Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eşimin ailesi yüzünden boşanmayı düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 101161" data-attributes="member: 6530"><p>Merhaba kardeşim,</p><p>Okuduklarımdan anladım ki; karşımda çırpınan, kendini çaresiz hisseden bir kadın var ama unuttugun bir şey var; çaresiz değilsin!</p><p>Evli yuvası için uğraşan bir kadın; yalnız çaresiz ve yorgun olmamalı, hak etmiyor bunu bir kadın!</p><p></p><p>Yıllarca bizim hayatımıza çok normalmiş gibi içten ve dıştan sözlü ve psikolojik şiddet uyguladılar artık bunlara dur dememiz lazım!</p><p>Ben insanları anlamıyorum ya! bilinç altında "yarın benim oğlum evlensin, ben onun evine yerleşeyim, yine istediğim gibi yöneteyim" mi var? </p><p></p><p>Bırakın Allah Muhammed aşkına şu evli çiftleri kendi hallerine! karışmayın artık yeterrrr!</p><p>Ben 7 yıldır kayınvalidemle aynı evdeyim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki!</p><p></p><p>Senin ilk yapman gereken ne biliyor musun kardeşim?</p><p>Sabırla, inançla Allaha yönelmek!</p><p>Eşine daima içinden gelmese dahi güler yüz, tatlı dil gösterip; onu daima memnun etmek olmalı!</p><p>Sonuçta ailesiyle aynı evde değilsin kocan her zaman seninle sen ona ne kadar yakın, ilgili olursan kocan da sana karşı bir o kadar anlayışlı biri olur.</p><p></p><p>Eşinin ailesiyle ilişkine gelince;</p><p><strong><span style="color: Purple">Hayatında problem çıkaran, seninle didişmeye, senin eksiklerini aramaya çalışan insanlar için boşuna nefesini, ömrünü, insanlığını tüketme! saygını ilgini göster ama kocaman bir mesafe koy o kişilerle arana....</span></strong></p><p><strong><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px">Eşinle başkaları yüzünden kavga etmek zorunda değilsin!</span></span></strong></p><p><strong>Akıllı olursan onlar emeline ulaşamaz!</strong></p><p></p><p>Senin ilk etapta ilgilendiren eşin ve kendi yuvanız!</p><p>Eşinin ailesi gelmiş, gitmiş fark etmez!</p><p></p><p><strong><span style="color: red">Sen sınırını koyduktan sonra onlarda mecbur haddini bilmek zorunda kalacaklar!</span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: red">Her söylenilene kulak asma! kötü söz, niyeti bozuk insanın ağzından çıkar, sen gönlünü bulandırma sadece büyük bir mesafe koy yeter!</span></strong></p><p><strong><span style="color: red"></span></strong></p><p>Allaha emanet ol.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 101161, member: 6530"] Merhaba kardeşim, Okuduklarımdan anladım ki; karşımda çırpınan, kendini çaresiz hisseden bir kadın var ama unuttugun bir şey var; çaresiz değilsin! Evli yuvası için uğraşan bir kadın; yalnız çaresiz ve yorgun olmamalı, hak etmiyor bunu bir kadın! Yıllarca bizim hayatımıza çok normalmiş gibi içten ve dıştan sözlü ve psikolojik şiddet uyguladılar artık bunlara dur dememiz lazım! Ben insanları anlamıyorum ya! bilinç altında "yarın benim oğlum evlensin, ben onun evine yerleşeyim, yine istediğim gibi yöneteyim" mi var? Bırakın Allah Muhammed aşkına şu evli çiftleri kendi hallerine! karışmayın artık yeterrrr! Ben 7 yıldır kayınvalidemle aynı evdeyim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki! Senin ilk yapman gereken ne biliyor musun kardeşim? Sabırla, inançla Allaha yönelmek! Eşine daima içinden gelmese dahi güler yüz, tatlı dil gösterip; onu daima memnun etmek olmalı! Sonuçta ailesiyle aynı evde değilsin kocan her zaman seninle sen ona ne kadar yakın, ilgili olursan kocan da sana karşı bir o kadar anlayışlı biri olur. Eşinin ailesiyle ilişkine gelince; [B][COLOR="Purple"]Hayatında problem çıkaran, seninle didişmeye, senin eksiklerini aramaya çalışan insanlar için boşuna nefesini, ömrünü, insanlığını tüketme! saygını ilgini göster ama kocaman bir mesafe koy o kişilerle arana....[/COLOR] [COLOR="Red"][SIZE="4"]Eşinle başkaları yüzünden kavga etmek zorunda değilsin![/SIZE][/COLOR] Akıllı olursan onlar emeline ulaşamaz![/B] Senin ilk etapta ilgilendiren eşin ve kendi yuvanız! Eşinin ailesi gelmiş, gitmiş fark etmez! [B][COLOR="red"]Sen sınırını koyduktan sonra onlarda mecbur haddini bilmek zorunda kalacaklar![/COLOR][/B] [B][COLOR="red"]Her söylenilene kulak asma! kötü söz, niyeti bozuk insanın ağzından çıkar, sen gönlünü bulandırma sadece büyük bir mesafe koy yeter! [/COLOR][/B] Allaha emanet ol..... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eşimin ailesi yüzünden boşanmayı düşünüyorum
Alt