Dertleşmek istiyorum

günahkar1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
benimle konusmak dertlerimi paylasmak biri ile nasil ihtibata gecebilirim.ben yeni üye oldum allah ruzasi icin bana yardimci olurmusunuz
allah rizasi icin.

Bilmiyorum nerden baslayim,hayatim günahlarimla dolu ve ben bunu düsündükce ölmek istiyorum,ben cok günah isledim bunn farkinada basima gelen olaylardan dolayi farkettim,allahin büyüklügünü onun kutretini,rabbim bir kulunu nasil dogru yola getirecegini,hayatim kumarla icki ile zina ile insanlari zehirlemekle kul hakki yemekle,rabbimin bana verdigi emanetlere sahib cikamamakla insanlara tepeden bakmakla,kisaca ben hapse düsünceye kadar böyle gecti,8 ay hapiste kaldim,38 yasina kadar ben müslümanim dedim hic bir cumaya gitmedim,gittimsede birisi bana bugün cuma hadigidelim dediginde ondan utandigimdan gittim,allahtan korktugumdan deyildi,hapis haneyede beni canimdan cok sevdigim ugruna oölecegim kisi tarafindan girdim,bir arkadasim bana kurani kerimin türkcemailini verdi okursun lazim olacak sana dedi ve aldim.okumadim üc ay.

Ve birgün onu okudum,korktum agladim titredim,uykularim kacti uyuyamadim,yaptiklarim gözümün önüne geldikce sabahlara kadar agladim,hapiste oldugum umrumda bile deyildi artik,benim hic bir seyim yokmus,dinim imanim ,allh korkum yokmus,ve ben kurani kerimi türkce malini ezberleyene kadar okudum bitirdim tekrar okudum,okudukcada rahatliyordum,birde namazima basladim,ama rabbim hersimi aldi elimden,cok acilar cektim,halende cekiyorum nolur bana yardim edin günahlarima agliyorum.bir cikar yol bulamiyorum her namaza durdugumda korkuyorum belkide bu son namazim yaresulallah beni affet diye,ben rabbimin en kötü kuluyum belkide dünyada bende baskasi yok,sevdigim neyim varsa gitti ellerimden,ve bunu bana rabbim tarafindan geldigine inaniyorum bunlari kaybetmeseydim,benkide dinsiz imamsiz gidecektim bir gün öbür dünyaya,simdi 23 yildir emegim esim cocuklarim neyimvarsa gittiler öyle bir yalniz kadimki ölmek istiyorum korkuyorum, ben bu günahlarimla rabbimin huzuruna nasil cikarim bilmiyorum,yasamak istiyorum vicdanimin sizisindan duramiyorum,her gün namazkilarken namaza dururken agliyorum,sanki rabbim beni öylebir cezalandirdiki, öksöz büyüdüm simdi tamamen öksüz kaldim,ben cok cikmazlara düstüm,hayatimda ne zina nekumar ne icki nede haram var ama ben ölüyorum, günahlarim yaptiklarim beni her gün öldürüyor aglayamiyorum sanki icime akiyor her sey, bana yardim edin allah rizasi icin,aglamaktan yazamiyorum,allahin selami üzerinize olsun..affedilmicek günahlarim var,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz..
Hem dertleşelim hem de birbirimizden istifade edelim inşAllah.
buraya bu bölüme Yazabilirsiniz..
BUYRUN SİZİ GÖNÜL MEKANIMIZA ALALIM..

Allah-u Teâlâ şöyle buyuruyor:
“Asra andolsun ki insan hüsrandadır. Ancak iman edip salih amel yapanlar birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine
sabrı tavsiye edenler müstesnadır.” (Asr 1 2 3)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
affetallahm.gif

Aleykum Selam Benim günahkar nefsi zayif kazanma kusaginda kaybetme yolunda olan mü'min kardeşim
en iyisi intihar edin de Gunahlariniza bir yenisini daha ekleyin de Seytani Sevindirin..
Ebedi hayattinizi ve burada Tevbe HAKKI ve Firsattinida kacirin..cddvb..

Ümitsizlikle korkuyla pişmanlıkla elemle ve kederle Ve bu günaha karşı keyif ve mutluluk değil vicdan ve imanın var ki pişmanlık duyuyorsunuz buna sevindim..
Gunahlarinizin FARKINDASINIZ..buda bir Hidayet baslangici Hamd olsun..

ve bir sığınak bir kapı bir kurtuluş ve af kapısı arıyorsunuz.. kendi nefsinizden igreniyor kendinizden nefret ediyorsunuz...
Çağdaşlık medenilik ve özgürlük günahlarına batırmış.
Bu günahimla nasıl Rahmanin huzura giderim ve nasıl affedilirim endişesine düşmüş icinize...

Yapmış olduğunuz şeylerden Tövbe ediniz...ve bir daha ASLA ayni hayasizliga dusmeyin..

Tövbeye gel Tövbeye Benim günahkar kardesim...
canı gönülden yapılan tövbenin Allah tarafından kabul edileceği ifade edilir. Nitekim Allah’u Teala
“Ey iman edenler nasuh tövbe ile tövbe edin ki Allah da sizin kabahatlerinizi affetsin ve altlarından ırmaklar akan cennetlerine koysun.”
(Tahrim Suresi8) buyurarak yapılan tövbelerin kabul edileceğini beyan eder. Ayette geçen nasuh tövbe ise şöyledir:

1-Allah’a karşı günah işlediğini bilerek bu günahtan dolayı Allah’a sığınmak ve pişman olmak.
2-Bu suçu işlediği için üzülmek Yaratıcıya karşı böyle bir günah işlediğinden dolayı vicdanen rahatsız olmak.
3-Bir daha böyle bir suça dönmeyeceğine dair bir karar içerisinde olmak.
4-Kul hakkını ilgilendiriyorsa onunla helalleşmek.

Nefisle mücadele etmek her kişinin değil er kişinin halidir. Er kişilerde ALLAH Dostlarıdır...
zina yapanlar ise Seytanin Cocuklaridir...
Kalpte yaralarkafada şüphe ve tereddütler eldedildegözde ve hayalde günahlar varken...
Rahmana varamazsiniz....o yuzden ilk once Tövbeye gel Tövbeye..
ilk once kendi vicdaniniz ile bir yuzlesin de sonra ins. aileniz ile ve Haklarina girdiginiz kisiler ile Helalasip
yuzlesmeniz gerekli yoksa vicdaninizdan kurtulamazsiniz..

Hayatın zevkini ve lezzetini isterseniz hayatınızı iman ile hayatlandırınız ve farzlarla ziynetlendiriniz ve günahlardan çekinmekle muhafaza ediniz (Sözler s 212)
“Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun ..Rabbim affetsin ins. ve bir daha ayni cirkin fiilere dusurmesin...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
selamünaleyküm
benimle konusmak dertlerimi paylasmak biri ile nasil ihtibata gecebilirim.ben yeni üye oldum allah ruzasi icin bana yardimci olurmusunuz
allah rizasi icin.
Aleyküm selam kardeşim, bölümleri incelemeden gelişigüzel konulara butür cevapla yazmayın lütfen...qqww..k
Hangi konuda mesaj yazmak istiyorsan o bölümde konu açınızhmmnn

Farklı bölümde farklı konuya yazdığınız bu mesaj taşınmıştır...
Tekrarı halinde konularınız yorumlanmadan silinecektir.. bilginize..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
selamun aleykum!
Günahlarımız herkesin, hepimizin ve hepimizin ruhunun ,kalbinin vicdanın rahatsız olduğu virüstür.
Çünkü günahların ucu isyana,, isyanların ucu dalalete ,dalaletlerin ucu ise sahibini imansız ölmeye ve cehenneme kadar götürür...
Çok günahkar olsanız da çok da pişmanlığınız var.. Rabbim öncelikle fazlasiyla bagislayicidir.
Bismillahirrahmanirrahim derken bile esirgeyen ve bagislayan Allahin adiyla deriz.Süphesiz hepimiz günahkariz kardesim
sen de belirttigin gibi cok büyük günahlar islemissin.
zina büyük günahlardan oldugu Kuran'da belirtilmistir ama Allah (c.c) affedicidir yeter ki yürekten tövbe edip kendini Islama sunman...
cikmazlardayim. diye hayiklanacagina kendinize gelin!
Güzel bir dönus yapin..Hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyin.
Rabbim affedecektir inşaallah... Sizi kurtaracaktır bu durumdan... Yeter ki isteyin ve çaba gösterin...
ve TEVBENIZ de SAMIMI OLUN...

çok günahkarım deyip sakın vazgeçmeyin derim..
hangimiz günahkar değiliz ki.Allah c.c hepimizin dualarını işitir ve inşallah da kabul eder.
sen bol bol tövbe et kardeş inşşalah Allah c.c hepimizin dualarını kabul eder.sakın kendini koyverme şeytana uyma..

Şimdi geriye bakıpta ahh çekme düşün ileriyi düşün günahlarını yaptığın hataları ve hiç durma
hemen başla biliyorsun bir dakika sonraya garantin yok son nefes gelmeden gel tövbe eyle...

Temiz yaşamak istiyorsun, arzuluyorsun, kavuşmak için iradeni dualarla ,kalbini ibadetler ile kuvvetlendir.
Bu dünya da makam ,okul,ev, araba, vs. elde etmek istediğimiz her şey için bir çaba harcıyoruz emek veriyoruz fedakarlık yapıyoruz.
Peki Ebedi hayat için, sonsuz cennet için daha fazla emek verip, nefsimizden, dünyalıklardan fazla fazla fedakârlık yapabiliriz.
Biz yeterki biraz azim ve gayret gösterelim O (cc) bütün işlerimizi kolaylaştırır, kapıları önümüze açar.

Biz Rabimizin rahmet ve merhametine sığınalım yeterki.Hadislerde "Günahtan tevbe eden hiç günahı olmayan gibidir" (İbn-i Mâce, Zühd:30) denilmektedir.
İnşallah "Rahmetim gazabımı geçmiştir" (Müslim, Tevbe: 4) ayetindeki gibi Rabbim bizlere rahmetiyle muamele eder.
Dua ile...Hidayetle Selametle Kalin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
DELİNİN VELİYE TAVSİYESİ

Bayezid-i Bestami hazretleri.Büyük velilerden.Bir gün tımarhanenin önünden geçiyor.
Tımarhane hizmetçisinin tokmakla bir şeyler dövdüğünü görüyor:
- Ne yapıyorsun?
Hizmetçi:
Burası tımarhanedir. Delilere ilaç yapıyorum.
- Benim hastalığım günah hastalığı… Çok günah işliyorum…
Ben günah hastalığından anlamam… Ben delilere ilaç hazırlıyorum…

Parmaklığın arasından konuşulanları duyan bir deli,(!) Bayezid-i Bestami hazretlerine:
Gel dede, gel! Senin hastalığının çaresini ben söyleyeyim, diye seslendi.
Bayezid-i Bestami hazretleri, delinin yanına sokularak:
- Söyle bakalım, benim derdime çare nedir? Dedi.

Deli şu ilacı tavsiye etti:
‘’ Tevbe kökü ile istiğfar yaprağını karıştır… Kalp havanında Tevhit tokmağı ile döv, insaf eleğinden geçir, göz yaşıyla yoğur,
aşk fırınında pişir… Akşam-Sabah bol miktarda ye. O zaman göreceksin senin hastalığından eser kalmaz, dedi.’’

Bu güzel ilacı öğrenen Bayezid-i Bestami hazretleri:
- Hey gidi dünya hey! Demek seni de deli diye buraya getirmişler, deyip oradan ayrıldı.
Bu ilaç, halen günah hastası olanlara tavsiye olunmaya değer bir ilaçtır

Deneyin kardesim bu muhacirde Allah a isyan edip Din den ciktiginda bu Sifa,deva, iksiri ile günah deryasindan anca cikabilmistim...
Affet Beni Allahim!
Sahabelerden biri Hz. Ebubekir'in (ra) yanına gelerek:
“Çok günahkârım der. Benim için dua eder misin?”
Hz. Ebu Bekir (ra): “Yârabbi der. Bir günahkâr bir diğerinden dua istiyor. İkisini de affeyle...

Uzgunnn

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

Sahabelerden biri Hz. Ebubekir'in (ra) yanına gelerek:
“Çok günahkârım der. Benim için dua eder misin?”
Hz. Ebu Bekir (ra): “Yârabbi der. Bir günahkâr bir diğerinden dua istiyor. İkisini de affeyle...

Uzgunnn
Yarabbi bir günahkar bir diğerinden yardım ve dertlerine ortak arıyor, ikisininde dertlerine ortak ol günahlarını affeyleutngc..

nebze

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
dertlşmek istiyorum

hayatınızda iyi de kötü de çok şey yaşamaşsınız.içinizin nasıl yandığını o vicdanınızın sesini o kadar içten yansıtmışsınız ki... öyle bi çemberden bu şekilde ters dönmek bile bir lütuftur.farkına varıp bunlar için tövbe ve hakkını yediğiiz insanlardan helallik almanız sizi huzura kavusturabilir inşallah.önemli olan niyettir.ve niyetinizi temiz tutup ihlasla sarıldığınız zaman inşallah rabbim sizden razı olur.şu vakitlerinizi buna harcayarak geçirmeye devam ederseniz niyetinizi bilen Allah ım inşalah huzura erdirir...Allah yardımcınız olsun...

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz

Dursun Ali Erzincanlı - Tevbe (af makamına)

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bazen kaybetmek kazanmaktır.Kazandıklarınızın bedeli kaybettiklerinizdir.Kaybettikleriniz için kazandıklarınızı unutmayın.Rabbim daima sizinle olsun.

sulea

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
nice müslümanı şehid eden peygamberimize kin besleyen mekke müşrikleri hatalarını anlayıp Hak yola dönünce SAHABE makamına yükseldi bunu hatırlatmak isterim tövbe edip geri dönmedikten sonra (sahih tövbe) Allah günahları sevap hanesine yazdırıyor evet bu hadiste var. yani şimdiye kadar hiç günah işlemeseydiniz bu kadar kazanç makam elde etmezdiniz inanın ki.. çünkü ALLAH kulunun samimiyetle acizlikle yönelişine bakıyor günahına değil.. anladığım kadarıyla pişmanlıkla Allah a yönelmişsiniz işte Allah ın rızasına giden yol böyle başlıyor sizin için tövbe geçmişi siler hadisi şerifi çok hatırlayın ve Allah size hidayet verdiği için çok şükredin derim ben ...

S

sevgi un

Kayıtsız
Misafir
Bilmiyorum nerden baslayim, hayatim günahlarimla dolu ve ben bunu düsündükce ölmek istiyorum, ben cok günah isledim, bunun farkına basima gelen olaylardan sonra vardım. allahin büyüklügünü onun kudretini, rabbimin bir kulunu nasil dogru yola getirecegini. hayatim kumarla icki ile zina ile insanlari zehirlemekle kul hakki yemekle, rabbimin bana verdigi emanetlere sahib cikamamakla, insanlara tepeden bakmakla, kisaca ben hapse düsünceye kadar böyle gecti, 8 ay hapiste kaldim, 38 yasina kadar ben müslümanim dedim hic bir cumaya gitmedim, gittimse de birisi bana bugün cuma hadi gidelim dediginde ondan utandigimdan gittim, allahtan korktugumdan deyildi. hapishaneye de beni canimdan cok sevdigim ugruna ölecegim kisi tarafindan girdim, bir arkadasim bana kurani kerimin türkce mailini verdi okursun lazim olacak sana dedi ve aldim. okumadim üc ay.

Ve birgün onu okudum korktum, agladim, titredim, uykularim kacti uyuyamadim, yaptiklarim gözümün önüne geldikce sabahlara kadar agladim. hapiste oldugum umrumda bile değildi artik, benim hic bir seyim yokmus, dinim imanim, allah korkum yokmusve ben kurani kerimi türkce malini ezberleyene kadar okudum bitirdim tekrar okudum, okudukca rahatliyordum, birde namazima basladim, ama rabbim her seyimi aldi elimden, cok acilar cektim, halen de cekiyorum nolur bana yardim edin günahlarima agliyorum. bir cikar yol bulamiyorum her namaza durdugumda korkuyorum belki de bu son namazim ya resulallah beni affet diye, ben rabbimin en kötü kuluyum belkide dünyada benden baskasi yok, sevdigim neyim varsa gitti ellerimden ve bunu bana rabbim tarafindan geldigine inaniyorum bunlari kaybetmeseydim, belki de dinsiz imamsiz gidecektim bir gün öbür dünyaya, simdi 23 yildir emegim esim cocuklarim neyim varsa gittiler öyle bir yalniz kadim ki ölmek istiyorum korkuyorum, ben bu günahlarimla rabbimin huzuruna nasil cikarim bilmiyorum, yasamak istiyorum vicdanimin sizisindan duramiyorum, her gün namaz kilarken namaza dururken agliyorum, sanki rabbim beni öyle bir cezalandirdi ki, öksüz büyüdüm simdi tamamen öksüz kaldim, ben cok cikmazlara düstüm, hayatimda ne zina ne kumar ne icki ne de haram var ama ben ölüyorum, günahlarim yaptiklarim beni her gün öldürüyor aglayamiyorum sanki icime akiyor her sey, bana yardim edin allah rizasi icin, aglamaktan yazamiyorum, allahin selami üzerinize olsun..affedilmicek günahlarim var.

S

seyrani

Kayıtsız
Misafir
Sen o kadar sanslisin ki hatalarini anlayip yuce rabbimden af dilemissin, togbe etmissin, allahinn kapisina gelip yardim istemissin ne guzel. ya hatasini bilip af dilemeyenler ne yapacak sen kurtuldun insallah... yuce allah kapisina geleni ne zaman cevirmis ki seni geri cevirsin.

mimi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba sevgili canlar,
Benden önceki arkadaslar da ifade etmisler, fakat benim de söylemek istedigim su ki; arkadasim, Allahim o kadar affedici, o kadar cömert ki tövbe etmekten gocunmayip, günahlarinin affedilmesini dilersen, Allah yolunda dua için ellerini açarsan, her kul gibi sen de rahatlama bulursun, en ufak endise etme, Allahimdan da süpheye düsme, o kimleri, hangi durumlari affetmistir tövbe etme alçakgönüllügünü göster kul olarak, gerisini Allahima birak. Sevgiler.

Singapur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bilmiyorum nerden baslayim, hayatim günahlarimla dolu ve ben bunu düsündükce ölmek istiyorum, ben cok günah isledim, bunun farkına basima gelen olaylardan sonra vardım. allahin büyüklügünü onun kudretini, rabbimin bir kulunu nasil dogru yola getirecegini. hayatim kumarla icki ile zina ile insanlari zehirlemekle kul hakki yemekle, rabbimin bana verdigi emanetlere sahib cikamamakla, insanlara tepeden bakmakla, kisaca ben hapse düsünceye kadar böyle gecti, 8 ay hapiste kaldim, 38 yasina kadar ben müslümanim dedim hic bir cumaya gitmedim, gittimse de birisi bana bugün cuma hadi gidelim dediginde ondan utandigimdan gittim, allahtan korktugumdan deyildi. hapishaneye de beni canimdan cok sevdigim ugruna ölecegim kisi tarafindan girdim, bir arkadasim bana kurani kerimin türkce mailini verdi okursun lazim olacak sana dedi ve aldim. okumadim üc ay.

Ve birgün onu okudum korktum, agladim, titredim, uykularim kacti uyuyamadim, yaptiklarim gözümün önüne geldikce sabahlara kadar agladim. Hapiste oldugum umrumda bile değildi artik, benim hic bir seyim yokmus, dinim imanim, allah korkum yokmus ve ben kurani kerimi türkce malini ezberleyene kadar okudum bitirdim tekrar okudum, okudukca rahatliyordum, birde namazima basladim, ama rabbim her seyimi aldi elimden, cok acilar cektim, halen de cekiyorum ne olur bana yardim edin günahlarima agliyorum. Bir cikar yol bulamiyorum, her namaza durdugumda korkuyorum belki de bu son namazim ya resulallah beni affet diye, ben rabbimin en kötü kuluyum belkide dünyada benden baskasi yok, sevdigim neyim varsa gitti ellerimden ve bunu bana rabbim tarafindan geldigine inaniyorum bunlari kaybetmeseydim, belki de dinsiz imamsiz gidecektim bir gün öbür dünyaya, simdi 23 yildir emegim esim cocuklarim neyim varsa gittiler öyle bir yalniz kadim ki ölmek istiyorum korkuyorum, ben bu günahlarimla rabbimin huzuruna nasil cikarim bilmiyorum, yasamak istiyorum vicdanimin sizisindan duramiyorum, her gün namaz kilarken namaza dururken agliyorum, sanki rabbim beni öyle bir cezalandirdi ki, öksüz büyüdüm simdi tamamen öksüz kaldim, ben cok cikmazlara düstüm, hayatimda ne zina ne kumar ne icki ne de haram var ama ben ölüyorum, günahlarim yaptiklarim beni her gün öldürüyor aglayamiyorum sanki icime akiyor her sey, bana yardim edin allah rizasi icin, aglamaktan yazamiyorum, allahin selami üzerinize olsun..affedilmicek günahlarim var.
Tovbe et guzel kardesim Allah buyuktur ondan umut kesilmez cok sukur hatalarinin farkina varmissin, eğer ki kalpten pismansan kurban olduğum Rabbim telafi etmen için dogru yollarda gosterecek inşallah. Asla gecmisine bakma. Ya hatalarinin farkina varmadan goc etseydin bu dunyadan Cok sukur Rabbime kalbine pismanlik vermis. Bunu degerlendirmelisin.

Çicey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hatalarınızı görmüş tövbe etmişsiniz bu çok büyük birşey. Darısı nice günahkarların başına. Rabbim herşeyi görüyor tövbeleriniz kabul olur inşallah. Size bundan sonra hakkınızı yediğiniz kişilerle yüzleşmek düşüyor bence siz elinizden geleni yapın zor olsa da ve çevrenizi bilinçlendirin aynı hataya düşüncekleri uyarın. Kandırılarak batağa çekilen nice gençler var Rabbim cümlemizi korusun. Ne kadar kişiyi kazanırsak toplum okadar refaha huzura kavuşur. Siz kurtulmuşsunuz çok şükür yardım edin daha niceleri kurtulsun. Ozaman siz de huzura kavuşursunuz.

Üst Alt