Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eşimle ciddi anlamda anlaşamıyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yardim123" data-source="post: 100455" data-attributes="member: 11320"><p>Bacım şimdi konu öyle ki yürt dışı, şehir dışı seyahatlerim oluyor, ben hiç bir zaman çocuklarıma eşime sorumsuzluk yapmadım, en azından ben onunla aynı sutecteyken kimseyle kendimi tatmin etmedim, harama uçkur çözmedim, o yönde olmadım. Şunu diyorum; mevlam ne yüce, belki uzunca bir süre olmuş olsaydı ilişkisi, belki çocukları yüz üstü bırakacaktı ve bu durumu mevla gösteriyor. Üstelik benim durumu yine yurt dışında farkedip kendisini uyarmama rağmen devam ediyor, 10 gün sonra mevla bana gösteriyor ve sonrada zaten bitmişti deme cüretine girebiliyor. Aslında benim kafamda olan sorular tekrar yapabilme ihtimali dedim ya nur yüzlü kızlarım ben o çocukları onun ahlakıyla karşı karşıya bırakmak istemiyorum ama yalanlar beni yiyip bitiriyor. En allemeye de sordum, en hocasında sordum; hz lut'un eşinden örnek verdiler, sabır edeceksin, evliliği sen bitirmeyeceksin, o çocukların vebaline sen girmeyeceksin dediler. Eşinin düşüncesi o yöndeyse devam edecek ve allah sana yine gösterecek dediler fakat ben kafamdaki neden ve niye sorularına cevap bulamıyorum, onun için allah rızası için ne yapmam gerekiyor bazen oluyor kendimi kaybediyor, bazende oluyor kendime kızıyorum ama nedenlerden kurtulamıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yardim123, post: 100455, member: 11320"] Bacım şimdi konu öyle ki yürt dışı, şehir dışı seyahatlerim oluyor, ben hiç bir zaman çocuklarıma eşime sorumsuzluk yapmadım, en azından ben onunla aynı sutecteyken kimseyle kendimi tatmin etmedim, harama uçkur çözmedim, o yönde olmadım. Şunu diyorum; mevlam ne yüce, belki uzunca bir süre olmuş olsaydı ilişkisi, belki çocukları yüz üstü bırakacaktı ve bu durumu mevla gösteriyor. Üstelik benim durumu yine yurt dışında farkedip kendisini uyarmama rağmen devam ediyor, 10 gün sonra mevla bana gösteriyor ve sonrada zaten bitmişti deme cüretine girebiliyor. Aslında benim kafamda olan sorular tekrar yapabilme ihtimali dedim ya nur yüzlü kızlarım ben o çocukları onun ahlakıyla karşı karşıya bırakmak istemiyorum ama yalanlar beni yiyip bitiriyor. En allemeye de sordum, en hocasında sordum; hz lut'un eşinden örnek verdiler, sabır edeceksin, evliliği sen bitirmeyeceksin, o çocukların vebaline sen girmeyeceksin dediler. Eşinin düşüncesi o yöndeyse devam edecek ve allah sana yine gösterecek dediler fakat ben kafamdaki neden ve niye sorularına cevap bulamıyorum, onun için allah rızası için ne yapmam gerekiyor bazen oluyor kendimi kaybediyor, bazende oluyor kendime kızıyorum ama nedenlerden kurtulamıyorum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eşimle ciddi anlamda anlaşamıyoruz
Alt