Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Engelli Yeni Doğan Cocugun Annesine Sözleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 51804" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Sosyal bir hayatımız olmadı çoğu zaman. Başka anneler gibi altın günlerine, gezmelere gidemiyor, günlük işlerimi bile senin daha sakin olduğun zamanlarda yapmayı tercih ediyordum. Öyle bunaldığım, yalnız kaldığım zamanlar oluyordu ki..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Dışarı çıktığımızda ya da çocuk parkına gittiğimizde diğer çocuklardan farklı olduğun hemen anlaşılıyordu. </span></p><p><span style="color: black">Annelerin bir kısmı çocuklarını senin yanından uzaklaştırıyor ya da oyuncaklarını almak istediğinde sert tepki veriyorlardı. </span></p><p><span style="color: black">Bir kısmı da “özürlü mü” diye soruyorlardı. </span></p><p><span style="color: black">Özürlü kelimesi çok canımı acıtıyordu. agla..:,</span></p><p><span style="color: black">Sen bir mal, bir eşya değilsin ki özürlü-defolu olasın. Benim canımsın, Allah’ın bana bir emaneti, benim cennetliğimsin inşallah.” </span></p><p><span style="color: black">“Ben senden hiçbir zaman utanmadım yavrum. </span></p><p><span style="color: black">Seni her yere götürdüm. Hastaneye, postaneye, telefon faturası yatırmaya. Yolda yürürken konuştum senimle, kırmızı ışıkta durmayı, yeşilde geçmeyi, ekmeği parayla almayı. Hayat her zaman öğrenilecek yeniliklerle dolu geniş bir okul oldu, sana ve bana. </span></p><p><span style="color: black">Ben senin sayende sevmeyi yeniden öğrendim. </span></p><p><span style="color: black">Sevgiyi şekillere, kalıblara sokmadan, en yalın ve en ihtiraslı haliyle yaşamayı...insanlari olduklari gibi kabul etmeyi </span></p><p><span style="color: black">Sen-den öğrendim.</span></p><p><span style="color: black">Ya bir “engelli” olmak; işin ebeveyn değil çocuk cephesi nasıldır, nasıl yaşanır? </span></p><p><span style="color: black">baskalari tarafindan uzayliymisssin gibi horlanmayi ,itilmelere,kakilmalara halen tebessum etmeyi ben hic bilemedim..</span></p><p><span style="color: black">bayramda ne istersin diye sorsalar </span></p><p><span style="color: black">Yürümeyi öyle istiyorum ki...dedigini duyar gibiyim...</span></p><p><span style="color: black">Kendimi aciz hissetmekten bıktım. En çok bu yüzden. Kahve çay yapabilmek için. Yürüyemediğinizde en basit istekler bile kıymetlenir. </span></p><p><span style="color: black">Paha biçilmez olur.baskasina yuk olmak istemedigini biliyorum...AMA ALLAHIN TAKDIRINE RAZI OLANLARDANIZ...</span></p><p><span style="color: black">BENIM HIC AYAKLARIM OLMADI KI...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 51804, member: 1049"] [COLOR=black]Sosyal bir hayatımız olmadı çoğu zaman. Başka anneler gibi altın günlerine, gezmelere gidemiyor, günlük işlerimi bile senin daha sakin olduğun zamanlarda yapmayı tercih ediyordum. Öyle bunaldığım, yalnız kaldığım zamanlar oluyordu ki..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Dışarı çıktığımızda ya da çocuk parkına gittiğimizde diğer çocuklardan farklı olduğun hemen anlaşılıyordu. [/COLOR] [COLOR=black]Annelerin bir kısmı çocuklarını senin yanından uzaklaştırıyor ya da oyuncaklarını almak istediğinde sert tepki veriyorlardı. [/COLOR] [COLOR=black]Bir kısmı da “özürlü mü” diye soruyorlardı. [/COLOR] [COLOR=black]Özürlü kelimesi çok canımı acıtıyordu. agla..:,[/COLOR] [COLOR=black]Sen bir mal, bir eşya değilsin ki özürlü-defolu olasın. Benim canımsın, Allah’ın bana bir emaneti, benim cennetliğimsin inşallah.” [/COLOR] [COLOR=black]“Ben senden hiçbir zaman utanmadım yavrum. [/COLOR] [COLOR=black]Seni her yere götürdüm. Hastaneye, postaneye, telefon faturası yatırmaya. Yolda yürürken konuştum senimle, kırmızı ışıkta durmayı, yeşilde geçmeyi, ekmeği parayla almayı. Hayat her zaman öğrenilecek yeniliklerle dolu geniş bir okul oldu, sana ve bana. [/COLOR] [COLOR=black]Ben senin sayende sevmeyi yeniden öğrendim. [/COLOR] [COLOR=black]Sevgiyi şekillere, kalıblara sokmadan, en yalın ve en ihtiraslı haliyle yaşamayı...insanlari olduklari gibi kabul etmeyi [/COLOR] [COLOR=black]Sen-den öğrendim.[/COLOR] [COLOR=black]Ya bir “engelli” olmak; işin ebeveyn değil çocuk cephesi nasıldır, nasıl yaşanır? [/COLOR] [COLOR=black]baskalari tarafindan uzayliymisssin gibi horlanmayi ,itilmelere,kakilmalara halen tebessum etmeyi ben hic bilemedim..[/COLOR] [COLOR=black]bayramda ne istersin diye sorsalar [/COLOR] [COLOR=black]Yürümeyi öyle istiyorum ki...dedigini duyar gibiyim...[/COLOR] [COLOR=black]Kendimi aciz hissetmekten bıktım. En çok bu yüzden. Kahve çay yapabilmek için. Yürüyemediğinizde en basit istekler bile kıymetlenir. [/COLOR] [COLOR=black]Paha biçilmez olur.baskasina yuk olmak istemedigini biliyorum...AMA ALLAHIN TAKDIRINE RAZI OLANLARDANIZ...[/COLOR] [COLOR=black]BENIM HIC AYAKLARIM OLMADI KI...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Engelli Yeni Doğan Cocugun Annesine Sözleri
Alt