Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Engelli Yeni Doğan Cocugun Annesine Sözleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 38187" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">cook guzel bir Konu.. ama Bu .cook genis kapsamli bir Konu..</span></p><p><span style="color: black">Kisinin imani.. Bakis Acisi.. Ve kisiligi ile ilgili bir olay...</span></p><p><span style="color: black">Konusulacak.. ibret Alinacak o kadar cook sey Varki...</span></p><p><span style="color: black">Dawn Sendromlu.. Olan bir Cocuk Annesine soruyor.. diyorki Anne neden ben Farkliyim..? </span></p><p><span style="color: black">Niye Ben Arkadaslarim gibi Guzel degilim ki diye Sordugunda Annesinin verdigi Cevabi Hayatim boyunca unutmiyacagim.. </span></p><p><span style="color: black">Dedigi Su idi:Guzel KIZIM Allah God...Her zaman guzel bir ruhu Illa Guzel bir beden kafesine yerlestirmiyor ki...</span></p><p><span style="color: black">Kafesin kalibin ne onemi varki Dis.. gorunus gecici degil mi ic Ruh guzeligi Baki olan ve Allah a ulasacak olan degil mi?</span></p><p><span style="color: black">Yorum-Suz Anliyana....</span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 38187, member: 1049"] [COLOR=black]cook guzel bir Konu.. ama Bu .cook genis kapsamli bir Konu.. Kisinin imani.. Bakis Acisi.. Ve kisiligi ile ilgili bir olay... Konusulacak.. ibret Alinacak o kadar cook sey Varki... Dawn Sendromlu.. Olan bir Cocuk Annesine soruyor.. diyorki Anne neden ben Farkliyim..? Niye Ben Arkadaslarim gibi Guzel degilim ki diye Sordugunda Annesinin verdigi Cevabi Hayatim boyunca unutmiyacagim.. Dedigi Su idi:Guzel KIZIM Allah God...Her zaman guzel bir ruhu Illa Guzel bir beden kafesine yerlestirmiyor ki... Kafesin kalibin ne onemi varki Dis.. gorunus gecici degil mi ic Ruh guzeligi Baki olan ve Allah a ulasacak olan degil mi? Yorum-Suz Anliyana.... [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Engelli Yeni Doğan Cocugun Annesine Sözleri
Alt