Çok kötü bir ruh hali içerisindeyim

A

Allaha kul

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm ; çok kötü bir ruh hali içerisindeyim evlilikle ilgili hiçbir girişimim olumlu sonuçlanmadı. ve kötü şeyler yaşadım.buda kendime olan güvenimin sıfırlanmasına neden oldu.Eksik kusurlu görmeye başladım kendimi. inanın kurtulamiyorum bu düşüncelerden.yaşımda 30 oldu iyice umitsiz bakar oldum herşeye sanki herkes evleniyor mutlu bi ben kaldım gibi hissediyorum.iman zayıflığı derseniz bir bayan olarak bunlardan çok yıprandım.önce duanıza sonra yorum ve önerilerinize ihtiyacım var Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam siz hayatınızı yaşarsınız,doğanız gereği de çalışırsınız,iş ortamı ve başka sosyal ortamlarda bulunursunuz.
evlenmek adına,üzerinize düşeni yaparsınız .karşı cinste aradığınız özellikleri belirlersiniz ki biriyle karşılaşınca değerlendirebilesiniz.

buraya kadarı iradedir.burdan sonra kader-kısmet başlar.
elektrik ve karşılıklı heyecan ve ciddi karar konusu kaderin işidir. kaderinizde yazılmamışsa dünyanın en mükemmel insanı olsa bile kanınız ısınmaz.

Bazen de diyorum ki;evlilik nasip işidir ama bazen de nasibini kendin tepersin !!yok boyu kısa , yok şurasını beğenmedim , yok burasını beğenmedim dersin .
bazen seni seven insanın duygularını görmezden gelip görsel açıdan değerlendirmeye çalışırsın , sanki kendin dört dörtlükmüşsün gibi !!
-kimden mi bahsediyorum..?
40 yaşına varmış ,Hâl-Ene evlenememiş, Doktor arkadaşımdan...
-Yok manken gibi olacak, yok Doktor ya da avukat olacak haa bir de muhakak genç ve bakire olacak...
-Ayy!! yesinler seni bu yaşta bakire kız da ariyor..
beklentilerini ve evlilik listeni istersen Hayal Dünyasından uyanarak birazcik da değiştirerek tekrardan yaz!!
hele neyse...

30 yaş bunalımı diye bir Psikolojik Rahatsızlık duydunuz mu..?
Büyütülen bir şeydir 30 yaş. bu eşiği geçirdikten sonra esasında yaşamın en güzel dönemlerinden biri olduğu anlaşılır.
fiziksel açıdan hala genç kategorisinde olup aynı zamanda hem de belli bir düzeni kurmuş olmak açısından kişi kendisine yeterli yaşam olanakları sağlamıştır.
kişi hem ne istediğini, en azından ne istemediğini bilmekte, bir kısım deneyimi de cebinde taşımaktadır.
yaşamı bir şekilde bir yöne aktığı için hırslar törpülenmiş, huzur arayışına girilmiştir.

bu nedenle denebilir ki 30 yaş bunalımı daha gençken yaşanması beklenen ama asla yaşanmayan bir şeydir. öte yandan bunalımı bir alışkanlık haline getirmiş kişi zaten
25 yaşında da bunalmasını becerecektir.

yaşı ilerlediği ve çevresindeki bir çok arkadaşı evlendi o ise evlenemediyse direk bunalımdır, kafasında büyütür bunu ama hiç düşünmez ben neden evlenemedim diye
ve bunu kesinlikle kimseye belli etmezi hayatından çok memnunmuş gibi davranır, neyin var diye sorulduğunda ise kesinlikle bununla alaklı şeyler söylemez..
hep kendi içine atar ve kendi kendisini yer bitirir..

Bir türlü evlenemiyorsaniz demek ki; zamanı gelmedi demektir.Siz sabırla araştırın h.z Allah c.c size nasibinizi muhakkak ayırmıştır size düşen hayırlı olmasını h.z Allahtan dilemektir.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ; çok kötü bir ruh hali içerisindeyim evlilikle ilgili hiçbir girişimim olumlu sonuçlanmadı. ve kötü şeyler yaşadım.buda kendime olan güvenimin sıfırlanmasına neden oldu.Eksik kusurlu görmeye başladım kendimi. inanın kurtulamiyorum bu düşüncelerden.yaşımda 30 oldu iyice umitsiz bakar oldum herşeye sanki herkes evleniyor mutlu bi ben kaldım gibi hissediyorum.iman zayıflığı derseniz bir bayan olarak bunlardan çok yıprandım.önce duanıza sonra yorum ve önerilerinize ihtiyacım var Allaha emanet olun.

Selamun aleyküm kardeşim ,

İnanın ALLAH istemezse hiçbişey olamz nişanlımla tanıştığımd ahiç ısınmamıştım sadece sevimliydi alıcı gözüyle bakmadım ama kendimi zorladım iyidir dedim ısınabilirim dedim ve inan kader bir yerde karşılaştırdı orda tanıyıcam dedim ve tanıdıkça çok sevdim .hemen tepme kardeşim tanı huyu güzel olan ve seven seviliyo çevremden bana böyle derlerdi bende önce ısınamadığım birini insan nasıl sever ama hiç öyle değil.inş.rabbim karşına çok çok iyi birini seviceğin birini çıkarır.Not:bol bolll dua al özellikle ana babadan bunun etkisi çok çokkk selametle

Üst Alt