• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Devamlı Aynı Rüyayı Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm. Hayırlı akşamlar. Benim kafama takılan bir konu var izninizle söylemek istiyorum. Yaklaşık 5-6 aydır haftada 2-3 kez aynı rüya değil ama aynı mekanı görüyorum. Ben şuan Lise'deyim farklı bir okulda okuyorum ama yaklaşık 5-6 aydır devamlı olarak farklı şekillerde eski okulumu görüyorum. Her rüyada da okuldan kaçmak istiyorum oraya ait değilim diye hissediyorum ve her rüyada oradan çıkış yolu arıyorum ve kaçıyorum. Her rüya farklı oluyor ama hiç aynısını görmedim sadece okul aynı. Sizce anlamı ne olabilir? Yorumlarsanız mutlu olurum. Hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam Hayırlı akşamlar
Kimi araştırmacılara göre rüyalar uyku sırasında beyinde görülen etkinliklerin bir yan ürünü yalnızca; kimilerine göreyse insanların bilinçaltının
kişiliklerinin geri planda kalmış yönlerinin ,hayal, umut,kendine çıkış yeri bulduğu özel bir durum.

Hani gidersin herşeyden herkesten uzaklaşmayı bekleyerek..kaçarsın herşeyi arkanda bıraktığını umarak..
oysa ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş, kendini hiç bir yere ait hissetmedikten sonra ne önemi var ki ?

gidersin uzaklara dağlar ve uçsuz bucaksız deniz hiç tanıdık değildir sana..kaçmak ve uzaklaşmak istersin bu seferde..
birkaç gün iyidir belki, ama sonrası sıkar.alışmadığın iklim, alışmadığın insanlar..giderken bir buruklu duyarsın eve gelirsin ev de senin değildir sanki..
sen aslında hiç bir yere ait değilsindir, heryere yabancılık çektiğin ve nefes alamadığın an anlarsın ..
hani bazen oraya ait olmadigini dusunur hissedersin ya
aslinda tam da Olman gereken yerdesin....

Hayat okul ve imtihanina Hosgeldiniz...
içinde bulunduğunuz durum ve ortam dan ,Beden sıhhatinizden ,mali durumunuza,toplumdaki
itibarınızdan dünyevî ... Kalbinizin sıkıldığı, ruhunuzun daraldığı anlamina isarettir..

Niçin dünyanın üstünde gezeceğimize altına giriyor bize hizmet etmesi gereken eşyaya biz hizmetçi oluyoruz.
Bu halimiz ruhumuzu hayli yoruyor ve takatten düşürüyor...bir cikis bir kacis KAPISI ariyoruz...
Bütün bu olup bitenlere karşı sabırla karşı koymayı da başaramayinca icinde bulundugumuz mekandan ruyamizda kaçmaya calisiyoruz...
Hayırlı akşamlar

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Yine aynı rüyayı gördüm

selamun aleyküm hocam dün akşam rüyamda yine onun evini gördüm her zaman gördüğüm rüyaydı her zaman gördüğüm evdi yine hocam ben onun evinin içine bakıyorum yine pencereler açık ve o yok baktım baktım ve benim tanıdığım hiç aklımın ucuna bile getirmediğim düğünlerde hep oynayan alkol kullanan bir çokk uzaktan 55 yaşlarında bir tanıdığımız onun evindeydi ama yine o yoktu vardı amam ben göremiyordum hocam ne olabilir neden sürekli aynı ev ve aynı rüya aynı yer ve aynı o yok var ama ben göremiyorum ALLAH razı olsun selam ve dua ile....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Gönül Dostum
Hayirdir insallah..
Sürekli aynı rüyayı görmek, sürekli aynı rüyayı gören kişiye bir mesaj verildiği anlamına gelmektedir.
Hayatınız akıp gidiyor ama siz hala aynı yerdesiniz..
Hayat su gibi akıp giderken siz ayni yerde beklersiniz O noktada buğulursunuz..
HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR...Kendinize gelmeniz ve Onun ve olanlarin hakkinda düşünmekten vazgeçmelisiniz!!
Yoksa o noktada o evde TAKILIP Kalir!! kendinizi haps edersiniz seklinde ruyaniz Yorumlanir..

Hayatımdaki “Geri Dönüşüm Kutusu” açıLmaz Hiç Benim… Tek bildiğim bir kerede siler, Beni gercekten seven ve hak eden ile hayattima devam ederim..
Hayirli gunler..

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
hocam beni seven adam çok iyi biri ben gerçekten onun gibi biriyle evlenmek sevmek isterdim şuanda görüşmek istememdiğimi söyledim ama o kadar üzülüyorum ki anlatamam ama hocam size anlattığım adam burdan gidene kadar yapamam sanki onun varlığını hissetmem bile beni seven adama ihanet gibi oluyor dua edin hocam bu atamamlarda bu adam defolup gitsin onu görmek istemiyorum hocam ama bu adamdanda çok etkilendim ama konuşamaıyorum yapamıyorum iki gün iyiyysem üçüncü gün kötüyüm bunun sebebide bu adamın çok yakınımda olamsı ve aptal gibi gidip gelip bakması ne bileyim bu beni sevem adam çok temiz kalpli onu gözlerimle bile hislerimle bile aldatmak istemiyorum inşallah hayırlıysa rabbim bizi birbirimize yazdıracaktır ben sadece dua ediyorum ve o adamda bunlara sebeb olduya onu ALLAHA havale ettim...

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam adasu, zaten mesajda kendi rüyanızın yorumunu yapmışsınız! "Orayı özlüyorum dedemi özlüyorum orda yaşanan bütün güzellikleri özlüyorum." Devamlı aynı rüyayı görmeniz, ya engel olamadığınız özleminizle veya yaşadığınız ortamdaki sıkıntı, endişe ve korkularınızdan kaçmak, kurtulmak için bir arayışta olduğunuzda işarettir. Hayat sizi bunaltmış, bıktırmış olabilir. Bir fırsat bulup özlediğiniz mekanları ziyaret etmeyi deneyin inş...

adasu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Devamlı aynı rüyayı görmek

Merhabalar. Ben devamlı aynı rüyayı görüyorum. Aslında rüyalar farklı oluyor ama devamlı aynı yerdeyim. 22 yaşındayım ve yaz dönemlerinde tatilleri ananem ve dedemle birlikte Bursa'nın Boyalica köyünde geciridim.Ananemle dedemin evi vardı ve ben her yaz ordaydim ta ki dedemi kaybedip ananemi Istanbula yanimiza alıncaya kadar. Çocukluğumu orda yaşadım çocukluk arkadaşlarım çocukluk aşkım yaşanan bütün güzel günler oradaydı. ..Ve ben oraya gitmediğim, günden beri her gece kendimi o evde ve o köyde oranın yollarında golunde komşularıyla orda yaşadığım çocukluk askimla görüyorum.Ruyalarim farklı oluyor sanki büyük bir sarayın içine her gece farklı kapıdan girmek gibi ama girilen görülen hep aynı. Orayı özlüyorum dedemi özlüyorum orda yaşanan bütün güzellikleri özlüyorum. Ama her gece aynı yeri görmek beni tedirgin ediyor. Şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı günler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Devamlı aynı rüyayı görmek

Merhabalar. Ben devamlı aynı rüyayı görüyorum. Aslında rüyalar farklı oluyor ama devamlı aynı yerdeyim. 22 yaşındayım ve yaz dönemlerinde tatilleri ananem ve dedemle birlikte Bursa'nın Boyalica köyünde geciridim.Ananemle dedemin evi vardı ve ben her yaz ordaydim ta ki dedemi kaybedip ananemi Istanbula yanimiza alıncaya kadar. Çocukluğumu orda yaşadım çocukluk arkadaşlarım çocukluk aşkım yaşanan bütün güzel günler oradaydı. ..Ve ben oraya gitmediğim, günden beri her gece kendimi o evde ve o köyde oranın yollarında golunde komşularıyla orda yaşadığım çocukluk askimla görüyorum.Ruyalarim farklı oluyor sanki büyük bir sarayın içine her gece farklı kapıdan girmek gibi ama girilen görülen hep aynı. Orayı özlüyorum dedemi özlüyorum orda yaşanan bütün güzellikleri özlüyorum. Ama her gece aynı yeri görmek beni tedirgin ediyor. Şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı günler.
orayı özlediğiniz için orası rüyanıza yansıyor. merak etmeyin önemli birşey yok.

Üst Alt