Çok günahkar bir insanım

yarali_mahkum72

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben 30 yaşında evli 3 çocuk babasıyım ama çok günahkar bir insanım. İşim geregi günahkarım ama iyi bir iş bulup tövbe etmek istiyorum. Sadece allahtan tek istedigim güzel bir iş bulup çocuklarıma güzel bir şekilde bakayım.

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
dua müminin en büyük silahı.. bende namaza baslamak istiyordum hep vesvese hep bahane bitürlü devamını getiremiyordum.. hep dua ettim cok sukur sımdı kılıyorum Allah daim etsin.. Allah affetsin gönlünüze göre versin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba insanın günahkar biri olduğunu da bilmesi, kabul etmesi ve bu durumdan hoşnut olmaması da erdemli bir şeydir.Helallere Haram Karıştıran biz gafil insanlar...

nice insan var ki, üzerine toz kondurmaz.günah batağının içinde olmasına rağmen, kendini günahsız bir insan gibi anlayıp yeryüzünde saf bir kalple gezdiğini düşünmesi ne talihsiz bir şey.
bana göre, insanın, Rabbine karşı etmesi gereken en öenmli ve en birinci itiraf, günahkarlığıdır.(eğer günahkar ise)hep biliriz ki, itiraf edenler ya affedilirler ya da daha az ceza görürler.

inş. rabbimiz bizi affeder.O rahmandır...O rahimdir...O gafurdur...

Rabbimin en sevindiği olay kullarını günah işleyipte tevbe etmeleridir..O nu tanımaları ve bilmeleri...
la ilahe illallah muhammedun rasulullah..

Rabbim size ve ailenize helal rık kapılarını iş kapılarını sonuna kadar açsın.sıkıntılarınızdan kurtarsın mevlam amin..

Haram ile beslediğiniz çocuklardan ne Size ne de kendilerine Hayır gelmez ...

duaa..

Üst Alt