Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik Kararı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 96791" data-attributes="member: 6609"><p>Allah razı olsun ablacım, yalnız abla haklısın öz annesinin boşluğunu dolduramaz belki ama benim evlilik kararı vermemin sebeplerinden bir tanesi kızıma annesizliğini hissettirmeyecek bir insan olması aksi halde benim evlenmemin sadece kendi nefsim için olduğu anlamına gelmez mi?</p><p></p><p>Çünkü daha önce de anlatmıştım bende eş dost akraba kimsem yok, Allah gecinden versin anneme babama bir şey olsa bu benimde başıma gelecek belki geç belki erken kızımın şu koca dünya'da yalnız başına kalmaması için kardeşlerinin olması. </p><p></p><p>Bahsettiğim bana uygun eş bulup haber verecek insan çocuk olduğu için zaten ona uygun bakacak ablacım, hani hiç evlenmemiş biri olması çok nadir bir ihtimal ama zaten kim olursa olsun emin olmadan evlenemem. Ha bu demek değil ki her insan aynıdır tabi ki değildir, bir de ben ne kadar istesem de kötü olamıyorum ablacım. </p><p></p><p>Belki anlık kızabilirim ama kin tutamam acısını hiç alakası olmayan bir insandan çıkaramam. İşte bu yüzden benimde istediğim bana uygun biri olması belki öz annesi gibi olamaz ama kızıma eksikliğini hissettirmese bana yeter ablacım. Hadi kızıma anne olamaz hadi kızımda öz annesi ile büyüsün desem tekrar etmemek üzere her yanlışına eyvallah deyim desem dönmek isteyen biri de yok ki abla. </p><p></p><p>Kaldı ki artık bende ne güven olacak sürekli korku hali kızımın yanlışlarla büyümesin korkusu bu insanın sonu da belli ben bunca soru işareti varken kapıma gelse kızım için kötü yola düşmesin deyip dayanamam bu yüzden kabul de etmek istemediğim için. Ve anlattığım diğer sebeplerle birlikte bu yüzden de böyle bir karar verdim. Hakkımızda hayırlısı ya nasip ya kısmet ben kıssadan almam gerekeni aldım Allah razı olsun ablacım...</p><p></p><p>Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin. Allah'a emanet ol ablacım...</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun, dualarını eksik etme inşallah kardeşim. Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin. Allah'a emanet ol kardeşim...</p><p></p><p></p><p></p><p>Allah razı olsun canım ablam, hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin. Allah'a emanet ol ablacım...</p><p></p><p></p><p></p><p>Allah razı olsun kardeşim cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin. Allah'a emanet ol kardeşim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 96791, member: 6609"] Allah razı olsun ablacım, yalnız abla haklısın öz annesinin boşluğunu dolduramaz belki ama benim evlilik kararı vermemin sebeplerinden bir tanesi kızıma annesizliğini hissettirmeyecek bir insan olması aksi halde benim evlenmemin sadece kendi nefsim için olduğu anlamına gelmez mi? Çünkü daha önce de anlatmıştım bende eş dost akraba kimsem yok, Allah gecinden versin anneme babama bir şey olsa bu benimde başıma gelecek belki geç belki erken kızımın şu koca dünya'da yalnız başına kalmaması için kardeşlerinin olması. Bahsettiğim bana uygun eş bulup haber verecek insan çocuk olduğu için zaten ona uygun bakacak ablacım, hani hiç evlenmemiş biri olması çok nadir bir ihtimal ama zaten kim olursa olsun emin olmadan evlenemem. Ha bu demek değil ki her insan aynıdır tabi ki değildir, bir de ben ne kadar istesem de kötü olamıyorum ablacım. Belki anlık kızabilirim ama kin tutamam acısını hiç alakası olmayan bir insandan çıkaramam. İşte bu yüzden benimde istediğim bana uygun biri olması belki öz annesi gibi olamaz ama kızıma eksikliğini hissettirmese bana yeter ablacım. Hadi kızıma anne olamaz hadi kızımda öz annesi ile büyüsün desem tekrar etmemek üzere her yanlışına eyvallah deyim desem dönmek isteyen biri de yok ki abla. Kaldı ki artık bende ne güven olacak sürekli korku hali kızımın yanlışlarla büyümesin korkusu bu insanın sonu da belli ben bunca soru işareti varken kapıma gelse kızım için kötü yola düşmesin deyip dayanamam bu yüzden kabul de etmek istemediğim için. Ve anlattığım diğer sebeplerle birlikte bu yüzden de böyle bir karar verdim. Hakkımızda hayırlısı ya nasip ya kısmet ben kıssadan almam gerekeni aldım Allah razı olsun ablacım... Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin. Allah'a emanet ol ablacım... Aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun, dualarını eksik etme inşallah kardeşim. Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin. Allah'a emanet ol kardeşim... Allah razı olsun canım ablam, hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin. Allah'a emanet ol ablacım... Allah razı olsun kardeşim cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin. Allah'a emanet ol kardeşim... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik Kararı...
Alt