M
MİNİK KUŞUM
Kayıtsız
Misafir
Ben 32 senelik evliyim, 4 çocuk annesiyim. Eşimi sekiz ay önce trafik kazasından kaybettim onu çok sever ve de sayardım ama ona sevdiğimi hiç söyleyemedim. Kıskanırdım da benden başka birine fazla ilgi gösterdiği zaman çıldırırdım, bazı gereksiz hareketler yapardım. Şimdi keşke yapmasaydım, onu üzmeseydim diyorum ama çok geç kaldım. O nu o kadar özlüyorum ki hergün rüyamda görebilsem diye dua ediyorum ama az denilecek kadar rüyamda gördüm, birinde beni kulağımın dibinden öptü uyanınca çok heyecanlandım gerçek gibiydi. Gördüklerimde hiç konuşmadı, ben evliliğimiz sürece bir kez hata yaptım birisiyle konuştum sadece telefonda internette bunu da ona ben açıkladım. Çocuklarım beni istemediler, dışladılar özellikle de büyükler. Ben eşimi terketmek istemiyordum ama oğlum evi terketmemi istedi ve ben de gidecektim sonra düşündüm ben kocamı seviyorum kendimce de kötü bir şey yapmadım, açıkca konuşmayı tercih ettim. Daha önce oğlum hiç bir açıklama yapmadan babasına birşey söylemeden bu evi terket git biz seni istemiyoruz dediği için eşime ayrılmak istediğimi söylemiştim, gerçeği öğrenince beni kapıp bağrına bastı bu olaydan iki buçuk sene sonra da kaybettim. Güzel günlerimizi kıskançlığım yüzünden heba ettim. Şimdi keşke diyorum ama geri gelmiyor, oğlumda bana hala anne demiyor birilerine de anlatmış olayı ama farklı açıdan, şimdi babası benim yüzümden ölmüş gibi davranıyor. Rahmetli bana hep hayatından memnun olduğunu hiç pişmanlık duymadığını ifade ederdi oğlumun dili hiç durmazdı bana sürekli bıdı bıdı yapardı. Bende söyledim oğluna birşey söyle sürekli beni aşağılıyor diye. Başka birşey yüzünden tartıştılar o zamanda eşim adam gibi oturuyorsan otur bu evde yoksa terket dedi. O da zaten bende bunu istiyordum dedi ve gitti, şimdi oğlum evden beni senin yüzünden kovdu diye bana hırslı kardeşleriyle ve ablasıyla konuşmuyorlar banada arada bir başkalarının ısrarı ile telefon ediyor ama anne demiyor.
Oğlum oluşundan da yaramazdı bana defalarca tokatta atmıştır, boğmayada çalışmıştır küçük kızlarıma işkence misali karanlık odalarda ceza vermiştir, sigarayı kollarında söndürmüştür ben çalışıyordum farkedince babasına söylerdim her defasında rahmetli ikaz ederdi, sonra da kovardı gene ben dayanamayıp yalvarırdım eşime eve getirirdim ama bu son olayda rahmetli sakın gelip yalvarma dedi oğluyla küs vefat etti. Kendimi akkaşık etmiyorum ama size soruyorum tarafsız biri olarak oğlumun böyle davranmasını hak ediyormuyum rüyamdada fazla göremedikçe acaba diyorum.
Oğlum oluşundan da yaramazdı bana defalarca tokatta atmıştır, boğmayada çalışmıştır küçük kızlarıma işkence misali karanlık odalarda ceza vermiştir, sigarayı kollarında söndürmüştür ben çalışıyordum farkedince babasına söylerdim her defasında rahmetli ikaz ederdi, sonra da kovardı gene ben dayanamayıp yalvarırdım eşime eve getirirdim ama bu son olayda rahmetli sakın gelip yalvarma dedi oğluyla küs vefat etti. Kendimi akkaşık etmiyorum ama size soruyorum tarafsız biri olarak oğlumun böyle davranmasını hak ediyormuyum rüyamdada fazla göremedikçe acaba diyorum.