Eşimi kaybettim

M

MİNİK KUŞUM

Kayıtsız
Misafir
Ben 32 senelik evliyim, 4 çocuk annesiyim. Eşimi sekiz ay önce trafik kazasından kaybettim onu çok sever ve de sayardım ama ona sevdiğimi hiç söyleyemedim. Kıskanırdım da benden başka birine fazla ilgi gösterdiği zaman çıldırırdım, bazı gereksiz hareketler yapardım. Şimdi keşke yapmasaydım, onu üzmeseydim diyorum ama çok geç kaldım. O nu o kadar özlüyorum ki hergün rüyamda görebilsem diye dua ediyorum ama az denilecek kadar rüyamda gördüm, birinde beni kulağımın dibinden öptü uyanınca çok heyecanlandım gerçek gibiydi. Gördüklerimde hiç konuşmadı, ben evliliğimiz sürece bir kez hata yaptım birisiyle konuştum sadece telefonda internette bunu da ona ben açıkladım. Çocuklarım beni istemediler, dışladılar özellikle de büyükler. Ben eşimi terketmek istemiyordum ama oğlum evi terketmemi istedi ve ben de gidecektim sonra düşündüm ben kocamı seviyorum kendimce de kötü bir şey yapmadım, açıkca konuşmayı tercih ettim. Daha önce oğlum hiç bir açıklama yapmadan babasına birşey söylemeden bu evi terket git biz seni istemiyoruz dediği için eşime ayrılmak istediğimi söylemiştim, gerçeği öğrenince beni kapıp bağrına bastı bu olaydan iki buçuk sene sonra da kaybettim. Güzel günlerimizi kıskançlığım yüzünden heba ettim. Şimdi keşke diyorum ama geri gelmiyor, oğlumda bana hala anne demiyor birilerine de anlatmış olayı ama farklı açıdan, şimdi babası benim yüzümden ölmüş gibi davranıyor. Rahmetli bana hep hayatından memnun olduğunu hiç pişmanlık duymadığını ifade ederdi oğlumun dili hiç durmazdı bana sürekli bıdı bıdı yapardı. Bende söyledim oğluna birşey söyle sürekli beni aşağılıyor diye. Başka birşey yüzünden tartıştılar o zamanda eşim adam gibi oturuyorsan otur bu evde yoksa terket dedi. O da zaten bende bunu istiyordum dedi ve gitti, şimdi oğlum evden beni senin yüzünden kovdu diye bana hırslı kardeşleriyle ve ablasıyla konuşmuyorlar banada arada bir başkalarının ısrarı ile telefon ediyor ama anne demiyor.

Oğlum oluşundan da yaramazdı bana defalarca tokatta atmıştır, boğmayada çalışmıştır küçük kızlarıma işkence misali karanlık odalarda ceza vermiştir, sigarayı kollarında söndürmüştür ben çalışıyordum farkedince babasına söylerdim her defasında rahmetli ikaz ederdi, sonra da kovardı gene ben dayanamayıp yalvarırdım eşime eve getirirdim ama bu son olayda rahmetli sakın gelip yalvarma dedi oğluyla küs vefat etti. Kendimi akkaşık etmiyorum ama size soruyorum tarafsız biri olarak oğlumun böyle davranmasını hak ediyormuyum rüyamdada fazla göremedikçe acaba diyorum.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Size vuran o eller kırılsın, kocanız dışında hele ki pişman olmuşsunuz sizi tenkit eden o diller büzüşsün. Oğlunuz (haşa) Allahu Teala'dan, Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem'den daha mı şerefli, Namus konusunda Onlardan daha mı ileride!!!

Yazıklar olsun oğlunuza, kendine göre ahlak bekçisi kesiliyor. Evvela sizi kocanızın tenkit etmesi gerekirken, o sizi bağrına basmış daha ne!!! oğlunuzun haddini aşması korkunç bir kibirdir... Allahu Teala ayette buyuruyor ki:
"Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün. Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür." (Nisa Suresi 34) Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2)

Bu durumda oğlunuz bu konuda kendisine sorulacak merci değildir, inisiyatif kullanacak konumda ve haklılıkta değildir. Allahu Teala hata yapan mümin kadınları çocuklar cezalandırsın demiyor, bu iş kocasına düşmüş.

Oğlunuzu bana gönderin onu bir döveyim, dönüp yine döveyim, sinirim bozuldukça yine döveyim de kim kimmiş görsün bakalım. Bana sen ne karışıyorsun derse gel bakalım sen ne karışıyorsun diye tekrar döveyim. Allah'tan daha mı büyüksün diyerek yetmedi bir daha döveyim.

Oğlunuz sağlam bir dayak istiyor haberiniz olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba keşkenin tek kullanılabileceği yer varsa o da geçmişe dönük muhasebemizde yanlış gördüğümüz yerde keşke daha iyi bir kul olsaydım
daha iyi işler yapsaydım veya şunun kalbini kırmasaydım gibi takva içerikli yerler olabilir...

keşkeler ile onu geri getiremezsiniz ama onun ruhuna Dualar edebilir,Hayratlar yapabilirsiniz..

Oğlunuz hakkinda ise İnsan ne ekerse onu biçer !!Rüzgar eken fırtına ve kasirga biçer..
İnsanın karşılaştığı iyilikler ve kötülükler, kendi söz ve davranışlarının birer sonucudur.
İnsan, tıpkı tohum eken bir çiftçi gibidir...Çiftçi toprağa ne ektiyse hasat vakti sadece onu biçer.

İnsan da başkalarına nasıl davranırsa öyle karşılık görür.İyilik yaparsa iyilik,kötülük yaparsa kötülük bulur.
İnsanların iyi ve kötü davranışları,dünyadaki beşerî ilişkilerini doğrudan etkiler. Öte yandan,dünyada yapılanların karşılığının âhirette de görülecek olması,İslâmî bir hakikattir.

SON PİŞMANLIK FAYDA EDER;PİŞMAN OL FAKAT PİŞMAN ÖLME...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Size vuran o eller kırılsın, kocanız dışında hele ki pişman olmuşsunuz sizi tenkit eden o diller büzüşsün. Oğlunuz (haşa) Allahu Teala'dan, Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem'den daha mı şerefli, Namus konusunda Onlardan daha mı ileride!!!

Yazıklar olsun oğlunuza, kendine göre ahlak bekçisi kesiliyor. Evvela sizi kocanızın tenkit etmesi gerekirken, o sizi bağrına basmış daha ne!!! oğlunuzun haddini aşması korkunç bir kibirdir... Allahu Teala ayette buyuruyor ki:
"Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün. Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür." (Nisa Suresi 34) Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2)

Bu durumda oğlunuz bu konuda kendisine sorulacak merci değildir, inisiyatif kullanacak konumda ve haklılıkta değildir. Allahu Teala hata yapan mümin kadınları çocuklar cezalandırsın demiyor, bu iş kocasına düşmüş.

Oğlunuzu bana gönderin onu bir döveyim, dönüp yine döveyim, sinirim bozuldukça yine döveyim de kim kimmiş görsün bakalım. Bana sen ne karışıyorsun derse gel bakalım sen ne karışıyorsun diye tekrar döveyim. Allah'tan daha mı büyüksün diyerek yetmedi bir daha döveyim.

Oğlunuz sağlam bir dayak istiyor haberiniz olsun.
Ozkn kardeşim açık adresinizi minik kuşum a gönderdim en kısa zamanda oğlunu size gönderecek oğlu size geldiği zaman bol bol, doya doya döversin, bune kardeşim çocukta şimdiden kırılmadık kemik bırakmadındfgtn
Ozkn kardeşim açık konuşmak gerekirse yorumlarınıza hayran kalıyorum hele hele BURADAKİ yorumuna bittimharikaa

Üst Alt