Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik konusunda kararsızlık yaşıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bir yolcu" data-source="post: 97645" data-attributes="member: 9641"><p>Selamünaleyküm tekrar. Devam ettiremedi eşiyle bir takım sorunlar yaşadı. Bana anlattı yaşadıklarını. Başka hiç kimseyle paylaşmadı bunu. Aslında severek evlenmişti eşi sorumsuzdu ve biraz da cahillik vardı o yüzden. Diğer kardeşim böyle önemli bir konuda kıskançlık ilgi ne demek demiş. Aslında bu çok önemli bir nokta benim için hayatım konusunda bilgi vermiştim burda belki okumadınız. Bir yanı eksik olan insanların her zaman daha çok sevgiye ilgiye ihtiyaçları vardır yani manevi olarak. Ben de aramızdaki sorun olabilecek şeylerden birisi olabilir mi diye düşünüyorum kıskanma konusunda da seven sevdiğini zaten kıskanır o da biraz rahat biri olduğu için bu konuda sorun yaşar mıyım anlamında söylemiştim bunlar annemin de düşüncesi. Diğer kardeşim imam nikahı dedi ben zaten görüşmüyorm hiç bir şekilde bir yıl oldu. Zaten olursa da o şekilde olur. Bu yazdıklarımı başkası yazsa ben de sizin gibi düşünürüm. Evet dediğiniz gibi imanım engel oluyor bu işe belki bir gün bu yazdıklarıma ben bile şaşıracam belki bambaşka bir hayatta olacam. Ama şimdi aklım ve kalbim bunları söylüyor, yazdırıyor. Belki sizlere saçma geliyor ama napiym durum bu. İnşAllah bu durumu kısa zamanda atlatırım Allah büyüktür...Çok sağolun düşünüp ilgilendiğiniz için Rabbim hepimize hayırlı ömürler sürmeyi nasip etsin..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bir yolcu, post: 97645, member: 9641"] Selamünaleyküm tekrar. Devam ettiremedi eşiyle bir takım sorunlar yaşadı. Bana anlattı yaşadıklarını. Başka hiç kimseyle paylaşmadı bunu. Aslında severek evlenmişti eşi sorumsuzdu ve biraz da cahillik vardı o yüzden. Diğer kardeşim böyle önemli bir konuda kıskançlık ilgi ne demek demiş. Aslında bu çok önemli bir nokta benim için hayatım konusunda bilgi vermiştim burda belki okumadınız. Bir yanı eksik olan insanların her zaman daha çok sevgiye ilgiye ihtiyaçları vardır yani manevi olarak. Ben de aramızdaki sorun olabilecek şeylerden birisi olabilir mi diye düşünüyorum kıskanma konusunda da seven sevdiğini zaten kıskanır o da biraz rahat biri olduğu için bu konuda sorun yaşar mıyım anlamında söylemiştim bunlar annemin de düşüncesi. Diğer kardeşim imam nikahı dedi ben zaten görüşmüyorm hiç bir şekilde bir yıl oldu. Zaten olursa da o şekilde olur. Bu yazdıklarımı başkası yazsa ben de sizin gibi düşünürüm. Evet dediğiniz gibi imanım engel oluyor bu işe belki bir gün bu yazdıklarıma ben bile şaşıracam belki bambaşka bir hayatta olacam. Ama şimdi aklım ve kalbim bunları söylüyor, yazdırıyor. Belki sizlere saçma geliyor ama napiym durum bu. İnşAllah bu durumu kısa zamanda atlatırım Allah büyüktür...Çok sağolun düşünüp ilgilendiğiniz için Rabbim hepimize hayırlı ömürler sürmeyi nasip etsin.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Evlilik konusunda kararsızlık yaşıyorum
Alt