uyumayin..ve abdestli Ayetel kursi ,Nas - Felak sureleri okuyarak uyumaya ozen gosterin...
Bunlar bedeninizdeki enerji kalkanlarını harekete geçirir ve bedensizleri uzaklaştırır...

Cinler Allah'a itaat eden, Allah'dan korkandan korkarlar.
Bu şeytan içinde geçerlidir. Aslında her yaratılan Allah'dan korkandan korkar, o kişiye sokulup zarar veremez.
Çünkü Allah'dan korkan; Allah'ın dini ve isteği üzere yaşar. Böyle biride Allah'ın himayesinde olur..

Cinler tarafından çarpılan insanın,beynindeki enerji akımı değişir...Bati da buna Sizofreni diye tanimliyorlar..
Mesela insan çok üzüldüğü, sevindiği, yorulduğu ve ani şoklar yaşadığı zaman çarpılabilir.
Allah belli dengeler üzerine yaratmış insanı.. İnsanın dengeleri bozulduğu zaman vücuda girişleri çok kolay olur. Aynı sigara dumanı gibi vücuda girmeleri kolaylaşır.
yani insanoglu ne asiri sevinci nede asiri uzuntuyu kaldiramiyor trauma ya giriyor ve beyindeki denge bozuluyor..

Kendinize Gelin..Korku ve vesveselerinizin kurbani olmayin!!
Cinler Aleminin,oltasına takılmayın! kendi aleminizde TAKILIN!!
Gelin kendi hakikatımızı ,kendi alemimizi bilenlerden. Kendi hakikatımızı
sevenlerden olalım...

"İnsanın önünde ve arkasında kendisini ALLAH'ın emrinden koruyan takipçiler ( melekler ) vardır.
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ."
Rad suresi 11 ayet.

ALLAH'ım İnsanların Ve Cinlerin Şerrinden Sana Sığınırım !!!

Âyetelkürsi ve Felak/Nas okumadan yatmayin..

Eğer gerçekten cin ise, onlarla ilgilenen ve sahtekâr olmayan birine gidilebilir.selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cinler genellikle kimlere musallat olurlar?

Cinler herkese musallat olabilirler ancak genellikle zayıf karakterli güçsüz ,stress ve deprasyonda olan kimseler onların daha çok ilgi alanındadır. Çünkü bu tür kimseler onlardan daha fazla etkilenirler. Ayrıca manevi koruması olmayan, namaz kılmayan ,cahil,kimselere de daha kolay etki ederler. .

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah ikinizdende razi olsun ablalarim. Gönül sızım Ablam ben ruh cagirmayla yada öyle gizli bilgilerle uğraşan bir insan değilim. Öyle herkes gibi normal hayat yaşayan bir insanım bende. Ama su varki ben namaz kilmiyorum. Ve ayrica iki yıl içerisinde atlatamadiğim canimi cok yakan bir cok hadise meydana geldi. Beni cok kıran olaylar bunlar. Ve ben farkettimki insanlarla 2 yıldan beri iletişimimde bi kopukluk var acaba bunlardan dolayimi meydana geldi ?

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selamun Aleyküm , Gönül sizim abla ben de paylaşayım ki doğruyu bulup , huzura erelim.
Ben yaklaşık 4 senedir kurtulmaya çalışıyorum. Abla sizin bu söyledikleriniz den sadece ,günah kapıyı açar .
Diğerlerine katilmiyorum.
Günah işlersen ağır günah , geçmiş olsun .
O da Allahın imtihanı dilerse sana kimse musallat olamaz.
Düğünme sayılı günler kaldı ,son zamanlar da iyice sinirlerim bozuldu ve ibadet etmekte çok zorlaniyordum. Daha geçen hafta yaşadım bunlari.
Eniştem Cübbeli ahmet hocanın tarikatindan, o tarikata ait bu işler ile ilgilenen efendi hazretlerinin bilgisi dahilinde biri ile tanıştırdı eniştem beni .
O Tarikatta kafana göre is yapilmiyormus, efendi hazretleri seyredermis.
Bi gideyim dedim.
Geçen hafta gittim , 4 kere gidip okundum.
Bana günde 300 Estağfirullah 500 La ilahi illallah 500 salavat çekmemı söyledi .
Bu arada son günlerde namazlarim yarım yamalak ve cok hizli kiliyordum. Farkındayım ama engel olamiyorum.
Hoca bana bu kadar az sayı verince güldüm dedim ki içimden , beni ne sanıyor 300 500 nedir Allah aşkına dedim .
İmanima çok güveniyordum. Çekmeye başlayinca
Terleyerek çektim zikirleri .Çok zorlandım.
Şeytan dan ve ateşten yaratılmış , iyiside var kötüsü de ;
Hocanın bana söylediklerine gelince , bunlar rahimden düşün de beyninin içine kadar yerleşip pislik birakiyorlarmis, sadece o alemin gördüğü , vücutta lekeler oluyormuş , ve kimde ne varsa orada gorup yerlesiyorlarmis.
Benim vücudum simsiyahmis, hoca bide bunları benim yüzüme karşı söyledi .
Vücudu bir villa gibi düşün , okununca temizleniyor, ama kapıların kapanması için yani lekelerin geçmesi için yaklaşık 2 ay süren tedavi sürecin var.
Lekeler geçince kapılar kapanıyor .
Allah kurtarsın bizi ,bizi Allahtan başka kimse yardım edemez.
Bu da benim.imtihanım inşallah geçicek.
Hoca bana zikir özellikle tavsiye etti .
Zikirsiz bırakma kalbini dedi.
Ben her gün bu sekilde yapıyorum .
Niyet ettim Allahım senin rizan için şifa niyetine zati ilahiyeni zikretmeye ve Cemii hatalarım için diyorum, 300 estagfirullah çekiyorum . Lailahe illallah çekiyorum . Ve salavat.
Ayrıca 7 gün boyunca günde 10 kere Hz suleymanin ahidnamesini okumami söyledi ,okuduktan sonra " gidin " de dedi . Mecbur gidecekler dedi.
Ben korkuyorum yani istemiyorum , ama yapacağım bugünden itibaren.
Her gün Bakara süresini açıp dinlememi söyledi evde . Onu yapıyorum çok iyi geliyor .
Bunlara günah kapı acıyor da , pislik cehalet vs diyorsunuz ya ablacigim, cok temiz insanlar tanıyorum Tarikatta geceleri zikir de , bulasmis temizlenmye çalışıyor bu öyle bişey değil.
Yani gerçekten değil .
Şeytan işi bu ,seni ibadetten soğutmaya çalışıyor ,ya da imtihandır, korkuyla yaklaş bana diyor Allah kim bilir .
Ben kendimde bi eksiklik olduğunun farkındaydım ve sürekli Allaha , Rabbim aramızdaki seti kaldır diyordum.
Okunduktan sonra çok şükür ki husu namazlarım geri geldi.
Bu arada ben öyle canlı görsem zaten deliriririm.
Ben korkuyorum, ve tiksiniyorum.
Ben sadece yanıma geldiklerini hissediyorum o kadar. O da benim hislerim bir çok insana göre güçlü olduğu içinmış. Hoca nin bana Naptigini , kalbime girdiği ani saati vs hepsine vakifim ve benim sorunum da bu , hislerimin kuvvetli olmasından dolayı , çekiyorum .
Ben hissetmeyi de sevmiyorum ama elimde olan birsey değil.
Ama hoca bana o kadar işlem yaptı, en güzelini Eyüp Sultan hazretlerinde yaşadım , oraya git ,her ne niyetle gidersen , seninle ilgilenecekler eminim.
Oradaki zat lar büyük..
Ve yardım ediyorlar.

Ve hani ben hep diyorum ya burada ,insanlar bişey paylaşıyor ediyor hissediyorum diyor , ben hep o yüzden diyorum bu hisler nereden geliyor , bilmek lazım diye . Burada insanları da görüyorum , Ledun ilmi ya da o aleme ilgi duyduklarini yazilarindan anlıyorum ve cok üzülüyorum .
Düşmanımın başına vermesin ya .
Ya bu çok migde bulandirici birsey , hayattan soguyorsunuz ve hep yanliz birakiliyorsunuz. Ne kadar kötü bişey ..

Kardeşim bu arada senin gördüğün hayal de olabilir ,onlar her kılığa girerler , ama gözleri öyle değildir.
Bazen uyku uyaniklik arasında korkutuluruz, cin değildir öyle düşün .
Ben öyle senin tarif ettiğin gibi görmedim.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Evet bizi insanlar dan uzaklastiriyorlar birsencigim ve yanlız kalmamizi sadece o alem ile iletişim kurmamizi istiyorlar.
Ve basariyorlar bir şekilde ,haklı sebeplerin de oluyor .
Bak şimdi 20 gün sonra düğünüm olacak , o kadar çevrem vardı ki , isimleri aklıma gelmiyordu karşılasinca ve şimdi ben düğünüme 3 arkadaşımı davet edebildim.
Yokki ,kimseyle iletişim kurmuyorum, kuramiyorum sorunlar sıkıntılar kendi iç dünyam ,kendimi kurtaramiyorum ki . Allah şifa versin inşallah

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
tozduman Ablam Allah razı olsun. Rabbim seni de kurtarsın.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Amin ecmain, eklem ağrısi , baş ve göz agrilari, sinir stres aşırı düşünme , kalbin sürekli kırılması, karamsarlık, takintili olma ve aşamamak sorunları, huzursuz olma , ibadette soguma,halsizlik ve ağırlık sürekli ağırlık olmasi üzerinde . Islerinin aksi gitmesi..
Yanlız kalmak ,insanlardan boğulmak bunlar benim senelerdir yaşadığım şeyler , şu an da iyiyim . Hamd olsun 1 hafta geçti arada sırada yoklamalar oluyor ama iyileşene kadar yani vücut icerisinde ki pislikler temizlenene kadar.
Bu sıkıntıları yaşayacağım..
Zikirleri çekerken " Niyet ettim Allahim senin Rızan için şifa niyetine zati ilahiyeni zikretmeye ve cemii hatalarim için" de öyle zikir çek ..
Niyet çok onemliymis.
Allah şifa versin , fetih süresi ni de oku..
Asla onları düşünme , hemen ilim kitabi vs oku .
Allaha emanet sin Allah şifa versin .

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
tozduman abla içimi ferahlattin cidden tavsiyelerin yuregime ferahlık verdi sen beni nasıl ferahlattiysan Yüce Allahim da seni feraha erdirsin.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Amin ecmain Birsen kardeşim . Allah bize Peygamberimizin,peygamberlerin ve sahabenin yüzü suyu hürmetine , evliyalarin yüzü suyu hürmetine affetsın , şifa versin inşallah. Amin ecmain.

metinoymaci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Arkadaşlar,

Eğer bir ifrit musallatı var ise kolayca vücut üzerinde tespiti yapılabilir.

Ama kendinizde şunlara dikkat ederekte tespitini yapabilirsiniz.

-Euzü besmele çekerken,
- Ayetel kürsi yi okurken,
- yada tövbe yaparken ,

bazı yerlerde zorlanıyorsanız, söylerken içinizde bir yanma, ayaklarınızda soğukluk, el parmak uçlarınızda karıncalanma, dudaklarınızın kilitlenmesi ya da ellerinizi kaldırıp tövbe edip, Allah'a sığınırken elleriniz yumruk şeklinde kapanmak için ZORLANIYOR ise sizde birşeyler olabilir.
(Önemli not okurken kabinize indirerek okumanız gerekli.Sadece Dudaklarla değil kalbinizle okumalısınız.)

Lütfen bir metafizik uzmanına sırtınızdan kötü enerji varlığının olup olmadığını kontrol ettiriniz.

Üst Alt