Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Eşimi kaybettim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ozkn" data-source="post: 75231" data-attributes="member: 5712"><p>Size vuran o eller kırılsın, kocanız dışında hele ki pişman olmuşsunuz sizi tenkit eden o diller büzüşsün. Oğlunuz (haşa) Allahu Teala'dan, Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem'den daha mı şerefli, Namus konusunda Onlardan daha mı ileride!!! </p><p></p><p>Yazıklar olsun oğlunuza, kendine göre ahlak bekçisi kesiliyor. Evvela sizi kocanızın tenkit etmesi gerekirken, o sizi bağrına basmış daha ne!!! oğlunuzun haddini aşması korkunç bir kibirdir... Allahu Teala ayette buyuruyor ki:</p><p>"Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince:<u> Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın.</u> Bunlar da fayda vermezse dövün. <strong>Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın.</strong> Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür." (Nisa Suresi 34) Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2) </p><p></p><p>Bu durumda oğlunuz bu konuda kendisine sorulacak merci değildir, inisiyatif kullanacak konumda ve haklılıkta değildir. Allahu Teala hata yapan mümin kadınları çocuklar cezalandırsın demiyor, bu iş kocasına düşmüş. </p><p></p><p>Oğlunuzu bana gönderin onu bir döveyim, dönüp yine döveyim, sinirim bozuldukça yine döveyim de kim kimmiş görsün bakalım. Bana sen ne karışıyorsun derse gel bakalım sen ne karışıyorsun diye tekrar döveyim. Allah'tan daha mı büyüksün diyerek yetmedi bir daha döveyim. </p><p></p><p>Oğlunuz sağlam bir dayak istiyor haberiniz olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozkn, post: 75231, member: 5712"] Size vuran o eller kırılsın, kocanız dışında hele ki pişman olmuşsunuz sizi tenkit eden o diller büzüşsün. Oğlunuz (haşa) Allahu Teala'dan, Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem'den daha mı şerefli, Namus konusunda Onlardan daha mı ileride!!! Yazıklar olsun oğlunuza, kendine göre ahlak bekçisi kesiliyor. Evvela sizi kocanızın tenkit etmesi gerekirken, o sizi bağrına basmış daha ne!!! oğlunuzun haddini aşması korkunç bir kibirdir... Allahu Teala ayette buyuruyor ki: "Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince:[U] Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın.[/U] Bunlar da fayda vermezse dövün. [B]Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın.[/B] Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür." (Nisa Suresi 34) Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2) Bu durumda oğlunuz bu konuda kendisine sorulacak merci değildir, inisiyatif kullanacak konumda ve haklılıkta değildir. Allahu Teala hata yapan mümin kadınları çocuklar cezalandırsın demiyor, bu iş kocasına düşmüş. Oğlunuzu bana gönderin onu bir döveyim, dönüp yine döveyim, sinirim bozuldukça yine döveyim de kim kimmiş görsün bakalım. Bana sen ne karışıyorsun derse gel bakalım sen ne karışıyorsun diye tekrar döveyim. Allah'tan daha mı büyüksün diyerek yetmedi bir daha döveyim. Oğlunuz sağlam bir dayak istiyor haberiniz olsun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Eşimi kaybettim
Alt