• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Deprem konulu rüyayı 3 gün üstüste görmek

A

arabi

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm
Ben (tam olarak aynı rüyalar olmasa da) 3 gündür deprem konulu rüyalar görüyorum.
İlk gece istanbulda 8,3 şiddetinde bir deprem olduğunu -bu depremi rüyamda yaşamadım ama haberlerde ya da onun gibi bir şeyden öğrendiğimi- gördüm.
2. gece yüksek binaların altında dolaşırken deprem olması sonucu binaların yıkıldığını ve bir yıkıntının da benim üstüme doğru düşerken kaçtığımı gördüm fakat kurtulup kurtulmadığımı göremedim.
3 gece ise istanbulda babamın evinde otururken birden deprem oldu ve yer şiddetlice sallandı. Herhangi bir yıkılma ise olmadı.

Ben avrupada yaşıyorum ve türkiyeye dönme gibi bi planım var. Sürekli de onun üstüne düşünüyorum. Ondan kaynaklayıor olabilir mi? Mesaj niteliğinde olabilir mi yani bu rüyadan bir ders çıkarmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

gökhan keskin/avrupa
32 yaşında Evli
Esnaf

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz misafir kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada deprem görmek pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya,buyuk bir degisime yorulur..

Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir
büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder..Rabbim Hayra cevirsin ins.
belki de bunlarin hic biri olmiyacak! insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins.Allah -in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada depremin oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..
Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..
sakin sabirli ve sevdiklerimize ve sevmediklerimize karsi adil!adaletli olalim..
ve boylece Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...
Rabbim Sizi düşmanın serrinden fitne ve iftiranin şerrinden tabii affetlerden cumlemizi korusun ins.

Kardesim siz bu türkiyeye dönme planinizi iyice dusunun..
ilk once is durumu, aile ve cocuklariniz ile bu konuyu bir istisare edin..
ama ruyaniz gosteriyor ki simdilik bu fikriniz pek dogru degil...
yine Rabbim en iyisini bilendir..
Biraz daha sabredin.. Zamani geldiginde ins. O da olur...
Sizin durumunuzu bilmiyorum ama bugun hesaba katmadiginiz bazi ufak seyler sonradan buyuk sorunlar yaratmasin..

Bütün dostları gezdim gördüm; dili muhafaza etmekten daha iyi dost göremedim...
Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim...
Bütün malları gördüm; kanaatten daha iyi mal görmedim...
Bütün iyilikleri gördüm; nasihatten daha iyisini görmedim...
Bütün yemekleri görüp tattım; sabırdan lezzetlisini görmedim.."
(Hazreti Ömer r.a. )
Selamet ile Hayra kalin..Allah cc.Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt