Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
İslami Soru ve Cevaplar
Cinsiyet değiştirmek dinen günah mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Joseph" data-source="post: 99377" data-attributes="member: 10439"><p>Merhabalar... Öncelikle eşcinseller kendi bedenlerinden gayet memnundurlar ve kendilerinin erkek olduklarının bilincindedirler. Siz LGBTİ bireylere 'o tür kimseler' 'sapkınlar' vs diyerek islamın hoşgörü zihniyetine uymamış oluyorsunuz. ''Ne olursan ol yine de gel'' diyen mübarekten iyi mi biliyorsunuz da ötekileştirmeyi doğru bir şeymiş gibi burada ki insanlara sunuyorsunuz? Ayrıca 'milli ahlak' denilen şey kime göre ve neye göre belirleniyor bunu bir açıklayın lütfen.. Ayrıca madem Türk kültürünü derinden hissetme gibi bir çaba içerisindesiniz peki neden yurtdışında yaşıyorsunuz? Yetiştirilme tarzıyla öyle oluyor diyorsunuz ya; bana açıklayın o zaman ben 4 yaşında iken neden bir erkeğin edep yeri benim ilgimi fazlasıyla çekiyordu? hemde cinsiyet kavramı henüz bende oturmamışken.. İlaveten nüfus politikası denilen bir şey var ve Avrupa'da ki bu politikaların geçmişini bir araştırın derim. İnsanların ağzı açlıktan kokmasına rağmen 4-5 çocuk yapmalarını mı istiyorsunuz? %99u müslüman olan bir ülkede yaşamamıza rağmen son beş yılda çocuk istirmarının ulaştığı noktayı herkes görüyor. bir noktaya kadar elbette dinin böyle şeyler üzerinde etkisi vardır fakat tamamiyle dinle bağdaştırmak da yanlıştır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joseph, post: 99377, member: 10439"] Merhabalar... Öncelikle eşcinseller kendi bedenlerinden gayet memnundurlar ve kendilerinin erkek olduklarının bilincindedirler. Siz LGBTİ bireylere 'o tür kimseler' 'sapkınlar' vs diyerek islamın hoşgörü zihniyetine uymamış oluyorsunuz. ''Ne olursan ol yine de gel'' diyen mübarekten iyi mi biliyorsunuz da ötekileştirmeyi doğru bir şeymiş gibi burada ki insanlara sunuyorsunuz? Ayrıca 'milli ahlak' denilen şey kime göre ve neye göre belirleniyor bunu bir açıklayın lütfen.. Ayrıca madem Türk kültürünü derinden hissetme gibi bir çaba içerisindesiniz peki neden yurtdışında yaşıyorsunuz? Yetiştirilme tarzıyla öyle oluyor diyorsunuz ya; bana açıklayın o zaman ben 4 yaşında iken neden bir erkeğin edep yeri benim ilgimi fazlasıyla çekiyordu? hemde cinsiyet kavramı henüz bende oturmamışken.. İlaveten nüfus politikası denilen bir şey var ve Avrupa'da ki bu politikaların geçmişini bir araştırın derim. İnsanların ağzı açlıktan kokmasına rağmen 4-5 çocuk yapmalarını mı istiyorsunuz? %99u müslüman olan bir ülkede yaşamamıza rağmen son beş yılda çocuk istirmarının ulaştığı noktayı herkes görüyor. bir noktaya kadar elbette dinin böyle şeyler üzerinde etkisi vardır fakat tamamiyle dinle bağdaştırmak da yanlıştır... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
İslami Soru ve Cevaplar
Cinsiyet değiştirmek dinen günah mı
Alt