Dost...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

uayp1ei.jpg

Görmeyeli üstü başı tozlanmıştı. Baktım gözlerine uzun uzun, yaklaşmak istedim. Çekindim önce. Eski günleri hatırladım. Uzattım elimi geri çevrilme korkusu ile tozlu ellerine…
Tuttu ellerimden, yine geri çevirmedi beni…
Üzerindeki tozları temizledim önce. Duruşu, siması, kokusu hiç değişmemişti…

Sonra baktı bana; derin ve sisliydi gözleri… Bir şeyler söylemek istedim, diyemedim. Boğazıma ilmik ilmik düğümlendi her şey… Yüreğim söylemek isterken dilim sustu öylece… Boynumu büktüm, bakamadım gözlerine… Nasıl da bırakıp gittim… İnanamadım kendime. Sustum öylece, sustum bir arpa boyu ve kayboldum sessizliğimde…

Sonra “affetmek” diye mırıldandı… “Affetmek, zor olduğu kadar güzel olan haslet… Hatırlar mısın, ben öğretmiştim sana…” Başımı salladım, evet diyemedim hıçkırıklarımın arasında. “Hoş geldin dostum…” dedi… “Hoş geldin tekrar bana…”

Ne kadar da özlemişim onu, kokusunu, her şeyini… Üstünü başını temizlemekle başladım, tozu toprağı arındırdım üzerinden… Sımsıkı sarıldım ona. Gözümden akan yaş üzerine düştü. Doya doya öptüm onu…

Uzun zaman sonra ilk defa beraber zaman geçirmiştik. Bu hissi, bu duyguyu tatmayalı ne kadar zaman geçmişti, hatırlayamadım. Dört saati devirdik birlikte. Sonra usulca kalktım, yarın yine görüşmek üzere sözleşerek öptüm onu ve koydum rafına…

insanFakiri

Kurallara Uymadı
Üyemiz
ALLAH razı olsun güzel insan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
263521_10150250947564101_587329100_7213307_957440_n.jpg

" Baktım ki, dünya hayatı bir oyun ve oyalanmadır. Gördüm ki, gelen gidiyor, giden gelmiyor. Günlerimse, sonbahar yaprakları gibi dökülüyor. Rüzgâr gibi esip giden ömrüme yandım da, bir felah aradım.Anladım ki, ruhumun ayrılık derdine ancak Allah sevgisi deva olabilir."

Üst Alt