Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eğitim hayatım açısından sıkıntılı bir dönemdeyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 88318" data-attributes="member: 1049"><p><strong><span style="color: Black">It will be hard but it will be worth it</span>..</strong></p><p><span style="color: Black">evet zor olacak ama buna değer olacaktır...</span></p><p><span style="color: Black">doktor, avukat olmak kolay olsa idi her kes olurdu..</span></p><p><span style="color: Black">benim kızım doktor olacam dedi hem de islami temsil eden tesetürlu doktor hanim olacam..dedi ve hamd olsun seneye doktor oluyor..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">onun arkadaşlari gezip eğlenirken o gece, gündüz ders çalışıyordu..</span></p><p><span style="color: Black">hiç bir şey zahmetsiz, külfetsiz,gayretsiz,emeksiz gelmez..</span></p><p><span style="color: Black">Sen hayata ne verirsen hayat da sana banka gibi onu faizi ile birlikte geri verir.. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Değerli Şeyler hep zorluklar ..imtihan ile fedakârlik bazı şeyleri kurban ederek gelir...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>"Yetime Sahip çıkan ve ona bakan kimseyle cennete ben bir elin iki parmağı gibiyiz."buyuruyor </strong>peygamber efendimiz sav..Cennete Ona komşu olmak bunu her kes istiyor ama acaba hangi biriniz bir yetimi alıp ona sahip çıkıyor....? Onu okutuyor, her şekilde masraf ediyor gerekirse kendini de harcıyor ,Yaşatmak için yaşıyan insanlar var...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Cennet Ucuz değil...insan olmak..doktor olmak...insanliğa kendini adamak ,</span></p><p><span style="color: Black">kendi nefsinden vaz gecmek kolay değil...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 88318, member: 1049"] [B][COLOR="Black"]It will be hard but it will be worth it[/COLOR]..[/B] [COLOR="Black"]evet zor olacak ama buna değer olacaktır... doktor, avukat olmak kolay olsa idi her kes olurdu.. benim kızım doktor olacam dedi hem de islami temsil eden tesetürlu doktor hanim olacam..dedi ve hamd olsun seneye doktor oluyor.. onun arkadaşlari gezip eğlenirken o gece, gündüz ders çalışıyordu.. hiç bir şey zahmetsiz, külfetsiz,gayretsiz,emeksiz gelmez.. Sen hayata ne verirsen hayat da sana banka gibi onu faizi ile birlikte geri verir.. Değerli Şeyler hep zorluklar ..imtihan ile fedakârlik bazı şeyleri kurban ederek gelir... [B]"Yetime Sahip çıkan ve ona bakan kimseyle cennete ben bir elin iki parmağı gibiyiz."buyuruyor [/B]peygamber efendimiz sav..Cennete Ona komşu olmak bunu her kes istiyor ama acaba hangi biriniz bir yetimi alıp ona sahip çıkıyor....? Onu okutuyor, her şekilde masraf ediyor gerekirse kendini de harcıyor ,Yaşatmak için yaşıyan insanlar var... Cennet Ucuz değil...insan olmak..doktor olmak...insanliğa kendini adamak , kendi nefsinden vaz gecmek kolay değil...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eğitim hayatım açısından sıkıntılı bir dönemdeyim
Alt