Selamun Aleykum Mavi kardesim esiniz ile durumunuz ne oldu merak ettim.. acaba buyukler bu anlasmazliga el atip
bir araya gelerek herhangi bir cozum bulundumu.. oyle veya boyle ama iki tarafinda buyukleri bu konuyu bir sekilde noktalamali diye dusunuyoruum..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..Her seyin Hayirlisi guzel kardesim..
olay sadece barismaniz degil..bir de eski hatalarin ve eksiklerin de telafi edilecegini inanmak...
bir suredir sessin, solugun cikmiyor Hayirdir..saskn..
Aleyküm selam Gönül Sızım abla. Biraz inzivaya çekildim, kendimi dinliyorum

Tabi bu arada teyzelerimle bir araya geliyoruz, yeğenlerimle geziyorum, öyle vakit geçiyor, o yüzden foruma pek giremedim.
Durum aynı değişen bir şey yok. Onlardan kimse aramadı, zaten bir beklentim de yoktu inanın, hatta onun bile aramayacağını çok iyi biliyordum, çünkü kendisini de ailesini de çözdüm; umursamaz, vurdum duymaz insanlar. Onlara nefes tüketmeye de değmez. Yani boşa kürek çekmenin artık bir manası yok. Hatta keşke diyorum ona hiç yazmasaymıştım olumlu msjlar; şımardı, kendini kaf dağında zannetti, şimdi tekrar benden boşanıp, hatta benden için "şu beladan kurtulayım" deyip, şimdiden başka heyecanlar peşine düşmüş bile! "Başka bir evliliğe maddi manevi hazırmış, hemen evlenecem" demiş bizim boşanmamız gerçekleşince...
Anladım ki bu ayrılık benim için daha hayırlıymış Gönül sızım abla, eksik olmayın benim için de çok dua ettiniz Allah razı olsun

Allah her şeyin en iyisini bilir.
Bana dava açmasını beklemedeyim, bakalım nasıl gelişecek olaylar, inşallah bizim için hayırlı olur...
Aslında baştan hata yaptım evlenmekle, körü körüne derler ya ben öyle böyle derken evlendim, hislerimi dinlemedim; ama kader sanırım, önüne geçemiyoruz, yaşanacak bir şeyler varsa Allah yaşatıyor, Allah'ım her şeyin hayırlısını versin hakkımızda.
Evlenmeden önce ve sonra Rabbim beni çok sınadı, ama yarı yolda bırakmak istemedim, mücadele ettim kendi içimde; acaba bir ömür geçecek mi bu insanla geçmeyecek mi? Ama geçmezmiş gerçekten, artık her şeyin daha iyi farkındayım, bu ayrılıkla daha iyi anladım insanların nasıl nankör olabildiğini... İnsan çoğu zaman iyi niyetinden zararlı çıkabiliyor, saf da değilim her şeyin farkındayım ama daha öncesinde bitiremedim hiç bir şekilde. Bu insan zamanımı çaldı ama çok şükür ki ömrümü çalmasına Allah izin vermedi msum.. O yüzden Allah'ıma ne kadar şükretsem azdır.
Allah razı olsun ablacım, beni düşünmeniz mutlu etti beni duaa..utngc..