Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Ey benim güzel Allah'ım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 20871" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"> duaa..<span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Ey benim güzel Allah’ım</em></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Ele avuca gelmezken ben,</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Ancak yoklukla ifade edilirken</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Ederi bir hiç olan beni, var eden sahibim…</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Sana sonsuz şükürler olsun</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Kulun olmak, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Senin olmak,</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Sana ait olmak, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Varlığın sayesinde anlam bulmak</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Ne büyük şeref Allah’ım…</span></span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">İfadeye sığmayan sensin Allah’ım</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Yeryüzünün tüm dillerini kullansam </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Zerre yol alamam, seni anlatmaya</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Habibinin diliyle sadece;</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">“Sen ancak kendini övdüğün gibisin Allah’ım”</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Demekle yetine biliyorum</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Acziyetimin zirvelerindeyim Ya Rab!</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Yüklendim tüm günahlarımı </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">ve aldım yanıma Seni unuttuğum tüm anları, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Sırtımda ağır bir yük, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Devasa bir çaresizlikle, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">En rezilce, bir gelişle </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Mağfiretine boğulmak için</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Sana sığınıyorum Ya Rab…</span></span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Ey alemlerin Rabbi</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Ey benim Rabbim </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Nolur beni bağışla </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Affına mazhar kıl ya Rab</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Senin gücün her şeye yeter </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Beni afetmen; </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Rahmetinden hiçbir şey eskitmeyecektir</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Biliyorum ve iman ettim buna</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Çünkü Sen Sana geleni geri çevirmezsin</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Yüzsüzlüğümü bağışla</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Kapına yüz sürüşüm </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #800080">Sonsuz Rahmetindendir…</span></span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="color: DarkGreen"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Affet beni Allah’ım</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkGreen"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Nefsimin zulmüne uğratma beni nolur</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkGreen"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaybedenlerden,</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkGreen"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Seni idrak edemeyenlerden,</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkGreen"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Seni göremeyecek kadar kör olmuş ahmaklardan,</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkGreen"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşkını yüreğinde yaşayamayanlardan etme Allah’ım…duaa..</span></span></strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 20871, member: 3"] [CENTER] [CENTER] duaa..[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#800080][B][I] Ey benim güzel Allah’ım[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Ele avuca gelmezken ben,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Ancak yoklukla ifade edilirken[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Ederi bir hiç olan beni, var eden sahibim…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Sana sonsuz şükürler olsun[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Kulun olmak, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Senin olmak,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Sana ait olmak, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Varlığın sayesinde anlam bulmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Ne büyük şeref Allah’ım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]İfadeye sığmayan sensin Allah’ım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Yeryüzünün tüm dillerini kullansam [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Zerre yol alamam, seni anlatmaya[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Habibinin diliyle sadece;[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]“Sen ancak kendini övdüğün gibisin Allah’ım”[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Demekle yetine biliyorum[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Acziyetimin zirvelerindeyim Ya Rab![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Yüklendim tüm günahlarımı [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]ve aldım yanıma Seni unuttuğum tüm anları, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Sırtımda ağır bir yük, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Devasa bir çaresizlikle, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]En rezilce, bir gelişle [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Mağfiretine boğulmak için[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Sana sığınıyorum Ya Rab…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Ey alemlerin Rabbi[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Ey benim Rabbim [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Nolur beni bağışla [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Affına mazhar kıl ya Rab[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Senin gücün her şeye yeter [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Beni afetmen; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Rahmetinden hiçbir şey eskitmeyecektir[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Biliyorum ve iman ettim buna[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Çünkü Sen Sana geleni geri çevirmezsin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Yüzsüzlüğümü bağışla[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Kapına yüz sürüşüm [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Sonsuz Rahmetindendir…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][COLOR=DarkGreen][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Affet beni Allah’ım[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Nefsimin zulmüne uğratma beni nolur[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Kaybedenlerden,[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Seni idrak edemeyenlerden,[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Seni göremeyecek kadar kör olmuş ahmaklardan,[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Aşkını yüreğinde yaşayamayanlardan etme Allah’ım…duaa..[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Ey benim güzel Allah'ım
Alt