• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Çok sık rüya görmek

ruyaseyyahi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin Aleykum sevgili kardeşim. Ben çok sık rüya görüyorum, bu mesajimda Rüyamdan cok yasantimdan bahsetmek istiyorum, devamlı rüya gören ve bir çoğunu anlayamayan ancak yasadiktan sonra anlayan biriyim. Biliyorum rüyada yorum çok önemli. Hem yorumlariniz hem de kelimeleri kullanmaktaki ustaliginiz dikkatimi çekti, bu mesajimi aslında sizinle tanismak için yaziyorum. Adim süleyman, bir kuyumcuda calisiyorum o kadar çok ve derin rüyalar görürüm ki nerdeyse 2 hayatim var, biri gece diğeri gündüz. Sizinle inşallah sık sık gorusecegiz bundan sonra allaha emanet.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamin Aleykum sevgili kardeşim. Ben çok sık rüya görüyorum, bu mesajimda Rüyamdan cok yasantimdan bahsetmek istiyorum, devamlı rüya gören ve bir çoğunu anlayamayan ancak yasadiktan sonra anlayan biriyim. Biliyorum rüyada yorum çok önemli. Hem yorumlariniz hem de kelimeleri kullanmaktaki ustaliginiz dikkatimi çekti, bu mesajimi aslında sizinle tanismak için yaziyorum. Adim süleyman, bir kuyumcuda calisiyorum o kadar çok ve derin rüyalar görürüm ki nerdeyse 2 hayatim var, biri gece diğeri gündüz. Sizinle inşallah sık sık gorusecegiz bundan sonra allaha emanet.

Aleyküm selam kardeşim, madem kendinizi tanıtmak için ayrıca yazı yazmışsınız. Bizde forumun düzeni ve kuralları hakkında bilgi verelim. Rüya yorumu istemeden önce lütfen alttaki linki ve ayrıca rüya yorum kurallarını okuyunuz.

https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
bu mesajimi aslında sizinle tanismak için yaziyorum. Adim süleyman, bir kuyumcuda calisiyorum
Aleyküm selam muheteşem süleyman kardeşim tanıştığımıza memnun oldum.
Bende eski kamyoncuyum çok uzun yıllar kamyonculuk yaptım ama gördüğün gibi bir baltaya sap olamadım :imkansiz:.
siz kuyumcuymuşsunuz keşke daha önceden tanış olsaydık hiç olmazsa kamyonumu yenilerdik.

Abe güzel kardeşim sen yanlış yere gelmişsin burası arkadaş bulma sitesi değil
dfrt..

Üst Alt