Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Dinimizce kalp kırmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 98090" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ve Aleykümselam arkadaşım Ben Size ve sizin gibilerine kırıldım..... bilerek yada bilmiyerek benim kalbimi kırdınız kendimi gereksiz, gayesiz, manâsız ,anlâmsız bulduğum için artık Rüya yorumu yapmıyorum ,insanlara bir faydam olamıyorsa ben de kendimi başka şekilde faydam ve hizmet yapabileceğim farklı ortam ve mekanlarda hizmet yerlerindeyim....</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Rüyada eski nişanlısını görmek rüyanıza yorum yapmıştım onca zaman bir teşekkür, bir dua düğmesine basmanızı, bir Allah Razı Olsun demenizi ve benim de size bilmukabele deyip Dua etmek istedim...ve bekledim ,bekledim ama boşuna bekledim demek ki ben o Rüyayı yorumlasam da olurdu yorumlamazsam da fark etmedi....ve anladım ki ben burada bulunmam sadece zaman kaybı ..........</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ben burada sizlerin Rüyasına bedava, hiç bir kazanç talep etmeden yorum yapıyorum..! </span></p><p><span style="color: Black">Rüyaları yorumlarken, zaman, emek harcıyor kendi ailem, kendi işimden, kendi zevkimden, kendi hayatımdan kısarak sizleri memnun etmeye çalışırken emeğe saygı bekliyorum derken Rüyası yorumlanan üye Dua edin düğmesine günlerce basma zahmetine girmiyor, tenezül etmiyor, Durum böyle iken ben o üyenin ikinci bir Rüyasını yorumlar mıyım..?</span></p><p><span style="color: Black">Siz olsanız yorumlar mıydınız, evet yorumlardım diyorsanız buyrun siz yorumlayın benden koca bir EyvAllah...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>sadece kırılan kalbimize değil kırdığımız kalplere de bakalım....</strong></span></p><p><span style="color: Black">Belkide benim en büyük pişmanlıklarım kırdığım kalpler ve girdiğim kul hakkıdır...helallaşmadan hakkın rahmetine kavuşmaktan korkuyorum......</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kırık kalplerin hikayesi kısa olur.. Ne oldu derler; "Hiç" dersin, biter ve gidersin..benim forumdan gittiğim gibi...</span></p><p><span style="color: Black"><strong>Kırılmış Kalbine Teselli Arıyorsan İnsanlar'da Değil , Kalbinin esas sahibi olan Rabbin'de Ara ...</strong>selametle...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 98090, member: 1049"] [COLOR="Black"]Ve Aleykümselam arkadaşım Ben Size ve sizin gibilerine kırıldım..... bilerek yada bilmiyerek benim kalbimi kırdınız kendimi gereksiz, gayesiz, manâsız ,anlâmsız bulduğum için artık Rüya yorumu yapmıyorum ,insanlara bir faydam olamıyorsa ben de kendimi başka şekilde faydam ve hizmet yapabileceğim farklı ortam ve mekanlarda hizmet yerlerindeyim.... [B]Rüyada eski nişanlısını görmek rüyanıza yorum yapmıştım onca zaman bir teşekkür, bir dua düğmesine basmanızı, bir Allah Razı Olsun demenizi ve benim de size bilmukabele deyip Dua etmek istedim...ve bekledim ,bekledim ama boşuna bekledim demek ki ben o Rüyayı yorumlasam da olurdu yorumlamazsam da fark etmedi....ve anladım ki ben burada bulunmam sadece zaman kaybı ..........[/B] ben burada sizlerin Rüyasına bedava, hiç bir kazanç talep etmeden yorum yapıyorum..! Rüyaları yorumlarken, zaman, emek harcıyor kendi ailem, kendi işimden, kendi zevkimden, kendi hayatımdan kısarak sizleri memnun etmeye çalışırken emeğe saygı bekliyorum derken Rüyası yorumlanan üye Dua edin düğmesine günlerce basma zahmetine girmiyor, tenezül etmiyor, Durum böyle iken ben o üyenin ikinci bir Rüyasını yorumlar mıyım..? Siz olsanız yorumlar mıydınız, evet yorumlardım diyorsanız buyrun siz yorumlayın benden koca bir EyvAllah... [B]sadece kırılan kalbimize değil kırdığımız kalplere de bakalım....[/B] Belkide benim en büyük pişmanlıklarım kırdığım kalpler ve girdiğim kul hakkıdır...helallaşmadan hakkın rahmetine kavuşmaktan korkuyorum...... Kırık kalplerin hikayesi kısa olur.. Ne oldu derler; "Hiç" dersin, biter ve gidersin..benim forumdan gittiğim gibi... [B]Kırılmış Kalbine Teselli Arıyorsan İnsanlar'da Değil , Kalbinin esas sahibi olan Rabbin'de Ara ...[/B]selametle...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Dinimizce kalp kırmak
Alt