• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

dogum yapmak

hasibe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SELEMUN ALEYKÜM ben hamıleyım ve nisanın 11 ınde dogum yapacam,oglum olacakmış Allah'ın iznıyle..gece rüyamda bebegım ayagını karnıma vuruyor karnım ileri dogru çıkıyor karın zarım o kadar ince oluyor kı bebegımın ayagının damarlarına kadar görebılıyorum .bunu önce bı bayan oluyo yanımda ona sonra anneme ve eşime gösterıyorum,eşime gösterırken daha da çok itiyor vekarnım yarılıyor ayagının geldıgı yer sadece orayı tekrar karnın ustune kapatıyoruz ve öyle kalıyor.eşim ikizmiş mi ondan sıgmıyorlar demekkı falan dıyor.

sonra uyanıyorum eşime anlatacam daha gece tabı eşim şimdi anlatma gece gece ıyı olmaz sonra anlat dıyor ve tekrar uyuyorum.

kalmamış gıbı rüyam devam edıyor...sabah olmuş uyanmışız ben eşime anlatıyorum rüyamı oda hayırdır inş diyor,sonra eşim işe gitmek için hazırlanmaya banyoya gıdıyor. o sırada çocuk elini yan tarafa atıyor ve attıgı dışarı çıkan çıkıntıdan bellı oluyor ben eşime gel dıye seslenıyorum o sırada yorganın altında bacaklarımın arasında çocuk oluyor ama hıç sancı falan çekmeden.sonra eşim geliyor çocugu alıyor ben endişeliyim tabi.çocugun ön kısmında bı kesik var ve organları gözukuyor, tabı o an yenı dogan cocuklar oyle olurmus gibibize o dogal geliyor,karnımın şişi inmiş ben kalkıp dolaşıyorum bile ve bi bakıyorum kanamam var yürüdügüm yerlere akıp gıdıyor .sonra doktora gıdıyoruz oglumu ıyı dıy e getırıp bana verıyorlar.sonra ben çocuk annemde sokakta gezıyorum herkes nasıl ldu daha nısandaydı dıyor erken oluyor ya ben de saşırıyorum ....

bıraz uzun oldu ama ıkı ruya karışınca :)çok etkilendım ama sabah gerçek olmuş gıbı etkısındeydım hayırdır inşallahh....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam. Mebruk..Bebeginiz mubarek ve Kutlu olsun ..ne guzel Nisan ayi bebegi olacak..Rahmetti, bereketi ile Nisan yagmuru gibi gelecek desenize...
Masallah cok da hareketli olacak..nerde hareket orda bereket...
ama Sizin ruyaniz Size bir sey anlatmak istiyor...

Hayirdir insallah..
Çocuk eğitimi esâsen anne karnında iken başlar..
Çünkü daha yeni yeni anlaşılıyor ki anne karnında iken çocuk dış dünyâdaki sesleri duyabiliyor, annesinin mutluluğundan, hüznünden, acısından, sıkıntı ve streslerinden etkilenebiliyor.
Bu da gösteriyor ki eğitim anne karnında iken başlar, çocuğun doğmasıyla devam eder.

Genc, guzel anne Hamilelikte fiziksel, hormonsal degisimler olsa da her an sakin, mutlu, huzurlu ,adil, durust olmaya calisin ki Bebeginizin kisilik ve karakteride ins.guzel olsun..
Bu gunlerde yasadiginiz stress, endise, duygu bozuklugu, hircinlik bebeginizi de etkiledigine yorumlanir..
dogmamis bebeginizi de kendi cikar ve illa sevilecem, birinci ozel olacam diyede kullanmiyalim..
Bu bebek Size emanet onun asil Sahibi Allah cc. dir bunu unutmayin...
Hamilelikte bu tur ruyalari gormeniz cok dogal cunku sevinc, mutluluk, endise ve korku karisimi yasadiginiz icin...
Rüyada doğum yaptığınızı görmek SIKINTI sonrasi rahatlik, sevinc, surur yeni atılımlara girişmeye başarı yenilik gelisim degisim seklinde yorumlanır.
Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamında..
zor ve kötü Günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.

Her yüzüne güleni dost sanma ..
her güzel söz söyleyeni gerçek,dostun sanma...
herkez güzel sözler söyler ama gerçek dost olmaya bilirler kimseye sırtınızı dönmeyin kimseye sırrınızı paylaşmayın ..
unutmayın herkez gerçek dost çıkmaya bilir..
Koyun sandiklariniz Kuzu postuna burunmus kURT cikmasin...
Hayirli Gunler Kardesim..

Üst Alt