Duaya ihtiyacım var

raneya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Duaya ihtiyacım varr :(

selamun aleyküm kardeşlerim..
dua deyince akan sular duruyor.. Çünkü insan sadece dua ederken gerçekleri söyleyebiliyor kimeye söyleymediklerini..
Benim bi sıkıntım var açıkçası gönül meselesi ama ALLAHtan hayırlısını istiyorum hep, sonuçta kul hayrı şerri bilmez.. Bi niyetim var hayırlı bi bir iş için niyetim onunla evlenmek.. tabiki takdiri ilahi yine ALLAHın.. sizden benim için dua istiyorum ltütfen yardımcı olur musunuz bana :(Uzgunnnhy..duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah cc. herşeyin hayırlısını nasip etsin..Sabredin ,insan hayatında HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR. ..Zamanı gelince herşey kendiliğinden olacak zaten kalbini ferah tut...

Neden her şeyin bir zamanı var biliyormusunuz..?
belki de O insan, O olay ruhen, aklen, maddi, manevi duygusal olarak HAZIR değildir.. sadece evlenmek ile de iş bitmiyor...evlilik, sorumluluk, sahibi olmak ,istiyenlerin her halukarde hazır olmak gerekli..

kendisini daha bulamıyan, daha kendisi ile mutlu, huzurlu olamıyan daha kendisini idare edemiyen, kendisi ile geçinemiyen inadçı,bencil bir insan başkası ile nasıl geçinsin insan ilk olarak kendisi bir birey olmalı ki birine eş Olsun bu benim şahsi fikrim ve tecrübemdir...

Hakkında her şeyin hayırlısı
..
acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm evet herşeyin bi vakti var !
Bugün ne düşünsem kalbim bana hep
HERŞEYIN vakti var dedi.
Seni mi kiracagim ya hu ! Dedim:)
Hayirlisi !

Ne zaman akillanacagim bilemedim :(
Hayirlisini istediğim de hüznüm sıkıntım bana mükafatı ile döndü.
Allah hepimize hayırlı bir ömür nasip etsin hayırlı haller, hayırlı konuşmalar, hayırlı hareketler, nasip etsin inşallah Amin ecmain,

melekkk8

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Dua'larınıza ihtiyacım var..

Selamün aleyküm sevgili kardeşlerim,
3 aydır hayatımda olan biri var. O öyle biri ki. Benim Allah'tan istediğimden daha güzel bir insan verdi bana.Rabbim'den hep hayırlısını istedim, hiç tanımadığım biri çıktı karşıma. Aklımda hiç yeni bir ilişkiye başlamak bile yoktu. Ama ben onun Allah'a yakınlığını gördüm, o güzel kalbini gördüm ve hayallerimden daha da güzeldi o. 3 aydır birlikteyiz. Ama yaşamadığımız şey kalmadı. Zaten ayrı ülkelerde yaşıyoruz, herşey çok zor. Bana onun hakkında o kadar şey söylendi ki, ama biliyordum o öyle birisi değildi. Ayrılığa kadar gittik nerdeyse. Sonra annem karşı çıktı bu birklikteliğe. Ve daha çok şeyler oldu. Tam herşey bitti derken yeni bir olay çıktı. 3 gün önce, o canımdan çok sevdiğim kişinin akciğer kanseri olduğunu öğrendim.. Zaten kalbinde de sorun var, çok ağır sara hastalığı da var. Lütfen dua edin bizim için.. Onu kaybetmek istemiyorum.. Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,ALLAH Bütün Hastalara Şifa Tüm Dertlilere Derman Versin ALLAH Hepimizin ve Herkesin Yar ve Yardımcısı Olsun.

Her duyduğuna inanma...
Günün birinde Hoca öğrencileri ile beraber bir gezi yapıyormuş. Yolda da kendisi hakkında bir şeyler söylüyormuş. Öğrencilerine öğüt vermeye başladığında,
-“Her duyduğunuza inanmayın! Ben de bir şey duydum ama doğru olup olmadığından emin değilim. Fakat bana öyle geliyor ki, bu pek mümkün değil”, demiş.
- “Bunu bize ispatlayabilir misin?” diye aralarından biri sormuş.
Hoca:
- “Tabi seve seve oğlum. Geçenlerde birinden öldüğümü duymuştum”
...sırıtık.:,

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamün aleyküm sevgili kardeşlerim,
3 aydır hayatımda olan biri var. O öyle biri ki. Benim Allah'tan istediğimden daha güzel bir insan verdi bana.Rabbim'den hep hayırlısını istedim, hiç tanımadığım biri çıktı karşıma. Aklımda hiç yeni bir ilişkiye başlamak bile yoktu. Ama ben onun Allah'a yakınlığını gördüm, o güzel kalbini gördüm ve hayallerimden daha da güzeldi o. 3 aydır birlikteyiz. Ama yaşamadığımız şey kalmadı. Zaten ayrı ülkelerde yaşıyoruz, herşey çok zor. Bana onun hakkında o kadar şey söylendi ki, ama biliyordum o öyle birisi değildi. Ayrılığa kadar gittik nerdeyse. Sonra annem karşı çıktı bu birklikteliğe. Ve daha çok şeyler oldu. Tam herşey bitti derken yeni bir olay çıktı. 3 gün önce, o canımdan çok sevdiğim kişinin akciğer kanseri olduğunu öğrendim.. Zaten kalbinde de sorun var, çok ağır sara hastalığı da var. Lütfen dua edin bizim için.. Onu kaybetmek istemiyorum.. Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor..

Aleyküm selam kardeşim,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; ayrı ülkelerde yaşıyorsunuz ya, bu hastalığı arkadaşının kendi ağzından mı duydun? yoksa başkasının dilinden mi? burası önemli...
İnsan gözden ırak olunca, araya fitne sokmaya çalışan da çok olur, onun için soruyorum... Sorgulayıcı olmakta, dikkatli hareket etmekte fayda vardır...

Allah, başta arkadaşın olmak üzere, tüm hastalara acil şifalar versin...
Hakkınızda hayırlısı olsun..duaa..

melekkk8

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam kardeşim,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; ayrı ülkelerde yaşıyorsunuz ya, bu hastalığı arkadaşının kendi ağzından mı duydun? yoksa başkasının dilinden mi? burası önemli...
İnsan gözden ırak olunca, araya fitne sokmaya çalışan da çok olur, onun için soruyorum... Sorgulayıcı olmakta, dikkatli hareket etmekte fayda vardır...

Allah, başta arkadaşın olmak üzere, tüm hastalara acil şifalar versin...
Hakkınızda hayırlısı olsun..duaa..

Kendi ağzıyla duydum..

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Melek kardeşim,
Üç aydır tanıdığını söylüyorsun ama ben evlenmeden önce biriyle altı ay nişanlı kaldım altı ay sonra çıktı foyası meydana...Bizim de şehirlerimiz uzaktı ama ne oldu? birbirini yakından tanımadığın zaman iyice huyunu bilemezsin! daha çok vakit geçirmen şart! bir de yaşamadığımız şey kalmadı demişsin, sanırım zorluk anlamında söylemişsin bunu...Bu sıkıntılı zamanlarında üçüncü şahıslarda uğraştırıyor, araya laf, söz giriyor, anlamsız tartışmalar oluyorsa bence iki elini koy başına iyice bir düşün! geç kalmış sayılmazsın!
Zaten konuştuğun çocuğun tutarlı bir insan olması önemlidir, bir dediği bir dediğine uymuyorsa bence yol yakınken kendi yolunu tut......

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Sevginize hayran kaldım. Sevgisinde herseye ragmen emin olana selam olsun. Dua ile..

Üst Alt