Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı sabahlar gün doğmadan neler doğar..Ben de kalp hastasıyım 1 kez kalp krizi geçirdim, Allah'a Dua Ediyorum ÖLMEK İSTEMİYORUM...
7 yaşında Oğlum (evladliğim )yetimim ile engelli bir kızım var..Onlari ardimda Gurbette yanliz birakmaktan korkuyorum..
ah arkadaşım ALLAH yardımcın olsun...Sen sana uzatılan elin farkında değilsin sadece,düştüğün yerden yere bakmaya vazgeçip kafanı bir kaldırsan Ya!!
Rabbimin Rahmettini göreceksin...Ne Sen ne de, ben ya da yavrularimiz Yanliz değil!!
Kimsesizlerin Kimsesi sahipsizlerin Sahibi sensin ALLAH'IM! Bizi Sensiz bizi sahipsiz bırakma....
benimde yavrularim var,hayatımın en doğru kararlarını onlarin gözlerinin içine bakarak aldım,her düşüncem ve her davranışımın başında ALLAH rızası ve sonra da
Çocuklarım gelir aklıma...
ALLAH'ın bana evlatlarlar nasip ettiği için şükrediyorum..çok değerli bir hediyeye(emanete)sahipsiniz kimse için hiç bir şey için;
hem o emanete hemde kendi emanetinize ihanet etmeye değmez....
En kötü anne bile annesizlikten iyidir ..nerden mi biliyorum..
kendim hem yetim hem de Öksüzüm ondan dolayi yetim Çocuklara koruyucu Annelik yapmaktayim..
ne yaparsam yapayim onlarin annelerinin yerini dolduramam!!kendi anneleri gibi onlari sevemem! onlara merhamet ediyorum ama anne gibi Onlari bağrıma basamam .!!
Onlara Anne sevgisini ve Anne, Cennet kokusunu veremem..Kendinize gelin kendinize...
O yüzden Duam odur ki Rabbim kimseyi annesiz, anneleride evlatsız bırakmasın..amin...