Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eski nişanlımın ailesi tarafından iftiraya maruz kaldım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Edalen" data-source="post: 99858" data-attributes="member: 10800"><p>Merhaba 4 aylık nişanlıydım ondan önce 2 ay sözlü kaldım. Ben cok guzel bir bayanım nişanlım olan şahıs da cok çirkindi. Ben hep ahlak güzelliği dedim ve sevdim. Beni cok sevdiğini söylerdi, baslarda rüya gibiydi hersey sonraları en ufak sorunları büyütmeye başladı ne olsa annesine anlatmaya başladı, en küçük kavga bir hafta sürerdi, barışmak icin elimden geleni yaptıgım halde en sonda patlak verdi ve iki hafta hıc konuşmadık. Annesi aradi aksam bize geldiler oğlundan sonradan geldi, beni sıkıştırdılar. Bir sans daha ver diye, ikinizde vereceksiniz dediler bana sordular tamam dedim nişanlım olacak it hayır ben istemiyorum dedi ve beni rezil etti milletin içinde, annesi de hıc şaşırmadı ana oğul planlayıp geldiler ben sinir krizleri geçirdim eve gidip beni heryerden engelledi. Eski hayatında oldugu gibi içmeye, bozuk bozuk ciplak kızları eklemeye başlamış ben bunu hıc hak etmedim cok zoruma gitti. Hergun dua ediyorum Allah'larından bulsunlar diye, gururumla oynadilar evlenicem deyip yarı yolda bıraktı, beni rezil etti hem de onca seni seviyorum laflarına karşı. Gururum, duygularım, hayallerim mahvoldu ama onlar hıcbırsey olmamis gibi Mutlular</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Edalen, post: 99858, member: 10800"] Merhaba 4 aylık nişanlıydım ondan önce 2 ay sözlü kaldım. Ben cok guzel bir bayanım nişanlım olan şahıs da cok çirkindi. Ben hep ahlak güzelliği dedim ve sevdim. Beni cok sevdiğini söylerdi, baslarda rüya gibiydi hersey sonraları en ufak sorunları büyütmeye başladı ne olsa annesine anlatmaya başladı, en küçük kavga bir hafta sürerdi, barışmak icin elimden geleni yaptıgım halde en sonda patlak verdi ve iki hafta hıc konuşmadık. Annesi aradi aksam bize geldiler oğlundan sonradan geldi, beni sıkıştırdılar. Bir sans daha ver diye, ikinizde vereceksiniz dediler bana sordular tamam dedim nişanlım olacak it hayır ben istemiyorum dedi ve beni rezil etti milletin içinde, annesi de hıc şaşırmadı ana oğul planlayıp geldiler ben sinir krizleri geçirdim eve gidip beni heryerden engelledi. Eski hayatında oldugu gibi içmeye, bozuk bozuk ciplak kızları eklemeye başlamış ben bunu hıc hak etmedim cok zoruma gitti. Hergun dua ediyorum Allah'larından bulsunlar diye, gururumla oynadilar evlenicem deyip yarı yolda bıraktı, beni rezil etti hem de onca seni seviyorum laflarına karşı. Gururum, duygularım, hayallerim mahvoldu ama onlar hıcbırsey olmamis gibi Mutlular [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Eski nişanlımın ailesi tarafından iftiraya maruz kaldım.
Alt