Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
dünya forum olsaydı ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 35202" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">patron aşağı mahallede çok fena kavga çıkmış </span></p><p><span style="color: black">admin: kilitle gitsin .. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">-Abi duydun mu ? Gün gelecekmiş İsrafil hackliyecekmiş buraları falan, öyle diyolar .. </span></p><p><span style="color: black">-DDos yaparsa kasar sadece sistemi. Biz aldık önlemi, gerisi admine kalmış </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">-yahu sorma başima neler geldi neler. </span></p><p><span style="color: black">-ne bilim olm ben.?! ne geldi ? </span></p><p><span style="color: black">-telefonumu nereye koydugumu unuttum.! </span></p><p><span style="color: black">-hadi be. sag üstte arama link'i var. oraya tikla bi bak bakalim. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">-yahu cemşit nerelerde gördün mü? </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">+dur bi. kim online listesine bi bakayim. belki buralardadır. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">- tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! </span></p><p><span style="color: black">-Adminime bin şükür!.. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">geçen bi arama yaptım 30 küsür hatunla çıkmışım olm, neredeyse database çökecekmiş ..dfgtn</span></p><p><span style="color: black">+ hadi yaaa, olm temizlik yapsaydın keşke </span></p><p><span style="color: black">- olm olamadık ki daha yetkili üye nasıl yapayım, kendi hatunlarımı silemiyorum ki .. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">+ modlara söyle olm yeni kısmetler var de, yer açsınlar database den. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">-Hacı, şu yedizlerin doğum işi noldu ? Onayladın mı ? </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">-Yok abi ben ellemedim. Diğer mod gelsin baksın...</span></p><p><span style="color: black"> Bence mantıksız yani yedisin birden doğması...</span></p><p> </p><p><span style="color: black"> Ben bölelim diyorum doğumu .. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">- dün gece bakirköy'den sallandik aşagi dogru iniyoz. </span></p><p><span style="color: black">+sobe sobe. bu konu daha önce verilmişti. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">-abi. dün gece taksim'de iki grup birbiriyle catişmiş. </span></p><p><span style="color: black">+yapma be. modlar ne yapiyomuş o sira. kitleyememiş mi taksim'i ? </span></p><p>çook kommiik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 35202, member: 1049"] [COLOR=black]patron aşağı mahallede çok fena kavga çıkmış admin: kilitle gitsin .. -Abi duydun mu ? Gün gelecekmiş İsrafil hackliyecekmiş buraları falan, öyle diyolar .. -DDos yaparsa kasar sadece sistemi. Biz aldık önlemi, gerisi admine kalmış -yahu sorma başima neler geldi neler. -ne bilim olm ben.?! ne geldi ? -telefonumu nereye koydugumu unuttum.! -hadi be. sag üstte arama link'i var. oraya tikla bi bak bakalim. -yahu cemşit nerelerde gördün mü? +dur bi. kim online listesine bi bakayim. belki buralardadır. - tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür!.. geçen bi arama yaptım 30 küsür hatunla çıkmışım olm, neredeyse database çökecekmiş ..dfgtn + hadi yaaa, olm temizlik yapsaydın keşke - olm olamadık ki daha yetkili üye nasıl yapayım, kendi hatunlarımı silemiyorum ki .. [/COLOR] [COLOR=black]+ modlara söyle olm yeni kısmetler var de, yer açsınlar database den. -Hacı, şu yedizlerin doğum işi noldu ? Onayladın mı ? [/COLOR] [COLOR=black]-Yok abi ben ellemedim. Diğer mod gelsin baksın...[/COLOR] [COLOR=black] Bence mantıksız yani yedisin birden doğması...[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black] Ben bölelim diyorum doğumu .. - dün gece bakirköy'den sallandik aşagi dogru iniyoz. +sobe sobe. bu konu daha önce verilmişti. -abi. dün gece taksim'de iki grup birbiriyle catişmiş. +yapma be. modlar ne yapiyomuş o sira. kitleyememiş mi taksim'i ? [/COLOR] çook kommiik [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
dünya forum olsaydı ..
Alt