Çocuklarımı göremiyorum

inci29

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim sizlerden razı olsun, bugün yeni üyeniz olduğum için siz maneviyatı çok büyük abilerim ve karddeşlerimle bir arada olduğum için çok mutluyum.RABBİM sizlerden binlerce kez razı olsun. 2 çocuk annesiyim, 8 yıldır çocuklarımı göremiyorum, sadece internet üzerinden resimlerini gönderiyorlar..babamı ve annemi kaybettim 4 yıl önce...olmuyor değerli hocam herşey üstüstte geliyor boğuluyorum bana yardım edin sadece manevi değer bir anne sıcaklığı bir baba sıcaklığı :(duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümlemizden kardeşim Hoşgeldiniz Allah cc.yar ve yardımcınız olsun
Imtihan Dunyasi imtihan!!!Karşılaştığımız şeylerle sınanıyoruz. Bizden öncekilere ne kadar akıl verildi ise, bize de o kadar verildi.
Her yaşayan kendi döneminin verileri içerisinde sınamasını tamamladı.bizlerde bir gün tamamliyacagiz!!

Sen başına gelen bir dert içinde ALLAH diyorsan, O sana kendisini zikrettirmek için bu derdi vermiştir,hepimiz gibi.
Gaye seni kendisiyle meşgul etmektir.
Ne kadar uzun sürsede gece biter,acı diner,kriz geçer ve zorluk son bulur.
Başımıza gelen her imtihanda ALLAH diyebilmek ve çare,derman,şifa bulabilmek duasıyla....amin.

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/14011-imtihan-dunyasi-2.html

inci29

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
RABBİM gittiğiniz yolda size yar ve yardımcı olsun...çok teşekkür ederim ilginizden dolayı..ve sizinle birşey paylaşmak istiyorum..KADİR gecesiydi o mübarek günde iki gözüm iki çeşme ALLAH açtım ellerimi ve dua ettim dedimki ALLAHım çocuklarımı bian olsun göreyim gözlerimi kapattım duama devam ettim,gözleri açtığımda kızım kucağımda oğlum ise kanepede oturuyordu kızımı kucakladım ve birden kayboldular RABBİM ol dediğinde olan yüce RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN....gönül sızım ablammm RABBİM sana cennet kapılarını sonuna kadar açsın dilerim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aminnn Allah razı olsun..Evlat Bu, Başka Şeye Benzemez! Hasretti de bir Başkadir!
Gerçekten çok üzüldüm. Sebep ne olursa olsun böyle bir zulümü yapmaya kimsenin hakkı yok.
Evladınıza da sizede yazık! inşaALLAH RABBİM O ol dediği AN-a kadar sabır ile beklemeniz selamet ile hayra ,huzura, mutluluğa erenlerden olmaniz Duasi ile...
Biliyorsunuz zaman çabuk geçiyor evlanızdan uzak,ayrı kalmanizinda vardir bir sebebi hikmetti...
anneler çok güçlü olur eminim ki sizde çok güçlüsünüzdür.
Rabbime sizin için du'a edeceğim..tez zamanda evladiniza kavuşursunuz inşallah ..

acilangul1

inci29

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun yerden göğe kadar

B

bengisu..

Kayıtsız
Misafir
bende göremiyorum...sabır...

bende çocuklarımı 5aydır göremiyorum 3 kızım var 2si biri 10 diğeri9 yaşlarında en küçük bebeğimde 1yaşında oldu şuan...eşimbeni darp ettikten sonra çocuklarımı aldı emen bebeğiide aldı götürdü...ağlata ağlata sütten kesti bebeğimi ne yaptımsa ulaşamadım çocuklarıma. çok dua ediyorum 5 aydır hergün kanlı gözyaşları döküyorum ama olmuyor işte rabbime sığındım dua ediyorum gücümde bitti benim... banada dua edin ne our çok ihtiyacım var..allaha emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bende çocuklarımı 5aydır göremiyorum 3 kızım var 2si biri 10 diğeri9 yaşlarında en küçük bebeğimde 1yaşında oldu şuan...eşimbeni darp ettikten sonra çocuklarımı aldı emen bebeğiide aldı götürdü...ağlata ağlata sütten kesti bebeğimi ne yaptımsa ulaşamadım çocuklarıma. çok dua ediyorum 5 aydır hergün kanlı gözyaşları döküyorum ama olmuyor işte rabbime sığındım dua ediyorum gücümde bitti benim... banada dua edin ne our çok ihtiyacım var..allaha emanet olun..

Allah cc.yar ve yardımcınız olsun anneler çok güçlü olur eminim ki sizde çok güçlüsünüzdür.
Rabbime sizin için du'a edeceğim..tez zamanda evladlarınıza kavuşursunuz inşallah ..

duaa..

tozduman

Moderatör
Moderatör
Allah yardımcınız olsun.
Allah merhametını uzerınızden eksık etmesın.
Sizi hayırla cocuklarınıza kavuştursun inşallah :(
Ben çok üzülüyorum böyle hadiselere söyleyecek söz bulamıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun .
Allah Ahırette ve dünyada size iyi hal nasıp eylesin kardeşim.

esra yıldırım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim yardimcınız olsun.Allah'ım kaldıramayacağımız yükleri yükleme omuzlarımıza evlatlarımızla imtihan etme,iki cihanda da evlatlarımızın yüzlerini güldür,hayirlı evlatlar eyle,bu anayı da tez zamanda evlatlarına kavuştur,onu evlatlarından mahrum etmelerine izin verme,zalimleri Kahhar isminle kahreyle.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör

Allah yardımcın olsun, yaralı gönlünü lütfuyla iyileştirsin..
Zalim eşine vicdan, merhamet ihsan eylesin..
Evlatlarına da, sana da güç, kuvvet, dayanma gücü versin, rabbim sabırların en büyüğünü nasip eylesin kardeşim...
Evlat sahibi olmak, dünyada bir eşi daha olmayan, sevgisi bile bambaşka olan bir duygu, Allah'ım bu mübarek günde evlatlarına sağ salim kavuştursun...Uzgunnn
Dualarımdasın bu mübarek günde İnşallah...duaa..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm öncellikle ne mutlu sizin gibi annelere anne olabilenlere, insanlar kendi nefisleri için evlatlarına neden zulmeder anlamıyorum. Nefsinin heva ve heveslerine uyanların zulümleri sadece size değil evlatlarınıza da olur o çocuklar nasıl bir psikoloji yaşıyor, önce bunu düşünmek ve ona göre karar vermek gerek ki çocuğun bilinçaltında annelik babalık bu şekilde gelişmesin.

Ama nerede bazı insanlarda onu düşünecek kapasite, inşallah Rabbim tez vakitte evlatlarınızla kavuşabilmenizi acılarınızın dinmesini sabrınızında daim olmasını nasip eylesin.

Rabbim yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlı bir şekilde en kısa sürede evlatlarınızı görebilmenizi ve bu görüşmelerin kalıcı bir şekilde düzene girmesini nasip eylesin inşallah.

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah yar ve yardımcınız olsun.Allahım kötüye düşürmesin.Bu ne vicdansızlıktır ki bir anneyi çocuklarından ayırıyor.Kendim için hep dua ettiğim bişey vardır Allahım varsa kısmetimde evlilik başta sana layık imanlı içinde Allah korkusu olan biriyle nasip eyle die.Gördüğüm o ki burda yazan iki kardeşimin de eşlerinde bu meziyetler yokmuş çok yazık.Evlilik zor zanaat.Kendine sadece eş değil çocuklarına da layık bir baba vy anne seçmek asıl mesele.Allahım sizleri yavrularınıza kavuştursun sabır ve dayanma gücü nasip etsin.Evlenmek isteyen imanlı temiz kalpli tüm kardeşlerime de hayırlı Yaradana layık eşler nasip etsin işallah.

Üst Alt