Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Duamın kabul olması için ne yapabilirim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tozduman" data-source="post: 95673" data-attributes="member: 8162"><p>Selâmün Aleyküm kardeşim. </p><p>Hz musa as bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.</p><p>Ya musa bizim çocuğumuz olmuyor Allah la konuş bizim çocuğumuz ne zaman olacak derler.</p><p>Hz musa as Allaha yönelir ve Allahım bi çiftin ne zaman çocukları olacak diye sual eder. </p><p>Allah :</p><p>"Ya musa söyle onlara , onların hiçbir zaman dolleri tutmayacak" der.</p><p>Hz musa as Allahın sözlerini çifte iletir. </p><p>Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler .</p><p>Aradan 5 yıl geçer aynı karıkoca kucaklarinda 4 yaşında bir çocukla gelirler Hz musa nin as yanına .</p><p>Hz musa yanlarında ki çocuğu görünce şaşırır ve sorar:</p><p>"Bu çocuk kimindir "?</p><p>"Bu çocuk bizimdir ya musa " derler .</p><p>Hz musa as Allaha yönelir ve sorar:</p><p>"Allahim ! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim. Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı "? Der.</p><p>Ve Rabbim der ki:</p><p>"Evet ya musa ! Onların hiçbir zaman çocukları olmayacakti, fakat onlar bunu bile bile benden umitlerini kesmediler ve hergün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler. </p><p>Bende onlara evlat nasip ettim."</p><p>Kıssadan hisse..</p><p></p><p>Allah dua sinda ısrarcı olanı sever !</p><p></p><p>Hakkında hayırlısı olsun kardeşim .</p><p>Hayirli kilsin, hayırlı vakitte olsun, üzülme! vakti vardır ve bu dünyada olmazssa Ahirette alırsın karşılığını. </p><p></p><p></p><p>Selametle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tozduman, post: 95673, member: 8162"] Selâmün Aleyküm kardeşim. Hz musa as bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir. Ya musa bizim çocuğumuz olmuyor Allah la konuş bizim çocuğumuz ne zaman olacak derler. Hz musa as Allaha yönelir ve Allahım bi çiftin ne zaman çocukları olacak diye sual eder. Allah : "Ya musa söyle onlara , onların hiçbir zaman dolleri tutmayacak" der. Hz musa as Allahın sözlerini çifte iletir. Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler . Aradan 5 yıl geçer aynı karıkoca kucaklarinda 4 yaşında bir çocukla gelirler Hz musa nin as yanına . Hz musa yanlarında ki çocuğu görünce şaşırır ve sorar: "Bu çocuk kimindir "? "Bu çocuk bizimdir ya musa " derler . Hz musa as Allaha yönelir ve sorar: "Allahim ! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim. Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı "? Der. Ve Rabbim der ki: "Evet ya musa ! Onların hiçbir zaman çocukları olmayacakti, fakat onlar bunu bile bile benden umitlerini kesmediler ve hergün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler. Bende onlara evlat nasip ettim." Kıssadan hisse.. Allah dua sinda ısrarcı olanı sever ! Hakkında hayırlısı olsun kardeşim . Hayirli kilsin, hayırlı vakitte olsun, üzülme! vakti vardır ve bu dünyada olmazssa Ahirette alırsın karşılığını. Selametle. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Duamın kabul olması için ne yapabilirim?
Alt