Çok mutluyum

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacığım size bugün dert değil güzel bir haber vermek için yazıyorum.. Ben sevdiğim kişi ile barıştım tekrar beraberiz çok mutluyum.. İkimizde artık evlenmek istiyoruz ama tek sorun ailem ben çok dua ediyorum onlarda razı olsun diye çünkü ben onu çok seviyorum... :) :)

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
S.a ablacığım size bugün dert değil güzel bir haber vermek için yazıyorum.. Ben sevdiğim kişi ile barıştım tekrar beraberiz çok mutluyum.. İkimizde artık evlenmek istiyoruz ama tek sorun ailem ben çok dua ediyorum onlarda razı olsun diye çünkü ben onu çok seviyorum... :) :)
Eh hadi gözün aydın kardeşim, benden sana tavsiye; yakalamışken biran önce bas nikahı da bidaha kaçamasındfgtn
ben sadece susuyorum artık Allaha havale ediyorum onu kendisi bana evlenmek istediğini söyledi sonradan iş ciddiyete binince kendisine geleceğine güvenmediği için beni yüz üstü bıraktı ben onun bu kararına asla saygı göstermedim göstermiycem de yoruldum artık çok üzüldüm üzülüyorum da neyse hayırlı günler
Bunu daha önce yazmıştın ve ALLAH'(C.C)A havale ediyorum demiştin, bak gördünmü sen ALLAH'(C.C)a havale ettin, ALLAH'(C.C)da sana iade etti:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
dfgtn tamam adminim basarım nikahı inşallah Allah razı olsun... Ablacığım çok teşekkür ediyorum her şey için dediğiniz yorumları da tekrardan okudum.. Şu mübarek günlerde Allahım hepimizin derdini gidersin dualarını kabul eylesin.. Sizleri çoook seviyorum.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz

selamun aleyküm kardeşim senin adına çok sevindim ALLAH ayırmasın umarım affettiğin kişi buna değer. benimde pişman olmasını çok istediğim biri vardı ama çekip gitti bir helallik bile istemeden gerçi istesede vermiyicektim ama... çok vicdansızdı pişman oalabilecek biri değildi umarım seninki affettiğine değer DUANI EKSİK ETME KARDEŞİM .....

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Senakardeşim, ALLAH ayırmasın. Bir ömür boyu mutlu olun,İNŞALLAH. Ne yalan söyleyeyim ,ben de çok sevindim sizin adınıza. Mutluluklar:))
parlakkkkardeşim,ALLAH yar ve yardımcınız olsun

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
çook teşekkür ediyorum Allahım sizden razı olsun evet o her şeyin en güzelini hak ediyor Rabbim gönülden sevenleri ayırmasın bende dualarınızı istiyorum ne olur eksik etmeyin

Üst Alt