• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Diş dökülmesi

inanclı1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN

Ben panik bozukluk ve depresyon tedavisi görüyorum. Şu anda daha iyiceyim hamd olsun. İlaçlar nedeniyle uyuduğum için sabah 9 gibi uyudum ve üst çene sağ dişlerim ağrısız bir şekilde elime döküldü. Diğerleri de sallanıyordu. Bense aynanın karşısına geçmiş ağlıyordum annem de kızım üzülme yavrum bir tek ölüme çare yok. Köprü yaptırırız düşen tarafa olur biter dedi. Aynanın karşısında düşen dişlere bakıp ağlıyordum. Allahım hayırlara vesile olsun dedim. Şu anda en büyük isteğim rahatsızlığımın geçmesi. Yüce rabbim umarım hayırlısını eyler.

Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahin Selami, rahmetti lutfu bereketti Sizin uzerinize de olsun ins.Hosgeldiniz kardesim..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..Formumuzda panik atak hakkinda cok guzel yardimci olacak paylasimlarimiz vardir..
Siz de Sizin panik atak ve deprasyon tecrubelerinizi bizim ile paylasirsaniz.. yazinizi okuyun baska kardeslerimizde istifade eder ..diye dusunuyorum yine de Size kalmis..
Hayirdir insallah..
rüyada dişlerin dökülmesi ;hayattin farkli tad ve sekillerini tadacaginiza yenilik ve farkli bir boyutta isarettir..
kardesim farz edin ki butun dislerinizi kaybetseniz ne yaparsiniz daha yumsak yiyecekler secersiniz degil mi? O zaman bu ruya ayni zamanda olay ve kisilere karsi daha yumsak sabirli bazi konulari hazm etmeden baska bir konuya gecmemeniz.. kalbinizi ve davranislarinizi yumsatmaniz geregi seklinde de yorumlanir..
Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI gam. keder.KIRGINLIKLAR
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..
Kardesim Allah cc. bizden bir sey aldiginda Kul Sabr edip sukredebilirse inanin bunun karsiliginda Rabbim daha iyisi, guzeli, hayirlisi ile kaybedigimizi telafi eder..

Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Üst Alt