Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Deccal ancak kendisini kızdıran bir şey sebebiyle çıkar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Taner Öğüt" data-source="post: 98608" data-attributes="member: 10012"><p>Umarım, eşsiz edebiyatın ego değildir yoksa bayağı bi kibire neden olabilir kaldı ki bu sitenin ismi Islam, eşsiz edebiyatın ile övünene kadar en Güzel isimlerin kime ait olduğunu öğrenip, cümlelerinde ona göre kelimeler kullanmaya ne dersin ama iş işten cıktı bana Kurtuluş haram oldu ben ve bizler zaten kütüklerde Raşid olan Vahahb olan Allahu Teala´nin cocukları olarak kayıtlıyız Deccal Mesih´in en has adamlarıyız diyorsan doğrudur, bu arada konumuza değinmek gerekirse EL-BASIT c.c. olan Allahu Teala´ya kulluk etme zorunluluğu yok, Allah c.c. kelamı ile tebliğ eden uyaran peygamberlerin davetine icabet etmek var onlara düşman kesilmek var. Anayasaya düşman olanların acığa cıkması icin seferber olanların ve bunları kimlerin temsil ettiğini hepimiz biliyoruz eminim Anayasa adınada forumlar vardır. Ilgi alanınız dısında olan forumlara cevap yazmak zorunluluğunuz yok ama bunu yapmanızın sebebi yakında anlaşılır, ne dersiniz ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Taner Öğüt, post: 98608, member: 10012"] Umarım, eşsiz edebiyatın ego değildir yoksa bayağı bi kibire neden olabilir kaldı ki bu sitenin ismi Islam, eşsiz edebiyatın ile övünene kadar en Güzel isimlerin kime ait olduğunu öğrenip, cümlelerinde ona göre kelimeler kullanmaya ne dersin ama iş işten cıktı bana Kurtuluş haram oldu ben ve bizler zaten kütüklerde Raşid olan Vahahb olan Allahu Teala´nin cocukları olarak kayıtlıyız Deccal Mesih´in en has adamlarıyız diyorsan doğrudur, bu arada konumuza değinmek gerekirse EL-BASIT c.c. olan Allahu Teala´ya kulluk etme zorunluluğu yok, Allah c.c. kelamı ile tebliğ eden uyaran peygamberlerin davetine icabet etmek var onlara düşman kesilmek var. Anayasaya düşman olanların acığa cıkması icin seferber olanların ve bunları kimlerin temsil ettiğini hepimiz biliyoruz eminim Anayasa adınada forumlar vardır. Ilgi alanınız dısında olan forumlara cevap yazmak zorunluluğunuz yok ama bunu yapmanızın sebebi yakında anlaşılır, ne dersiniz ? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Deccal ancak kendisini kızdıran bir şey sebebiyle çıkar
Alt