Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Dilek Duası için yardım eder misiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 46845" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Aynen katiliyorum laf aramizda ben Dua hacet.murad istegim oldugunda Rabbimin Esmaul..Husna isimleri ile Dua ederim...</span></p><p><span style="color: black">2008 yillinda..Annemi son kez gorebilmek icin yolla cikmama 2 saat kala Rabbime yalvara yakara omrunu uzat da Ona yetiseyim diye o kadar cook dua etmistim ki..</span></p><p><span style="color: black">artik dillim degil yuregim cigliklarla bunu istemisti... ama 5 saat icin yetisememistim..</span></p><p><span style="color: black">neyse.. aadan zaman gecti Turkiyedeyim.. bir genc kiz ile tanistim.. O da cok sevdigi babasini son kez gorebilmek icin izmirden istanbula hareket etmis.. ve son kez babasini gormesi icin cok yalvarmis.. dua etmis ama 1 saat icin yetisemeyince artik Allah a inanmiyorum.. guvenmiyorum.. dua etmiyorum.. sanki 1 saat babamin omrunu uzatamazmi idi diye dinden cikmisti..</span></p><p><span style="color: black"> kizgindi.. kirgindi cook cani yaniyordu.. gencti..sadece akli ile dusunuyordu..</span></p><p><span style="color: black">neyse konustuk.. Rabbimin her isinde bir hikmet oldugunu ve Rabbim Hakkimizda hayirlisi olani vermesi icin dua etmeliyiz...</span></p><p><span style="color: black">bizim istedigimiz belki de bizim icin hayirli olani degil idi...</span></p><p><span style="color: black">ve rah. Annemi o sekilde gormedigim icin Rabbime cokca sukr ediyorum.. annemi hep guzel.. tebessum eden hali ile hatirliyorum..</span></p><p><span style="color: black"> Kardesim.. dua edeken Rabbimize teslim olup Hakkimizda hayirli olanini istiyelim.. duamiz kabul olunmazsa bunda da bir nimet ve hikmet vardir.. selamety ile Hayra kalin...</span></p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 46845, member: 1049"] [COLOR=black]Aynen katiliyorum laf aramizda ben Dua hacet.murad istegim oldugunda Rabbimin Esmaul..Husna isimleri ile Dua ederim...[/COLOR] [COLOR=black]2008 yillinda..Annemi son kez gorebilmek icin yolla cikmama 2 saat kala Rabbime yalvara yakara omrunu uzat da Ona yetiseyim diye o kadar cook dua etmistim ki..[/COLOR] [COLOR=black]artik dillim degil yuregim cigliklarla bunu istemisti... ama 5 saat icin yetisememistim..[/COLOR] [COLOR=black]neyse.. aadan zaman gecti Turkiyedeyim.. bir genc kiz ile tanistim.. O da cok sevdigi babasini son kez gorebilmek icin izmirden istanbula hareket etmis.. ve son kez babasini gormesi icin cok yalvarmis.. dua etmis ama 1 saat icin yetisemeyince artik Allah a inanmiyorum.. guvenmiyorum.. dua etmiyorum.. sanki 1 saat babamin omrunu uzatamazmi idi diye dinden cikmisti..[/COLOR] [COLOR=black] kizgindi.. kirgindi cook cani yaniyordu.. gencti..sadece akli ile dusunuyordu..[/COLOR] [COLOR=black]neyse konustuk.. Rabbimin her isinde bir hikmet oldugunu ve Rabbim Hakkimizda hayirlisi olani vermesi icin dua etmeliyiz...[/COLOR] [COLOR=black]bizim istedigimiz belki de bizim icin hayirli olani degil idi...[/COLOR] [COLOR=black]ve rah. Annemi o sekilde gormedigim icin Rabbime cokca sukr ediyorum.. annemi hep guzel.. tebessum eden hali ile hatirliyorum..[/COLOR] [COLOR=black] Kardesim.. dua edeken Rabbimize teslim olup Hakkimizda hayirli olanini istiyelim.. duamiz kabul olunmazsa bunda da bir nimet ve hikmet vardir.. selamety ile Hayra kalin...[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Dilek Duası için yardım eder misiniz?
Alt