Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Derin üzüntü içindeyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 84096" data-attributes="member: 6609"><p>Selamün aleyküm kardeşim Allah yardımcın olsun yaşadıkların kolay birşey değil. Ama bu adamın böyle birşey yapmasına şaşırmamak lazım çünkü sen ilk anlattığında adamın zaten yapacağının bu olduğu belliydi. Cemaat insanı demişsin cemaat insanı olması illa ki iyi ve doğru bir insan olacağı anlamına gelmez ki olması gereken senin anlatmaya çalıştığın gibi ama cemaat insanı olsada arada çürük elmalar çıkabilir. Gerçekten seven insan evlenmeden eline dokunmaya bile utanır yapmazdı. Olanları düşünüp takılma hayatı kendine daha çok çekilmez hale getirirsin seni anlıyorum çok güvendin hemde bu günaha girmeyi göze alacak kadar keşke yapmasaydın keşke baban bu iş olmaz dediğinde dinleseydin ama olan olmuş sen sadece işlediğin günahı düşün tövbe et. O insanla zaten ayrıldın yaptıkları yapacakları seni üzmesin bak kendimden örnek veriyim ben neler yaşadım ve halada yaşıyorum. Ve benim bir kızım var az önce ne gördüm biliyor musun bir bayanla resim paylaşmış üstünede demiş ki; vazgeçilmezim unutulmazım. Yani evladı vazgeçilmezi unutulmazı olamadı ama 3-5 ay hadi 1 sene önce tanıdığı insan vazgeçilmezi unutulmazı oldu. Benim kızımın ne suçu günahı vardı? Sanal ortamda ne paylaşırsa paylaşsın bakma kendi canın acır başka birşey olmaz. Diyeceksin ki sen neden bakıyorsun o zaman hemen açıklayım. Benim onun yüzünden hapis cezası alma ihtimalim yüksek olan bir ceza davası ve şu anda devam eden bir boşanma davası var ve ben bunlar için ne kadar çok delil toplanmasını sağlayabilirsem o kadar çabuk bitecek herşey. Yani ne hissettiği ne yaşadığını emin ol çok iyi anlıyorum ama unutmaktan başka çaren yok. Kızın ailesi nasıl 1 ay olmadan nasıl bu adama verdiler diyosun bu aile senin ne yaşadığını bilmiyor bilmedikleri içinde vermeleri gayet normal bilseler sence verirler miydi? Bence sen herşeyi bir kenara koy o öyle yaptı bu böyle yaptı şu şunu söyledi bunlar boş ve anlamsız senin yaşadığın bir genç kıza göre ağır ama olanla ölene çare yok sen sadece kendi girdiğin günahı düşün tövbe et. Birde kafana takılan diğer bir konu başkası ile evlenmek istedim nasıl açıklarım karşına seni gerçekten seven biri çıkar evlilik yoluna girerseniz o zaman düşünürsün nasıl açıklayacağını ve açıklarsın. İnsan nelere alışıyor neleri kaldırabiliyor yeter ki sabretmeyi ama gerçekten sabretmeyi öğrenelim. Allaha sığınan insan ne zaman mağlup olmuş derdi veren dermanınıda veriyor emin ol. Sana küçük bir tavsiye yüreğin böylesine yanarken girdiğin günahı Allah (c.c) anlatıp affını dile beddualara vaktini harcama. Kendini sadece namazlarına ver kuran-ı kerim oku dualar et Allah'tan başka sığınacak kapın olmadığına inanarak tüm samimiyetinle yalvar affını iste. Bak nasıl yardım edecek Rabbim nasıl hayatını yoluna sokacak herşey onun kudret elindeyken sonsuz merhamet sahibiyken ona sığınıp ondan istemek ne güzeldir iste kardeşim. Aşkların en güzeli sevgilerin en güzeli Allah(c.c)'dır ben ondan başkasına ihtiyacım olmadığına inandıkça ona sığındıkça herşey daha güzel oluyor sende bunu hissederek dua et mutlaka sende feraha çıkarsın. Elimden geldiğince sana bende dua ederim. Allah yardımcın olsun. </p><p></p><p>Allah'a emanet ol..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 84096, member: 6609"] Selamün aleyküm kardeşim Allah yardımcın olsun yaşadıkların kolay birşey değil. Ama bu adamın böyle birşey yapmasına şaşırmamak lazım çünkü sen ilk anlattığında adamın zaten yapacağının bu olduğu belliydi. Cemaat insanı demişsin cemaat insanı olması illa ki iyi ve doğru bir insan olacağı anlamına gelmez ki olması gereken senin anlatmaya çalıştığın gibi ama cemaat insanı olsada arada çürük elmalar çıkabilir. Gerçekten seven insan evlenmeden eline dokunmaya bile utanır yapmazdı. Olanları düşünüp takılma hayatı kendine daha çok çekilmez hale getirirsin seni anlıyorum çok güvendin hemde bu günaha girmeyi göze alacak kadar keşke yapmasaydın keşke baban bu iş olmaz dediğinde dinleseydin ama olan olmuş sen sadece işlediğin günahı düşün tövbe et. O insanla zaten ayrıldın yaptıkları yapacakları seni üzmesin bak kendimden örnek veriyim ben neler yaşadım ve halada yaşıyorum. Ve benim bir kızım var az önce ne gördüm biliyor musun bir bayanla resim paylaşmış üstünede demiş ki; vazgeçilmezim unutulmazım. Yani evladı vazgeçilmezi unutulmazı olamadı ama 3-5 ay hadi 1 sene önce tanıdığı insan vazgeçilmezi unutulmazı oldu. Benim kızımın ne suçu günahı vardı? Sanal ortamda ne paylaşırsa paylaşsın bakma kendi canın acır başka birşey olmaz. Diyeceksin ki sen neden bakıyorsun o zaman hemen açıklayım. Benim onun yüzünden hapis cezası alma ihtimalim yüksek olan bir ceza davası ve şu anda devam eden bir boşanma davası var ve ben bunlar için ne kadar çok delil toplanmasını sağlayabilirsem o kadar çabuk bitecek herşey. Yani ne hissettiği ne yaşadığını emin ol çok iyi anlıyorum ama unutmaktan başka çaren yok. Kızın ailesi nasıl 1 ay olmadan nasıl bu adama verdiler diyosun bu aile senin ne yaşadığını bilmiyor bilmedikleri içinde vermeleri gayet normal bilseler sence verirler miydi? Bence sen herşeyi bir kenara koy o öyle yaptı bu böyle yaptı şu şunu söyledi bunlar boş ve anlamsız senin yaşadığın bir genç kıza göre ağır ama olanla ölene çare yok sen sadece kendi girdiğin günahı düşün tövbe et. Birde kafana takılan diğer bir konu başkası ile evlenmek istedim nasıl açıklarım karşına seni gerçekten seven biri çıkar evlilik yoluna girerseniz o zaman düşünürsün nasıl açıklayacağını ve açıklarsın. İnsan nelere alışıyor neleri kaldırabiliyor yeter ki sabretmeyi ama gerçekten sabretmeyi öğrenelim. Allaha sığınan insan ne zaman mağlup olmuş derdi veren dermanınıda veriyor emin ol. Sana küçük bir tavsiye yüreğin böylesine yanarken girdiğin günahı Allah (c.c) anlatıp affını dile beddualara vaktini harcama. Kendini sadece namazlarına ver kuran-ı kerim oku dualar et Allah'tan başka sığınacak kapın olmadığına inanarak tüm samimiyetinle yalvar affını iste. Bak nasıl yardım edecek Rabbim nasıl hayatını yoluna sokacak herşey onun kudret elindeyken sonsuz merhamet sahibiyken ona sığınıp ondan istemek ne güzeldir iste kardeşim. Aşkların en güzeli sevgilerin en güzeli Allah(c.c)'dır ben ondan başkasına ihtiyacım olmadığına inandıkça ona sığındıkça herşey daha güzel oluyor sende bunu hissederek dua et mutlaka sende feraha çıkarsın. Elimden geldiğince sana bende dua ederim. Allah yardımcın olsun. Allah'a emanet ol.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Derin üzüntü içindeyim
Alt