Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik kararı nasıl alınmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hümeyra" data-source="post: 98393" data-attributes="member: 6397"><p>Evet kardeşim hala sözlerimi idrak edemediğini anlıyorum sözlerinden....</p><p>1-yanlış karar almaktan korkuyorum demişsin;Allah cc sana vereceği eş senin için hayırlısı değil mi ki neden tereddüd de düşüyorsun Allah cc güven miyormusun?</p><p>2-Kendi eşimi beğenmiyeceğim diye korkuyorum;Sen Allah cc hayırlısını ve onun rızası olan eşi iste bak daha kızı görünce nasıl kalbin ısınıyor kendin bile şaşıracaksın.Allah senin ne istediğini neye ihtiyacın olduğunu en iyi bilendir.</p><p>3-nefsimle değil ileride soğukluk olmasın diye böyle davranıyorum;kalpleri birbirine ısındıran Rabbim den hayır iste sen hiç bir şeyi yönetemezsin senin tüm iplerin yaradanın elinde sen sadece kul olarak ona güven ve dayan, gerisini düşünme, sen hesap yapıyorsun şu şöyle olursa diye oysa olmayacak bir şeyse! Bu güvensizliğin ile imtihan olursun sonra da Allah cc suçlarsın Allah muhafaza, ben istedim de Allah bana bunu verdi diye ....O yüzden dikkatli yürümen lazım kendinde ki eksiği bilip kabullenip düzeltmeye çalış karşına çıkan nasiplerin deki eğriyi yanlışı ölçüp tartma kardeşim.</p><p>4-ne kadar doğru yapıyorum bilemiyorum;ben din kardeşin olarak gördüğüm yanlışları emri mağruf nehyi anil münker niyeti ile açıklamaya çalıştım inşallah idrak ve amel noktasında Rabbül aleminin izni ile ilerlersin. Allah cc emanet ol kardeşim teslimiyet insana kendini ,dünya ve ahiretini kazandırır.Selametle yerlerin göklerin tek sahibine emanet ol.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hümeyra, post: 98393, member: 6397"] Evet kardeşim hala sözlerimi idrak edemediğini anlıyorum sözlerinden.... 1-yanlış karar almaktan korkuyorum demişsin;Allah cc sana vereceği eş senin için hayırlısı değil mi ki neden tereddüd de düşüyorsun Allah cc güven miyormusun? 2-Kendi eşimi beğenmiyeceğim diye korkuyorum;Sen Allah cc hayırlısını ve onun rızası olan eşi iste bak daha kızı görünce nasıl kalbin ısınıyor kendin bile şaşıracaksın.Allah senin ne istediğini neye ihtiyacın olduğunu en iyi bilendir. 3-nefsimle değil ileride soğukluk olmasın diye böyle davranıyorum;kalpleri birbirine ısındıran Rabbim den hayır iste sen hiç bir şeyi yönetemezsin senin tüm iplerin yaradanın elinde sen sadece kul olarak ona güven ve dayan, gerisini düşünme, sen hesap yapıyorsun şu şöyle olursa diye oysa olmayacak bir şeyse! Bu güvensizliğin ile imtihan olursun sonra da Allah cc suçlarsın Allah muhafaza, ben istedim de Allah bana bunu verdi diye ....O yüzden dikkatli yürümen lazım kendinde ki eksiği bilip kabullenip düzeltmeye çalış karşına çıkan nasiplerin deki eğriyi yanlışı ölçüp tartma kardeşim. 4-ne kadar doğru yapıyorum bilemiyorum;ben din kardeşin olarak gördüğüm yanlışları emri mağruf nehyi anil münker niyeti ile açıklamaya çalıştım inşallah idrak ve amel noktasında Rabbül aleminin izni ile ilerlersin. Allah cc emanet ol kardeşim teslimiyet insana kendini ,dünya ve ahiretini kazandırır.Selametle yerlerin göklerin tek sahibine emanet ol. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik kararı nasıl alınmalı?
Alt