Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eşimle ciddi anlamda anlaşamıyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 100406" data-attributes="member: 6530"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Aleyküm selam kardeşim,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Öncelikle şunu belirteyim, evlilikleri yürüten, içi kan ağlasa da kızılcık şerbeti içtim; rabbim beterinden korusun diyerek devam ettiren nice erkek kardeşlerimiz vardır!</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><strong><span style="color: Red">Görev burada size düşüyor, Allah lütfetmiş size dünyalar tatlısı iki güzel evlat vermiş, onları düşünün, vicdanınızı dinleyip öyle karar verin....</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><strong><span style="color: Red"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Kadınlar, her zaman sevgi ilgi bekler, bunu bulamayınca veya eksik bulunca ((hepsi değil tabi ki)) bazıları kendini başka yönlere iter! bu aslında bir nevi acizlik, zayıflık! neden zayıflık?</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Tıpkı sigara alışkanlığı olan bir insanın onu içmeyince bir nevi sersem ve sinirli olduğu gibi, ACİZ KALDIĞI gibi....</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">İnsan yaradılış itibariyle sevgiye, ilgiye sefkate muhtaçtır! bunlar hepimizin ihtiyacı....</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Benim aklıma şu geldi! siz devamlı seyahat eden biri misiniz?</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Eğer öyleyse eşiniz boşluktan veya kendini yalnız, değersiz gibi hissettiği için yeni arayışlar içine girmiş olabilir..</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><strong>Şunu tekrar hatırlatayım; eğer siz de eşinize karşı sevgi, şefkat, ilgi vs. kalmadıysa benim tavsiyelerimi sırf o iki güzel cocugunuz için yapmaya çalışın kardeşim..</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Peki bu noktada siz ne yapmalısınız?</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">İlk önce eşinizi karşınıza alın,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Ben senin hatalarını affetmek istiyorum ve hayatımıza yeni bir sayfa açmak istiyorum; iki tane güzel evladımız var onlar için eskisinden daha ilgili, sevgili olacağım, sorunlarımıza çare bulalım, birbirimize hayatı zindan edeceğimize gül gibi geçinelim, evlatlarımızı hayırlısıyla büyütelim diyerek hem ilk adımı atarsın hem de onu buna iten sebepleri yargılamadan, kızmadan, bağırıp çağırmadan dinleyerek güzellikle halletmeye çalışırsın....</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black">Allah yar ve yardımcın olsun ...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 100406, member: 6530"] [SIZE="4"][COLOR="Black"]Aleyküm selam kardeşim, Öncelikle şunu belirteyim, evlilikleri yürüten, içi kan ağlasa da kızılcık şerbeti içtim; rabbim beterinden korusun diyerek devam ettiren nice erkek kardeşlerimiz vardır! [B][COLOR=Red]Görev burada size düşüyor, Allah lütfetmiş size dünyalar tatlısı iki güzel evlat vermiş, onları düşünün, vicdanınızı dinleyip öyle karar verin.... [/COLOR][/B] Kadınlar, her zaman sevgi ilgi bekler, bunu bulamayınca veya eksik bulunca ((hepsi değil tabi ki)) bazıları kendini başka yönlere iter! bu aslında bir nevi acizlik, zayıflık! neden zayıflık? Tıpkı sigara alışkanlığı olan bir insanın onu içmeyince bir nevi sersem ve sinirli olduğu gibi, ACİZ KALDIĞI gibi.... İnsan yaradılış itibariyle sevgiye, ilgiye sefkate muhtaçtır! bunlar hepimizin ihtiyacı.... Benim aklıma şu geldi! siz devamlı seyahat eden biri misiniz? Eğer öyleyse eşiniz boşluktan veya kendini yalnız, değersiz gibi hissettiği için yeni arayışlar içine girmiş olabilir.. [B]Şunu tekrar hatırlatayım; eğer siz de eşinize karşı sevgi, şefkat, ilgi vs. kalmadıysa benim tavsiyelerimi sırf o iki güzel cocugunuz için yapmaya çalışın kardeşim..[/B] Peki bu noktada siz ne yapmalısınız? İlk önce eşinizi karşınıza alın, Ben senin hatalarını affetmek istiyorum ve hayatımıza yeni bir sayfa açmak istiyorum; iki tane güzel evladımız var onlar için eskisinden daha ilgili, sevgili olacağım, sorunlarımıza çare bulalım, birbirimize hayatı zindan edeceğimize gül gibi geçinelim, evlatlarımızı hayırlısıyla büyütelim diyerek hem ilk adımı atarsın hem de onu buna iten sebepleri yargılamadan, kızmadan, bağırıp çağırmadan dinleyerek güzellikle halletmeye çalışırsın.... Allah yar ve yardımcın olsun ...[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eşimle ciddi anlamda anlaşamıyoruz
Alt