Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Allah (c.c)
Deki
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BEDİR MUHAMMED ALİ" data-source="post: 48706" data-attributes="member: 2035"><p>Sabahleyin uyandığımda hayata nazar kılıp . Her sabah yaptığım gibi esmaül hüsnada allahın güzel isimlerinin bir kapı olduğunu düşünüp bilgisayarımı açıp forma girdim . Yazdığım yazıma hz allah firariyim kardeşimin suretinde icabet edip tevazu ile beni hayatın içinde sinemin özünü takip ettiğini yazmıştı . Bende şükür hırkasını giyip . La mevcude illa hu diyor . Firari kardeşimin gözlerinden öpüyorum . Allah razı olsun allah ilim ile iman edenlerden seni eylesin aeo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BEDİR MUHAMMED ALİ, post: 48706, member: 2035"] Sabahleyin uyandığımda hayata nazar kılıp . Her sabah yaptığım gibi esmaül hüsnada allahın güzel isimlerinin bir kapı olduğunu düşünüp bilgisayarımı açıp forma girdim . Yazdığım yazıma hz allah firariyim kardeşimin suretinde icabet edip tevazu ile beni hayatın içinde sinemin özünü takip ettiğini yazmıştı . Bende şükür hırkasını giyip . La mevcude illa hu diyor . Firari kardeşimin gözlerinden öpüyorum . Allah razı olsun allah ilim ile iman edenlerden seni eylesin aeo. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Allah (c.c)
Deki
Alt