Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Direniyordu gözlerin, sukut eden halin!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 20129" data-attributes="member: 188"><p>Sen giderken</p><p>Gözlerinden dökülen</p><p>Yaşlar karşısında metanetle</p><p>Dayana bilmem gayri kabildi</p><p></p><p>Her ne kadar</p><p>Daha fazla üzülmemen için</p><p></p><p>Gizlemeye</p><p>Çalışsam da akan damlaları</p><p>Senin fark etmemen mümkün değildi</p><p></p><p>Çünkü senin</p><p>Altıncı hissin bir başka</p><p>İfadeyle ferasetin çok kuvvetliydi</p><p></p><p>Henüz dudaklarımı</p><p>Kıpırdatmadan aldığım nefesten</p><p>Bir şey söyleyeceğimi bilecek kadar duyarlıydın.</p><p></p><p>Şimdi senin için</p><p>Ne söyleyebilirdim neler</p><p>Geçirmezdim ki gönlümden</p><p></p><p>Gönül iklimimde</p><p>Yetiştirdiğin filizlerden</p><p>Akseden güzellikler karşısında</p><p>Bir çaresizliği yaşıyorum ne gelir elimden diye</p><p></p><p>Asla seninle</p><p>Vedalaşmak istemiyorum</p><p>Bir şekliyle bir yolunu bularak</p><p>Muhakkak seninle gelmeliydim</p><p></p><p>Neye mal olursa olsun</p><p>Bu tercihimi uygulamalıydım</p><p>Ama nedense seni ikna edemiyordum</p><p></p><p>Ben ısrar ettikçe</p><p>Sen daha fazla üzülüyor</p><p>Ve sessizliğinde ağlıyor, kahroluyordun</p><p></p><p>Ailece göçüyordunuz</p><p>Toprağı altın sanılan şehri</p><p>Emin denen güzelliğe, bir şekliyle</p><p></p><p>Arkadaşlığımızın</p><p>Bitirilmesinin hükmüm verilmiş</p><p>Meğer ailence bizlerden habersizce</p><p></p><p>Babanın hiddeti</p><p>Karşısında biçare annen</p><p>Elinden bir kaza çıkmasından korktuğu için</p><p></p><p>Sana</p><p>Hakkını haram edeceğini</p><p>Söyleyerek öyle ikna edebilmiş</p><p></p><p>Hayrete düşmüştüm</p><p>Bunları annemden duyunca,</p><p>Bana verdiği öğütler silsilesinden</p><p></p><p>Lakin kim</p><p>Ne derse desin</p><p>Gönül ferman mı dinliyor</p><p></p><p>Kalbime</p><p>Ben mi yön veriyorum</p><p>Sanki bu hakikat bilinmiyor</p><p></p><p>Sana kızacak</p><p>Bir bahane bulsam belki</p><p>Hiddetimden gönlüm kararır</p><p></p><p>Ruhum daralır</p><p>Vicdanım heba olarak</p><p>Vurdumduymazlığı seçerdim kahrımdan</p><p></p><p>Ama sen öyle miydin</p><p>Sanki bunmaz bir nadideydin</p><p>Açan en güzel yasemindin</p><p></p><p>Zambakların</p><p>Saldığı renktin,</p><p>Kelebekler kadar zariftin</p><p></p><p>Hiçbir zaman</p><p>Üzülmeme fırsat bırakmadın,</p><p>Sen adeta beni kendine katmıştın.</p><p></p><p>Şimdi çaresizliğin</p><p>Girdabında gözyaşlarını akıtıyorsun.</p><p></p><p>Hak her halükarda</p><p>Dilendiği gibi tasarruf edilen mi</p><p></p><p>Her hangi</p><p>Bir ölçüsü bulunmaz mı</p><p></p><p>O vakit Mükellef olma şartı</p><p>Niye vardır gibi birçok sorular</p><p>Hafzalamı kuşatarak şaşkınlığı yaşatıyordu</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 20129, member: 188"] Sen giderken Gözlerinden dökülen Yaşlar karşısında metanetle Dayana bilmem gayri kabildi Her ne kadar Daha fazla üzülmemen için Gizlemeye Çalışsam da akan damlaları Senin fark etmemen mümkün değildi Çünkü senin Altıncı hissin bir başka İfadeyle ferasetin çok kuvvetliydi Henüz dudaklarımı Kıpırdatmadan aldığım nefesten Bir şey söyleyeceğimi bilecek kadar duyarlıydın. Şimdi senin için Ne söyleyebilirdim neler Geçirmezdim ki gönlümden Gönül iklimimde Yetiştirdiğin filizlerden Akseden güzellikler karşısında Bir çaresizliği yaşıyorum ne gelir elimden diye Asla seninle Vedalaşmak istemiyorum Bir şekliyle bir yolunu bularak Muhakkak seninle gelmeliydim Neye mal olursa olsun Bu tercihimi uygulamalıydım Ama nedense seni ikna edemiyordum Ben ısrar ettikçe Sen daha fazla üzülüyor Ve sessizliğinde ağlıyor, kahroluyordun Ailece göçüyordunuz Toprağı altın sanılan şehri Emin denen güzelliğe, bir şekliyle Arkadaşlığımızın Bitirilmesinin hükmüm verilmiş Meğer ailence bizlerden habersizce Babanın hiddeti Karşısında biçare annen Elinden bir kaza çıkmasından korktuğu için Sana Hakkını haram edeceğini Söyleyerek öyle ikna edebilmiş Hayrete düşmüştüm Bunları annemden duyunca, Bana verdiği öğütler silsilesinden Lakin kim Ne derse desin Gönül ferman mı dinliyor Kalbime Ben mi yön veriyorum Sanki bu hakikat bilinmiyor Sana kızacak Bir bahane bulsam belki Hiddetimden gönlüm kararır Ruhum daralır Vicdanım heba olarak Vurdumduymazlığı seçerdim kahrımdan Ama sen öyle miydin Sanki bunmaz bir nadideydin Açan en güzel yasemindin Zambakların Saldığı renktin, Kelebekler kadar zariftin Hiçbir zaman Üzülmeme fırsat bırakmadın, Sen adeta beni kendine katmıştın. Şimdi çaresizliğin Girdabında gözyaşlarını akıtıyorsun. Hak her halükarda Dilendiği gibi tasarruf edilen mi Her hangi Bir ölçüsü bulunmaz mı O vakit Mükellef olma şartı Niye vardır gibi birçok sorular Hafzalamı kuşatarak şaşkınlığı yaşatıyordu Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Direniyordu gözlerin, sukut eden halin!
Alt