Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik Kararı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 96859" data-attributes="member: 6609"><p>Aleyküm selam tozduman kardeşim; evet oldukça sıkıntılı bir durum ama zaten dediğim gibi emin olmadan olmaz, acelem yok yaza kadar tanışma vakti var diye düşünüyorum. </p><p></p><p>Kardeşim her şeyi açıkca net bir biçimde konuşup anlatıp fikrini ne düşündüğünü anlayacağım önce, neticede evet ben kendime can yoldaşı olacak bir ömrü birlikte yaşayabileceğim bir eş arıyorum, ama her şeyden önce güvenebileceğim evladımı emanet edebileceğim evladıma annesizliğini hissettirmeyecek bir anne arıyorum. Başka çocuklarımız olsa bile kızımı dışlamayacak maddi manevi canını yakmayacak birini arıyorum. </p><p></p><p>Bu söylediklerimi belki de kolay kolay kabul edebilecek biri çıkmayacak bilmiyorum. Kimseye eziyet etmem zulmetmem ama bu saatten sonra da yapmak istemediğim halde pire için yorgan yakarım. </p><p></p><p>Ben istiyorum ki gerçekten abdestinde namazında Kuran-ı Kerimi okuyan bilmiyorsa öğrenme azmi olup öğrenecek, vicdanlı merhametli sadece eşim olduğu için değil evladımın haline vicdanı sızlayıp merhamet edip sevecek sahip çıkacak öz annesinin yapmadığını canla başla yapmak isteyip elinden geleni yapacak beni de evladımı da Allah rızası için sevecek biri olsun istiyorum. </p><p></p><p>Belkide çok şey istiyorum bilmiyorum, huzur istiyorum artık evladımın boynu bükük kalmasın, hırçınlığı geçsin. Başında annesi yok diye birilerinin sıkıştırmamasını bunu ispat edemediğim için evladımın da benim de acı çekmemizi istemiyorum. </p><p></p><p>Herkesin çocuğu bir şey yapıp ben göremediğim için sonra kızına bak böyle yapıyor demesinler artık, kızımın yalan söylediğini olmayan şeyleri anlattıklarını söylemesinler istiyorum. agla..:, agla..:,</p><p></p><p>Lafa gelince onun eksik yanı var üstüne gitmesinler deyip sonra da böyle yapmış dediğim zaman o yapmaz demelerinden bıktım. Erkek olduğum için misafirliğe gittiğimiz yerde kızım gelsin dediğimde oyun oynuyorlar dediklerinde müsait olmaz belki diye her dakika yanında olamadığım için sıkıştırması sonra da kızımın olmayan şeyi uydurdu demeleri insan evladını tanımaz mı?</p><p></p><p>Çok seviyorum dediği bir insan bunu yaptı deyip anlatır mı? Baba bir daha oraya gitmeyelim bana bunu yaptı der mi? Daha önce de boşandığım insana yapmıştı ortalığı ayağa kaldırdım diye kötü olan ben olmuştum. </p><p></p><p>Kızımın bu sıkıntıyı bir daha yaşamamasını istiyorum, üzüldüğünü için için ağladığını görmek istemiyorum. Artık hala gelecek diye kenarlarda köşelerde kendi kendine konuşurken yakalamak istemiyorum. Unutmadığı halde unutmuş gibi davranıp kendi içine atmasını istemiyorum. Olmadı olmayacak artık kızımda başkasına alışsın yüzü gülsün zamanı gelince de gerçekleri öğrensin. Kendi kararını kendisi versin. </p><p></p><p>Yani bu kez her şeyin çok daha zor olduğunu biliyorum kardeşim, ama hiç acelem yok önce emin olmalıyım. Onun beni kızımı üzmeyeceğine, ufacık bir sorunda ben gidiyorum demeyeceğine çünkü bu kez hataya yer yok yapılacak en küçük yanlış kızımın daha kötü olmasına sebep olur. </p><p></p><p>Rabbim hakkımızda her şeyin en hayırlısını nasip eylesin. Rabbim yanlış yapmaktan hata yapmaktan esirgesin.</p><p></p><p>Tavsiyelerin duaların için Allah razı olsun kardeşim. Allah'a emanet ol Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin, karşılaştığın sorunlarda sıkıntılarda sabrını daim eylesin. Rabbim her daim yardımcın olsun kardeşim. Allah'a emanet ol...</p><p></p><p></p><p></p><p>Allah senden razı olsun gülcem kardeşim duaların için tavsiyelerin için, artık daha akıllı daha dikkatli daha tedbirliyim kardeşim. Çünkü zaten yaşadığımız şey çok ağır ve acıydı ama bitti kurtuldum. İnşallah sende diğer kardeşlerimde dualarınızı eksik etmeyin inşallah. Sizlerinde duasıyla ben güçlüklerden kurtuldum inşallah yine sizlerin de duasıyla hayırlı bir insanla karşılaştırsın Rabbim.</p><p></p><p>Rabbim seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin, karşılaştığın sorunlarda sıkıntılarda sabrını daim eylesin. Rabbim her daim yardımcın olsun kardeşim. Allah'a emanet ol...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 96859, member: 6609"] Aleyküm selam tozduman kardeşim; evet oldukça sıkıntılı bir durum ama zaten dediğim gibi emin olmadan olmaz, acelem yok yaza kadar tanışma vakti var diye düşünüyorum. Kardeşim her şeyi açıkca net bir biçimde konuşup anlatıp fikrini ne düşündüğünü anlayacağım önce, neticede evet ben kendime can yoldaşı olacak bir ömrü birlikte yaşayabileceğim bir eş arıyorum, ama her şeyden önce güvenebileceğim evladımı emanet edebileceğim evladıma annesizliğini hissettirmeyecek bir anne arıyorum. Başka çocuklarımız olsa bile kızımı dışlamayacak maddi manevi canını yakmayacak birini arıyorum. Bu söylediklerimi belki de kolay kolay kabul edebilecek biri çıkmayacak bilmiyorum. Kimseye eziyet etmem zulmetmem ama bu saatten sonra da yapmak istemediğim halde pire için yorgan yakarım. Ben istiyorum ki gerçekten abdestinde namazında Kuran-ı Kerimi okuyan bilmiyorsa öğrenme azmi olup öğrenecek, vicdanlı merhametli sadece eşim olduğu için değil evladımın haline vicdanı sızlayıp merhamet edip sevecek sahip çıkacak öz annesinin yapmadığını canla başla yapmak isteyip elinden geleni yapacak beni de evladımı da Allah rızası için sevecek biri olsun istiyorum. Belkide çok şey istiyorum bilmiyorum, huzur istiyorum artık evladımın boynu bükük kalmasın, hırçınlığı geçsin. Başında annesi yok diye birilerinin sıkıştırmamasını bunu ispat edemediğim için evladımın da benim de acı çekmemizi istemiyorum. Herkesin çocuğu bir şey yapıp ben göremediğim için sonra kızına bak böyle yapıyor demesinler artık, kızımın yalan söylediğini olmayan şeyleri anlattıklarını söylemesinler istiyorum. agla..:, agla..:, Lafa gelince onun eksik yanı var üstüne gitmesinler deyip sonra da böyle yapmış dediğim zaman o yapmaz demelerinden bıktım. Erkek olduğum için misafirliğe gittiğimiz yerde kızım gelsin dediğimde oyun oynuyorlar dediklerinde müsait olmaz belki diye her dakika yanında olamadığım için sıkıştırması sonra da kızımın olmayan şeyi uydurdu demeleri insan evladını tanımaz mı? Çok seviyorum dediği bir insan bunu yaptı deyip anlatır mı? Baba bir daha oraya gitmeyelim bana bunu yaptı der mi? Daha önce de boşandığım insana yapmıştı ortalığı ayağa kaldırdım diye kötü olan ben olmuştum. Kızımın bu sıkıntıyı bir daha yaşamamasını istiyorum, üzüldüğünü için için ağladığını görmek istemiyorum. Artık hala gelecek diye kenarlarda köşelerde kendi kendine konuşurken yakalamak istemiyorum. Unutmadığı halde unutmuş gibi davranıp kendi içine atmasını istemiyorum. Olmadı olmayacak artık kızımda başkasına alışsın yüzü gülsün zamanı gelince de gerçekleri öğrensin. Kendi kararını kendisi versin. Yani bu kez her şeyin çok daha zor olduğunu biliyorum kardeşim, ama hiç acelem yok önce emin olmalıyım. Onun beni kızımı üzmeyeceğine, ufacık bir sorunda ben gidiyorum demeyeceğine çünkü bu kez hataya yer yok yapılacak en küçük yanlış kızımın daha kötü olmasına sebep olur. Rabbim hakkımızda her şeyin en hayırlısını nasip eylesin. Rabbim yanlış yapmaktan hata yapmaktan esirgesin. Tavsiyelerin duaların için Allah razı olsun kardeşim. Allah'a emanet ol Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin, karşılaştığın sorunlarda sıkıntılarda sabrını daim eylesin. Rabbim her daim yardımcın olsun kardeşim. Allah'a emanet ol... Allah senden razı olsun gülcem kardeşim duaların için tavsiyelerin için, artık daha akıllı daha dikkatli daha tedbirliyim kardeşim. Çünkü zaten yaşadığımız şey çok ağır ve acıydı ama bitti kurtuldum. İnşallah sende diğer kardeşlerimde dualarınızı eksik etmeyin inşallah. Sizlerinde duasıyla ben güçlüklerden kurtuldum inşallah yine sizlerin de duasıyla hayırlı bir insanla karşılaştırsın Rabbim. Rabbim seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin, karşılaştığın sorunlarda sıkıntılarda sabrını daim eylesin. Rabbim her daim yardımcın olsun kardeşim. Allah'a emanet ol... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik Kararı...
Alt