Erkek arladaşımla sorunlarım var

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Rabbimden hep hayırlısı olsun isterim herşey için en çokta evlilik için, erkek arkadaşım var bazı sorunlar çıkıyor gün gectikce o sorunlar hep benimle ilgili ben ve başka erkek sorunları ben ve başka erkek derken eskilerim yada dün yaşanan olay gibi.

Dün erkek arkadaşımla sinema bileti aldıktan sonra yemege cıktık, orda arkadaşlarını gördü onların yanına gitti selam vermek için bende onlara bakıyordum, uzaklaştım biraz sonra yemek yerken arkadaşları aşagı iniyordu erkek arkadaşım onlara bakıyordu bende arkamı dönüp baktım erkek arkadaşım da gördü. Neyse yarın oldu erkek arkadaşımın arkadaşı o kız beni tanıyormuydu öyle sen bilet alırken bana bakıyordu arkanı dönünce sana baktı demiş halbuki benim bakmam sadece anlattıgımdan ibaret ve erkek arkadaşım artık o arkası dönükken başka erkeklere bakıyorum sanıyor, arkadaşım seni tanımıyor bile niye yalan söylesin diyor. Sizce bu bi işaretmi yani Rabbim yavaş yavaş hakkımda hayırlı degil diye yollarımızı mı ayırıyor lütfen yardım edin, Allah o hakkımda hayırlı degik diyerek yollarımızı böylemi ayırıyor yavaştan.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Evet bu bir işaret!
Kelebek ! 3 günluk ömrüne böyle bakış değil nakış attir. .

Üst Alt