Darbe tuzaklarından sonra, 2014 fitne tuzakları

kalpteniman

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ayeti kerime:

KENDİLERİNE APAÇIK DELİLLER GELDİKTEN SONRA PARÇALANIP
AYRILIĞA DÜŞENLER GİBİ OLMAYIN .
ONLAR İÇİN KIYAMET GÜNÜ BÜYÜK BİR AZAP VARDIR. ( AL-İ İMRAN 105 )

Nasıl ki islâm geldığı Zaman birlik ve beraberliğe ihtıyaç vardı.
Bu ahir zamanda da birlik ve beraberliğe ıhtiyaç var.
O Zaman Resulullah s.a.v. Efendimiz gelmiş birlik ve beraberliğe
ihtiyaç vardı.
Fitnenin ayyuka çıktığı her çeşit iftiraların yapıldığı bu zamanda da
birlik ve beraberliğe ihtiyaç var.
h.z Allah c.c bize hayırlı lider gönderdi H.z Allahı seviyor Resulullah s.a.v. Efendimizi seviyor müslümanda olması gereken ahlakı hamideye sahip bir başbakan.

Ey milli görüşün gençliği ayakta uyuyorsunuz bırakın faydası olmayan boşa
giden çalışmaları gelin aynı kaynaktan çıkmış sizden olan özü sözü Allah olan
dürüstlüğünü dünya müslümanlarının Kabul ettiği liderin arkasında yer alın.
Koltuğunu kaybetmemek için sizi kullananlara malzeme olmayın.
Hoş siz onu desteklemeseniz de h.z Allah c.c onu destekliyor.

2004 seçimleri arefesiydi cumhuriyet mitingleri oluyor
Atatürk malzeme yapılıyordu.
Bir yolcluğum esnasında yanımda oturan yolcu sakalıma taktı onunla tartışmaya
başladık siz sakallılar Aziz nesini yaktınız siz gericisiniz yobazsınız bir çok
sözler söyleyerek hakaretler yağdırdıktan sonra sizin işinizi asker bitirecek
AKP ne Kadar fazla oy alsa farketmez bu gün yarın darbe gelir görürsünüz deyince
çok üzülmüştüm. yolculuğum bitti evimize geldik gece oldu ibadetlerimi yaptım
yattım fakat aklımda darbe korkusuyla zor uyudum.

Uykuya daldım kendim gökyüzünden yeryüzünü seyrediyordum Atatürkün büyük bir
heykeli dikkatimi çekti ona bakarken heykel sallanmaya başladı ve yıkıldı ve yanına
bir çukur açıldı ve heykel içine düştü rüzgar çıktı çukuru örttü ve orası dümdüz oldu.
Uyandim ve rahatladım darbe korkusundan da kurtuldum biz bu rüyamızı başbakanımız adına Ankara sosyal sigortalar kurumuna mektupla bildirdik oradaki
arşivde vardır Gönderdiğim tarih de 2004 yılı ağustos ayı zamanları olabilir.

Gelelim bu 2014 yılının yine o günlere benzeyen AKP yi parçalama çalışmalarına.
Dün gece başbakanımızın kısılan sesi bizi çok etkiledi Yatacağımız Zaman da yaptığı duayı dinledik Amin dedik ve yattık, yatarken de yarabbi bu kulunun
çalışmalarının karşılığını bize göster diye niyazda bulunduk ve uyuduk.

Manaya daldık deniz dolduruluyor kara parçası büyüyordu hatta
doldurulup bağlanan büyüyen kara parçası her hangi bir depremde kopup yeniden
denize gömülmesin diye takviye bağlantı kuruyorlardı.

Manası açık bir rüya, Toprak güçtür kuvvettir candır inşaAllah Sesi kısılıncaya Kadar
Hakikatı duyurmaya çalışan Başbakanımızın seven canları çoğalacak İnşaAllah.
H.Z Allah c.c hayra çıkarsın İnşaAllah. Başakanımız artık dinlenin sağlığınızı
koruyun siz bu ülkeye ve diğer müslüman ülkelerine lâzımsınız çünkü.
Selâmı Aleyküm

Kalpteniman
üzgün dede.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
H.z Allahı seviyor Resulullah s.a.v. Efendimizi seviyor müslümanda olması gereken ahlakı hamideye sahip bir başbakan.

Ey milli görüşün gençliği ayakta uyuyorsunuz bırakın faydası olmayan boşa
giden çalışmaları gelin aynı kaynaktan çıkmış sizden olan özü sözü Allah olan
dürüstlüğünü dünya müslümanlarının Kabul ettiği liderin arkasında yer alın.

sizin işinizi asker bitirecek AKP ne Kadar fazla oy alsa farketmez bu gün yarın darbe gelir görürsünüz deyince
çok üzülmüştüm.

Hakikatı duyurmaya çalışan Başbakanımızın seven canları çoğalacak İnşaAllah.
H.Z Allah c.c hayra çıkarsın İnşaAllah.
Selâmı Aleyküm

Kalpteniman
üzgün dede.

Ve Aleyküm'üs-Selam.

Hocam sizin bu sözlerinizi samimi bulmuyorum. Eğer yol hizmet vs. deseniz anlarım ama haketmediği halde Tayyib Erdoğanı yüceltmeniz Bir Atatürk putu başımızda varken ikinci bir put çıkartmaktır.

Okuduğumda sanki Hz. Ömer r.a. veya Hz. Ebubekir Sıddık r.a. tan bahseder gibi bir haliniz var. Tayyib Erdoğan'ın yolsuzlukları
ayyuka çıkmış kanıtları bile varken sizin bu sözlerinizi tabu olarak görüyorum. Ne oldu gözlerinize bir çeşit perde mi indir bazı gerçekleri görmemekte ısrarcı davranıyorsunuz. Daha önce belirttiğim gibi yaptığı yollardan ve hizmetlerden bahsedecekseniz kürsü sizin. Çünkü kanıtları var Tayyib Erdoğan'ın bu konularda. Ama ahlak ve iman bakımından ben hadislere bakarım:

"Hazret-i Ömer (r.a.)den rivayet edildiğine göre şöyle demiştir:
'Hayber savaşının vukû bulduğu gün Resulullah (s.a.v.)in ashâbından birkaç kişi gelerek ‘Filân şehit, filân şehittir!..’ dediler. Nihayet bir kişinin yanına vararak ‘Bu da şehittir!’ dediler.
Bunun üzerine Resulullah (s.a.v.):
'Hayır! Ben onu aşırdığı bir hırka yahut yağmurluktan dolayı cehennemde gördüm.' buyurdu. (Müslim, Îmân 182. Ayrıca bk. Dârimî, Siyer 48.)"

Tayyib Erdoğan'ın yolsuzluk yaptığına dair kanıtlar var mı? var!! Onlar kanıt değilse niye delilleri karartıyor!

Darbeden korkmasalar ordunun bu yetkisini almazlar. Darbedeki mantık fikirlerinin uyuşmadığı yönetimi indirmek değil DEVLETİN DAİMİ VARLIĞIDIR. Bu anlamda eğer Milli değerleri yok etmeye yönelik bir iktidar gücü kullanılıyorsa kanunda darbe yetkisi ordudan alınsa bile yine silah Türk Silahlı Kuvvetlerindedir. Eğer darbe yapılmıyorsa bıçağın kemiğe henüz dayanmamasıdır. Devletin varlığı hususunda herkes canını seve seve verir.

Darbeyi insanların gözünde fitne gibi gösterilmesi sınırsız özgürlük anlayışından kaynaklanır. Başbakan yolsuzluk yapsa da Türkiye Cumhuriyeti ismini kaldırmak istese de Milli Ordumuz karışmasın, istediğimizi yapalım demektir.

Milli değerden bahsetmeyeceksek Hz. Muhammed s.a.v. hadisi şeriflerde Türk'ü ve Türk ordusunu niye övdü. Hatta Türkü sevmek imandandır diye alimlerin kaynaklarında geçmektedir. Bu demek değildir ki Türk her daim üstündür! Fatih Sultan Mehmet de Türktü ve Müslümandı. İslama yüzyıllarca hizmet etmiş bir milletten bahsediyoruz. Burda Arabın Aceme Acemin Araba üstünlüğü yoktur hadisi şerifine göre Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek en büyük gaf olur.

Hiç Türk Milletinin İslama girdikten sonra İslam aleyhine çalıştığını gördünüz mü! Hz Ali (r.a) şöyle buyurmuşsa: "Şahsınıza yapılan kötülüğü affedin, milletinize yapılanı affetmeyin." bunun üstüne söz söylenmemesi gerekir.

Siz bu sözü söylüyorsanız: Ey milli görüşün gençliği ayakta uyuyorsunuz bırakın faydası olmayan boşa giden çalışmaları gelin aynı kaynaktan çıkmış sizden olan özü sözü Allah olan dürüstlüğünü dünya müslümanlarının Kabul ettiği liderin arkasında yer alın. Kesinlikle Türk değilsiniz diye düşünürüm. Yolsuzluğu apaçık ortaya çıkmış bir liderin da arkasından artık gidilmemeli!

"Burda Arabın Aceme Acemin Araba üstünlüğü yoktur hadisi şerifine göre Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek en büyük gaf olur. "

Yanlış yazmışım: Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek yanlıştır demek en büyük gaf olur.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Yolsuzluğu apaçık ortaya çıkmış bir liderin da arkasından artık gidilmemeli!
Böyle demiş özkan ama apaçık delil nedir? Bırakın başbakanı, herhangi bir insanı bile suçlamak için üstünde her türlü oynama yapılabilen, ses kayıtları, görüntüler v.s delil olarak kabul edilir mi?

Şu anda ben bile pc başında uğraşsam bir görüntü ve ses montajı yapabilirim. Madem islama göre hüküm veriyoruz. Bir düşünelim, zina suçunun bile kabul edilmesi için.. 1 değil, 2 değil.. 4 tane şahit olacak, bunlardan her biri zina edenleri yatağın içinde zina halinde gözleriyle görecek. Dikkat ederseniz iki kişinin aynı eve girmiş olmaları bile yeterli değil. Bu 4 kişinin her birinin ayrı ayrı veya hep birlikte kendi gözleriyle zina fiilini görmesi şartı var. Duymak, zannetmek, büyük ihtimal olması, başkasının lafı gibi şeylerin kabulü yok.

Suçlanan kişi değil, suçlayan kişi iddiasını ispatla mükelleftir. O zaman at iftirayı istediğine, suçla. Uğraşsın dursun suçsuzluğumu ispatlayacam diye. Böyle mantık olmaz.

Bence Başbakan en iyisini yaptı. Konuyu fazla kaale almadı. Çünkü ispata ihtiyacı yok, ispata, delile, şahite ihtiyacı olanlar suçu isnat edenlerdir.

Ben şahsen ne partiliyim, ne partizanım, Tayyip erdoğan babamın oğlu değil. Ben sadece O nun hükümeti öncesini yaşamış ve bilen biri olarak söylüyorum. Ben çoluk çocuk sahibi, alnı secdeğe değen bir başbakanın yosuzluk yapabileceğine ihtimal vermiyorum. Hele ki belli bir yaşa gelmiş, hayatı görmüş, dinden bihaber olmayan biri neden yolsuzluk yapsın... Kendisi, hesaptan,ahiretten habersiz mi ki. Bu kadar büyük meblağ parayı ne yapacak? neden yapacak? Zaten ihtiyacı olan herşeye sahip, makama sahip. Çocuklar yetiştirmiş, torunlar büyütüyor. Böyle bir şeyi vicdanına sığdırmasına ihtimal dahi vermiyorum... Bir de yapılan hizmetler açısından düşünelim. Hem yolsuzluk yapılacak, hem bu kadar hizmet... Yolsuzluk yapan bir hükümet bu kadar hizmeti nasıl yapar? Türkiye son yıllarda hiç olmadığı kadar refaha, güce ve itibara sahip oldu. Bunu kimse inkar edemez! Hem yolsuzluk yapıp, hem bu işleri yapmak bir arada yürümez. Her şey gözle görülüyor, ben kendim yaşadığım, idrak ettiğim şeyleri savunuyorum... Hepsi bu. En doğrusunu Allah bilir.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Ve aleyküm selam.

Milli irade denilen; Fransız ihtilaliyle ortaya çıkan milliyetçilik akımının uzantısı ve Osmanlının topraklarının bölünmesine parçalanmasına neden olan hadise.
Evet fitne daha eskilere dayanıyor 2014 yılına ait değil. Hiziplere, milletlere ırklara bölünmek, Dünyayı yönetenlerin eski oyunlarıdır. Ahir zamanda da hat safaya ulaşmıştır.
Syn Erdoğandan önceki budanan yapının eski Türkiye’ye yaşattıkları tarihin gözleri önündedir.
Bir dönem ezanlar Türkçe okutulmaya , Kur’an-ı kerimler toplanmaya , Din unutturulmaya insanlar modernleşmeye, kadınların başı açılmaya, batının zevk halkası, insanlara zorla empoze edildi.
Merhum Menderesi yedirdik, kimse kusura bakmasın Erdoğanı kendim kimseye yedirmem.Tarihini, kültürünü nereden gelip nereye gittini bilen, vatana en çok hizmet eden, Ümmet şuurunun bilinciyle başka hiçbir milli iradenin, milli toprakraklarımızı tam manasıyla saramayacağını bilene vereceğim oyumu. Yarın sandıktan Türkiyen’in her insanın kendi firkir ve görüş açısıyla oluşturacağı bir irade çıkacak. Herkesin görüşüne saygım sonsuz. Hakkımızda en hayrlısı ne ise o olsun inş.

Bize ne olduysa azar azar oldu, cumamız Pazar oldu…
N.F.K.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve aleyküm selam.

Milli irade denilen; Fransız ihtilaliyle ortaya çıkan milliyetçilik akımının uzantısı ve Osmanlının topraklarının bölünmesine parçalanmasına neden olan hadise.

682'de Türk ismi ile kurulan bir devlet var: Göktürk. Avrupanın milliyetçilik anlayışıyla Türkleri karıştırmamak gerek. Osmanlıyı yıkıma götüren 1789'da ortaya çıkan Avrupa milliyetçiliği değil 1600 lerde bozulmaya başlayan Yeniçeri olmuştur! Zaten gerilemeye bitirmiş yıkılış çanları çalmış, o an Fransız İhtilali olmuştur. Fransız İhtilali yıktı demek bu açıdan yanlış olur. Milliyetçilik mi yıktı yoksa zaten Osmanlı yıkılıyordu da yıkılacak yer mi arıyordu tarihçiler daha iyi bilir.

Şu anda ben bile pc başında uğraşsam bir görüntü ve ses montajı yapabilirim.

Serdar Hocam buradaki eğer montaj ise artık akıl ve fikir iflas etmiştir derim. O zaman İslamda hangi kanıttan ve ispattan bahsedilebilir... Kanıtın hükmü kalmış olur mu! Hukukta mahkemeler kasetin montaj olup olmadığını belirlemesi için teknik elemanlara bırakır, iddia edene doğruluğunu bize ispatla demez hocam. çünkü bir nesneden bahsediyoruz…
Eğer bir konuda dünya çalkalanıyorsa o konuda Tayyib Erdoğan suçsuz demek saflıktır. ortada deliller varken aksini ispatlamak yerine Twitter ve Youtube u kapatması konuyu ne kadar umursadığını gösteriyor. Bu mudur umursamamak…
Hizmet ederek yolsuzluk yapılır elbette yoksa nasıl yolsuzluk yapılacak kılıfı olmasa diğer türlü yolsuzluklar göz göre göre lades olur?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Serdar Hocam buradaki eğer montaj ise artık akıl ve fikir iflas etmiştir derim. O zaman İslamda hangi kanıttan ve ispattan bahsedilebilir... Kanıtın hükmü kalmış olur mu! Hukukta mahkemeler kasetin montaj olup olmadığını belirlemesi için teknik elemanlara bırakır, iddia edene doğruluğunu bize ispatla demez hocam. çünkü bir nesneden bahsediyoruz…
Eğer bir konuda dünya çalkalanıyorsa o konuda Tayyib Erdoğan suçsuz demek saflıktır. ortada deliller varken aksini ispatlamak yerine Twitter ve Youtube u kapatması konuyu ne kadar umursadığını gösteriyor. Bu mudur umursamamak…
Hizmet ederek yolsuzluk yapılır elbette yoksa nasıl yolsuzluk yapılacak kılıfı olmasa diğer türlü yolsuzluklar göz göre göre lades olur?
Hayatta en zor iş, inanmış veya inanmamış birini fikrinden vazgeçirmektir...Hele yazarak... Ben senin fikrini değiştirmeye çalışmıyorum, sadece kendi yaşayıp gördüklerimi, kendi hissettiklerimi belirttim. Ben başbakanı destekliyorum... Bir tane oyum var onu da gözümün gördüğüne veriyorum.

Başbakana, hırsız diyenler, çaldı, yolsuzluk yaptı diyenler... Bu gerçekten hak değilse, doğru değilse... Çok büyük günah olan iftiranın vebalini aldılar. Doğruysa da gıybet ettiler. Söylenenler bir iftiradan ibaret ise ben hakkın yanında yer almış olurum. Yok söylenenler doğru bile olsa en fazla hüsnü zandan, yanılmış olurum... Her halükarda bir zararım olmaz, belki karım bile olur... Hiç yoktan vebal almam...

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Doğruysa da gıybet ettiler. Yok söylenenler doğru bile olsa en fazla hüsnü zandan, yanılmış olurum... Her halükarda bir zararım olmaz, belki karım bile olur... Hiç yoktan vebal almam...

Hocam hüsnü zan konusunda haklısınız alkis:;: Devleti ilgilendiren bir hususta başbakanın yaptığı hiç bir iş mahrem değildir. Kız istemede bile size çocuk nasıl biri diye sorulsa vebali ortadan kalkar hatta zaruriyet haline gelir. Tayyib Erdoğan mal varlığı hususunda Türk milletine hesap vermesi gerektiğini bilerek bu yetkiye geçmiştir.
Milleti ve ümmeti ilgilendiren konularda gıybettir demek olmaz qqww..k

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Kökümüzü red edenmi var özkan kardeşim, Hunlar, Tabgaçlar, Göktürkler, Uygurlar gibi eski Türk boylarını, Göktanrı inancından bahsetmiyorum.Büyük Şelçuklu imparatorluğundanda bahsetmiyorum. Veya ilk müslümanlığı kabul eden Karahanlılardanda bahsetmiyorum. Tarihte en uzun süre ümmet şuuru ile 4 kıtaya uzanan zaferlerle birlik beraberlikten Osmanlı imparatorluğundan bahsediyorum. Malesef milliyetçilik akımlarıylara imparatorlukta bir çok eyalatte ayaklanmalar boy göstermiştir. Birliğin bozulmasını etkieyen çok önemli bir etkendir. Bahsettiğin bir noktada haklısın yeniçeriler,ordudaki düzensizlik bozulma ile duraklamaya sebep olmuştur..Bilirsiniz yeniçeriler yüzünden 17 yy da II. Genç osman, Ordu devlet için anlayışını yıkmış.. Devlet ordu içindir anlayışı ıslahatını yapılmıştır. Kendimce genel ve bütünsel bakıştı ilk yazdığım detaya girmeye gerek yok..

Fransız ihtilalinin Osmanlı imparatorluğuna Etkileri ... ni milliyetçiliği ulusalcılığı bir araştırın derim imparatorluğun çöküş sebebidir.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Kökümüzü red edenmi var özkan kardeşim, Hunlar, Tabgaçlar, Göktürkler, Uygurlar gibi eski Türk boylarını, Göktanrı inancından bahsetmiyorum.Büyük Şelçuklu imparatorluğundanda bahsetmiyorum. Veya ilk müslümanlığı kabul eden Karahanlılardanda bahsetmiyorum. Tarihte en uzun süre ümmet şuuru ile 4 kıtaya uzanan zaferlerle birlik beraberlikten Osmanlı imparatorluğundan bahsediyorum. Malesef milliyetçilik akımlarıylara imparatorlukta bir çok eyalatte ayaklanmalar boy göstermiştir. Birliğin bozulmasını etkieyen çok önemli bir etkendir. Bahsettiğin bir noktada haklısın yeniçeriler,ordudaki düzensizlik bozulma ile duraklamaya sebep olmuştur..Bilirsiniz yeniçeriler yüzünden 17 yy da II. Genç osman, Ordu devlet için anlayışını yıkmış.. Devlet ordu içindir anlayışı ıslahatını yapılmıştır. Kendimce genel ve bütünsel bakıştı ilk yazdığım detaya girmeye gerek yok..

Sizin reddettiğinizi iddia etmedim kardeşim. 18. yy sonlarında çıkan milliyetçilik akımıyla Türklerin milliyet kavramı arasındaki farkı belirttim. Yani Türklerin milliyetçilik anlayışı Göktürk Devletinin kurulmasıyla tescillenmiştir 1789 Fransız ihtilali ile yeni ortaya çıkmış birşey değildir.

Bizden olmayan milletlerin 1789 daki Avrupa milliyetçiliğinden esinlenerek Osmanlıdan ayrılmak istemesi normaldir. Sizin dediğiniz ve savunduğunuz şey Güçlü Bir İslam Devletidir sanırım. Osmanlıda 40 çeşit millet bulunuyordu ama Millet kavramı sadece Türk ve Müslümanları kapsıyordu diğerleri gayri güslim tebaa idi.

Hristiyanarın da içerisinde bulunduğu güçlü bir İslam Devleti olamaz ki! Keşke Osmanlı, fethettiği topraklardan içinde yaşayanları batıya sürseydi. Hem kendi kendilerini yönetsinler hem de Osmanlıya bağlı kalsınlar diyorsan duraklamayacaksın kardeşim. Güçlü olacaksın ki sözünü geçirebilesin düştüğün an her yer elden çıkar mutlaka!

Fransız İhtilali Avrupada kaçınılmazdı kabak da iyice güçsüzleşen Osmanlıya patladı. Eğer bu ihtilal Fatih Sultan Mehmet zamanında çıksaydı görürdük zarar verip vermediğini!

Sözüm şu ki bizim Türk milletinin milliyetçiliği zararlı değildir hem sancağı eline alır hem de islama hizmet eder

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Ben şahsen ne partiliyim, ne partizanım, Tayyip erdoğan babamın oğlu değil. Ben sadece O nun hükümeti öncesini yaşamış ve bilen biri olarak söylüyorum. Ben çoluk çocuk sahibi, alnı secdeğe değen bir başbakanın yosuzluk yapabileceğine ihtimal vermiyorum. Hele ki belli bir yaşa gelmiş, hayatı görmüş, dinden bihaber olmayan biri neden yolsuzluk yapsın... Kendisi, hesaptan,ahiretten habersiz mi ki. Bu kadar büyük meblağ parayı ne yapacak? neden yapacak? Zaten ihtiyacı olan herşeye sahip, makama sahip. Çocuklar yetiştirmiş, torunlar büyütüyor. Böyle bir şeyi vicdanına sığdırmasına ihtimal dahi vermiyorum... Bir de yapılan hizmetler açısından düşünelim. Hem yolsuzluk yapılacak, hem bu kadar hizmet... Yolsuzluk yapan bir hükümet bu kadar hizmeti nasıl yapar? Türkiye son yıllarda hiç olmadığı kadar refaha, güce ve itibara sahip oldu. Bunu kimse inkar edemez! Hem yolsuzluk yapıp, hem bu işleri yapmak bir arada yürümez. Her şey gözle görülüyor, ben kendim yaşadığım, idrak ettiğim şeyleri savunuyorum... Hepsi bu. En doğrusunu Allah bilir.
harikaa
Değerli özkan kardeşim senin mhp li olduğunu çok iyi biliyorum buna saygı duyarım.
Bende gençliğimde MÇP liydim. ozaman genel başkan kimdi biliyormusun?
Ve nezaman genel başkan vefat etti benim siyasetle işim bitti.

Ve altta gördüğün karede ki çift yol yeni yapıldı 3 yıl oldu olmadı ben 1986da kamyonculuğa başladım, ama bu yol varya daha ben kamyonculuğa başlamadan yıllar önce Ankarada yani ulaştırma bakanlığında çift yol ve sıfır asfalt olarak görünüyor(muş)du.

1980505_225933710944443_397489982_o.jpg

Ve bu konuda senin kadar mualefet yapan olmadığı için yine sana soruyorum. Sen toros dağlarından aşağı inerken arabanın(her ne kulanıyorsan) hiç firenleri ısındımı? balataların yandımı? mutlaka yanmamıştır ama benim kamyonun balataları yandıdfrt..
Peki şimdi toros dağları diye birşey kaldımı? Tabiki kalmadı hertaraf otoban kaymak gibi asfalt.
Peki bu kaymak gibi yollar hangi parti iktidarında oldu?
He sakın yanlış anlama daha önce de bahsettiğim gibi benim partiyle siyasetle işim olmaz ve ben akp yi savunmuyorum Başbakanı, Recep tayyip erdoğanı savunuyorum çünkü ben LAFA DEĞİL İCRAATA BAKARIM...!

Ve Allah'ın izniyle bu seçim de bittiğine göre bu tartışmalarada burada son verip bu ve siyasetle ilgili diğer konuları kilitliyorum.
Bugünden itibaren sitemizde siyasetle ilgili söz edilmemesi ve konu açılmaması önemle rica olunur, açılan butür konu lar tarafımdan kaldırılacaktır çünkü bizim işimiz siyaset ve siyasetcileri savunmak ve/veya yargılamak değildir.qqww..k
Bizim işimiz islamı savunmak din'imiz ile ilgili paylaşım yapmaktır. BİLGİNİZE ARZ OLUNUR...

Sobanın üstündeki su güğümü tencereye demişki; tencere dibin kara.
Tencerenin cevabı; sen kendi dibine bak,seninki benden kara ;)

Not: ben yukarıda soru sordum ama cevap beklemiyorum çünkü gelecek cevabın şekli şemali belli yine mualefet olacakislikcalan

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Arkadaşlar seçim bitti, ben aslında siyaset yapmak için yazmadım bazı konularda, amacım kendi düşüncelerimi açıklamaktı. burada bir birimizi suçlamaya gerek yok. Herkes kendi düşüncesini usulunce yazsın. O parti bu parti değil, önemli olan vatanımız, yaşadığımız topraklar, bayrağımızın üstünlüğü, ülkenmizin itibarıdır...

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Osmanlının çökmesi ile..
Ümmet başsız kamıştır.
Vücudu (toprakları) parçalara ayrıştırılmış, her bir parçasında ayrı bir fitne ve oyunlar oynanmaktadır.
Rönasans aydınlanma hareketlerinin uzantılarıyla, sözde bağımsızlığını ilan eden ve oluşan Müslüman ülkelere , eskinin mandası , günümüz ekonomik hegomanya (yumuşak kukla siyaset) ile (Müslüman ülkeler) ayrı ayrı zayıflatılıp güçlenmesi ve birleşmemiz istenmemektedir. Fitneyi doğru okumak, çözümede doğru varmayı gerektirir.

Elbetteki yurdumuzdaki milli irade ve birlik’te bütüne varmak için çok önemlidir.
Çünkü ahir zaman oyunu zaten bölünmüşlüğün, oluşmuş olan resmin içinde daha çok oyun fitne ve ayrılıklar sokmak, müslümanı zayıflatmak ve hatta mezhep çatışmaları ile müslümanı müslümana kırdırmaktır.
Bakarsak Mısırda Türkiye modeli güçlü bir demokrasi istenmedi, ihvan kukla derin yapı ile saf dışı bırakıldı. Ordudaki derin yapısı Mısır halkını demokrasi ayıbı ile dünyanın gözleri önünde kurşunladı. Çünkü demokrasi müslümanın kanını emmenin başka bir yoludur!
Çünkü Müslüman aklı selim bir demokrasi yi hak etmiyor! Çünkü Mısır kaybedilseydi, sonuçları domino etkisiyle Amerikan’ın uşağı Pompacı Sudi krallarıda devirecekti. Evet seçim bitti maalesef dünyayı yönetenlerin ekonomik iştahlarıda, cüzdanı epeyce şişkin Türkiye için kursaklarında kaldı çok şükür.
Seçim sonuçları hakkımızda hayrlı olsun...

Üzülme İMF, Erdoğandan önce hep borç verirdin ya, istersen biz sana %50, 65 faizlerle borç veririz, espriydi ha!

Üst Alt