Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Darbe tuzaklarından sonra, 2014 fitne tuzakları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 76981" data-attributes="member: 2"><p>Böyle demiş özkan ama apaçık delil nedir? Bırakın başbakanı, herhangi bir insanı bile suçlamak için üstünde her türlü oynama yapılabilen, ses kayıtları, görüntüler v.s delil olarak kabul edilir mi?</p><p></p><p>Şu anda ben bile pc başında uğraşsam bir görüntü ve ses montajı yapabilirim. Madem islama göre hüküm veriyoruz. Bir düşünelim, zina suçunun bile kabul edilmesi için.. 1 değil, 2 değil.. 4 tane şahit olacak, bunlardan her biri zina edenleri yatağın içinde zina halinde gözleriyle görecek. Dikkat ederseniz iki kişinin aynı eve girmiş olmaları bile yeterli değil. Bu 4 kişinin her birinin ayrı ayrı veya hep birlikte kendi gözleriyle zina fiilini görmesi şartı var. Duymak, zannetmek, büyük ihtimal olması, başkasının lafı gibi şeylerin kabulü yok.</p><p></p><p>Suçlanan kişi değil, suçlayan kişi iddiasını ispatla mükelleftir. O zaman at iftirayı istediğine, suçla. Uğraşsın dursun suçsuzluğumu ispatlayacam diye. Böyle mantık olmaz.</p><p></p><p>Bence Başbakan en iyisini yaptı. Konuyu fazla kaale almadı. Çünkü ispata ihtiyacı yok, ispata, delile, şahite ihtiyacı olanlar suçu isnat edenlerdir.</p><p></p><p>Ben şahsen ne partiliyim, ne partizanım, Tayyip erdoğan babamın oğlu değil. Ben sadece O nun hükümeti öncesini yaşamış ve bilen biri olarak söylüyorum. Ben çoluk çocuk sahibi, alnı secdeğe değen bir başbakanın yosuzluk yapabileceğine ihtimal vermiyorum. Hele ki belli bir yaşa gelmiş, hayatı görmüş, dinden bihaber olmayan biri neden yolsuzluk yapsın... Kendisi, hesaptan,ahiretten habersiz mi ki. Bu kadar büyük meblağ parayı ne yapacak? neden yapacak? Zaten ihtiyacı olan herşeye sahip, makama sahip. Çocuklar yetiştirmiş, torunlar büyütüyor. Böyle bir şeyi vicdanına sığdırmasına ihtimal dahi vermiyorum... Bir de yapılan hizmetler açısından düşünelim. Hem yolsuzluk yapılacak, hem bu kadar hizmet... Yolsuzluk yapan bir hükümet bu kadar hizmeti nasıl yapar? Türkiye son yıllarda hiç olmadığı kadar refaha, güce ve itibara sahip oldu. Bunu kimse inkar edemez! Hem yolsuzluk yapıp, hem bu işleri yapmak bir arada yürümez. Her şey gözle görülüyor, ben kendim yaşadığım, idrak ettiğim şeyleri savunuyorum... Hepsi bu. En doğrusunu Allah bilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 76981, member: 2"] Böyle demiş özkan ama apaçık delil nedir? Bırakın başbakanı, herhangi bir insanı bile suçlamak için üstünde her türlü oynama yapılabilen, ses kayıtları, görüntüler v.s delil olarak kabul edilir mi? Şu anda ben bile pc başında uğraşsam bir görüntü ve ses montajı yapabilirim. Madem islama göre hüküm veriyoruz. Bir düşünelim, zina suçunun bile kabul edilmesi için.. 1 değil, 2 değil.. 4 tane şahit olacak, bunlardan her biri zina edenleri yatağın içinde zina halinde gözleriyle görecek. Dikkat ederseniz iki kişinin aynı eve girmiş olmaları bile yeterli değil. Bu 4 kişinin her birinin ayrı ayrı veya hep birlikte kendi gözleriyle zina fiilini görmesi şartı var. Duymak, zannetmek, büyük ihtimal olması, başkasının lafı gibi şeylerin kabulü yok. Suçlanan kişi değil, suçlayan kişi iddiasını ispatla mükelleftir. O zaman at iftirayı istediğine, suçla. Uğraşsın dursun suçsuzluğumu ispatlayacam diye. Böyle mantık olmaz. Bence Başbakan en iyisini yaptı. Konuyu fazla kaale almadı. Çünkü ispata ihtiyacı yok, ispata, delile, şahite ihtiyacı olanlar suçu isnat edenlerdir. Ben şahsen ne partiliyim, ne partizanım, Tayyip erdoğan babamın oğlu değil. Ben sadece O nun hükümeti öncesini yaşamış ve bilen biri olarak söylüyorum. Ben çoluk çocuk sahibi, alnı secdeğe değen bir başbakanın yosuzluk yapabileceğine ihtimal vermiyorum. Hele ki belli bir yaşa gelmiş, hayatı görmüş, dinden bihaber olmayan biri neden yolsuzluk yapsın... Kendisi, hesaptan,ahiretten habersiz mi ki. Bu kadar büyük meblağ parayı ne yapacak? neden yapacak? Zaten ihtiyacı olan herşeye sahip, makama sahip. Çocuklar yetiştirmiş, torunlar büyütüyor. Böyle bir şeyi vicdanına sığdırmasına ihtimal dahi vermiyorum... Bir de yapılan hizmetler açısından düşünelim. Hem yolsuzluk yapılacak, hem bu kadar hizmet... Yolsuzluk yapan bir hükümet bu kadar hizmeti nasıl yapar? Türkiye son yıllarda hiç olmadığı kadar refaha, güce ve itibara sahip oldu. Bunu kimse inkar edemez! Hem yolsuzluk yapıp, hem bu işleri yapmak bir arada yürümez. Her şey gözle görülüyor, ben kendim yaşadığım, idrak ettiğim şeyleri savunuyorum... Hepsi bu. En doğrusunu Allah bilir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Darbe tuzaklarından sonra, 2014 fitne tuzakları
Alt