Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik Kararı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gülcem" data-source="post: 97070" data-attributes="member: 6492"><p>Allah razı olsun sizlerden. Canınızın sağlığı, sormanız bile yeterli.Benim sorunlarım ne olursa olsun sizinkilerle kıyaslayamam bile ben çöpsüz üzümün tekiyim sizler ise birer anne ve babasınız, size muhtaç evlatlarınız var onların sorumluluklarının ağırlığı var. Varsın benim sorunum ne olursa olsun ben bişekilde dayanırım sizin yükünüz zaten ağır birde benimkine ortak olmaya çalışmanız emin olun etrafımdaki onca boş kalabalıkta hissettiğim yalnızlığı unutturdu bana Allah razı olsun sizden. Zaten daha öncede bikaç sıkıntımı paylaşmıştım burda o zamanda söyledim şimdi de söylim en sıkıntılı zamanlarımda yakınlarımdan görmediğim desteği burdaki arkadaşlardan gördüm. Allah hepinizden razı olsun. Allahım size çocuklarınızın eksikliğini göstermesin onlar için size güç sabır ihsan etsin. Rabbim hepimize hayırlı kapılar nasip etsin. Her daim dualarınızda dualarımda olmak dileğiyle işallah. Allaha emanet...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gülcem, post: 97070, member: 6492"] Allah razı olsun sizlerden. Canınızın sağlığı, sormanız bile yeterli.Benim sorunlarım ne olursa olsun sizinkilerle kıyaslayamam bile ben çöpsüz üzümün tekiyim sizler ise birer anne ve babasınız, size muhtaç evlatlarınız var onların sorumluluklarının ağırlığı var. Varsın benim sorunum ne olursa olsun ben bişekilde dayanırım sizin yükünüz zaten ağır birde benimkine ortak olmaya çalışmanız emin olun etrafımdaki onca boş kalabalıkta hissettiğim yalnızlığı unutturdu bana Allah razı olsun sizden. Zaten daha öncede bikaç sıkıntımı paylaşmıştım burda o zamanda söyledim şimdi de söylim en sıkıntılı zamanlarımda yakınlarımdan görmediğim desteği burdaki arkadaşlardan gördüm. Allah hepinizden razı olsun. Allahım size çocuklarınızın eksikliğini göstermesin onlar için size güç sabır ihsan etsin. Rabbim hepimize hayırlı kapılar nasip etsin. Her daim dualarınızda dualarımda olmak dileğiyle işallah. Allaha emanet... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik Kararı...
Alt