Ey sessizce ağlayan şehit anası ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sehitanasi.jpg

Bir evlat, sadece çocuk değildir ana baba için. Sadece onların canlarından ve kanlarından meydana gelmiş bir canlıdan ötedir...
Evlat; emektir, gururdur, heyecandır, umuttur ve yıllardır...
Bir çocuğu büyütmek, yıllarca verilmiş bir emektir...
her şeyin en iyisi olması istenir. Kimi zaman fedakârlıktır. Çocuk gülünce sevinç, ağlayınca hüzündür. Meraktır, endişedir. İtinayla büyütülmüş her evlat, büyük bir gurur kaynağıdır.
Onun, kendilerinden daha iyi yaşayacağına ve ülkesine daha yararlı olacağına umut bağlar...
Ta ki, kahpe bir kurşun, yılların emeğini, heyecanını, umudunu ve gururunu o anne babadan, canlarından, kanlarından alıncaya dek…
ve her sey O AN biter..Dunya baslarina yikilir.. Sehit annasi sesizce Kainatta Haykirir..
ILAHI ADALET.. ILAHI ADALETINE SIGINIYORUM.. YARABB..

Ey sessizce ağlayan şehit anası; bu büyük acıyı yaşasan bile, sen boynunu eğme...
Ağlayacaksan bile başın dik ağla...
Çünkü verdiğin her emek, bağladığın her umut ve hissettiğin tüm duygular birer hatıradır...
Onlar gereken yerlere yazılmış, evladının boynuna asılmıştır. Nereye giderse gitsin, emanetleri hep yanında olacaktır...
Sakın bu ülkede uyuşturucudan ölenlerin bile sarıldığı yüce bayrağımız ile senin evladının sarıldığı bayrağı karıştırma..
SEN BIR SEHIT ANNASISIN GURUR DUY EVLADINLA..

Biri sade birkaç kendini bilmezin sardığı bez parçasıdır. Senin evladınınki ise, yıllardır şehit olmuş yüz binlerce şehidimizin, ay ile yıldızdan oluşan kanıdır!

Ey sessizce ağlayan şehit anası; oğlunun boş yere can verdiğini zannetme...
Her ne kadar “Askerlik, her vatandaşın boyun borcudur” deyip, ardından evladını köşklerinin karşısında askerlik yaptıranlar olsa da, evladın onların şehidi değildir....
Senin evladın, bu ülkede büyük sıkıntılar içerisinde yaşayan, aç kalan, ezilen, dışlanan ve gözlerden ırak, gönülden uzak tüm gariplerin şehididir...
O BIZIM BAS TACIMIZ SEHITLERIN TAHTINDA KURULMUS...

Ey sessizce ağlayan şehit anası; sakın evladın toprak oldu diye üzülme...
Senin evladın bu dünyada kimsenin isteyerek elde edemeyeceği kadar büyük ve muhteşem bir ölüme sahip olmuştur...
Giren kurşun kahpe olsa da, sonucu yavrunun sonsuza dek mutluluğu ile sonuçlanmıştır...
Senin canın için, bu ülkede yaşayan tüm dilsiz bebeklerin, sokaktaki kedi ve köpeklerin, gökte uçan güvercinin ve etrafında gördüğün her şeyin ona minnettar olduğunu ve için için dua ettiğini aklından çıkarma...
Zira artık yaşamayan ‘şehidimiz’ değil, asıl onu şehit edenlerdir.

Ey sessizce ağlayan şehit anası; henüz evladının toprağı kurumamış olsa da, artık gözyaşını sil ve bir daha ağlama...
AGLAMA NE OLURSUN GOZYASLARIN VICDAN OLUP BOGMAKTA BIZI...

Çünkü senin gözlerinden damlattığın her bir damla yaş, bizim içimizi yakmakta ve insanca yaşayıp geçinememe ayıbımızdan dolayı yüreğimizi dağlamaktadır. Zira asıl mutsuz olması gereken sen değil, seni bu hale getirenlerdir.
ATES DUSTUGU YERE YAKAR DEGIL MI SENIN ATESINDE CENNET CICEKLERI ACAR..SEHIT ANNASI..
Tüm şehit analarına ve şehit yakınlarına, Allah’ tan bol sabır ve acılarını dindirmesi dileklerim ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kınalı kuzular, al bayraklı tabutlarla gelmesin artık…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kor gibi bir şey, düştüğü yeri değil her vatanseverin yüreğini yakıyor. ..
Beni seni her insan olanin yuregini acitiyor...
kendimi bildim bileli televizyonda isimleri, memleketleri değişen ama aynı tabloyu bırakan kahramanlar var...
sinir krizi geçiren bir anne, düşmanları sevindirmemek için dik durmaya çalışan bir eş, bir evladı daha olsa onu da vatan uğruna seve seve feda edeceğini söyleyen onurlu bir baba ...
ve henüz ölümün ne olduğunu bile anlayamadan ufacık yaşında babasız kalmış masum bir bebek değişen hiçbir şey yok...
biz de değişen hükümetlere rağmen devam eden bu terör belasına dur diyecek hiçbir şey yapmıyoruz ..yapamiyoruz neden acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Şu an çok mu duygusalım bilmem... Ağlıyorum... Çok mu abartı ağlamak? Hayatımda hiç görmediğim, tanımadığım, kişiler için ağlıyorum...
Onlarda da, beni tanımıyordu, ama… Benim gibi hemşehrileri rahat uyusun diye öldü...
bu kainatta her sey icice..her sey bir sekilde birbirine bagli ve iletisim ve etkisinde..bu askerler bizim icin ölmedi mi?
Bu yüzden suçluluk hissediyorum.... Öfkem büyük, nefretimin sınırı yok…
Nefretim; ne kuralı ne ilkesi olan ve bir kolu taa Meclis'e uzanan kalleş terör örgütüne ve Meclis’teki destekçilerine...
Taş gibi ağır sözlerim ise, bazı sözde aydınlarımıza…
''İnsan olarak haklarıymış… Bu gençler boşuna mı dağa çıkmışlar? Onlar da dillerini konuşmak istiyorlarmış…
gibi, bir sürü saçmalığı arka arkaya sıralayan o renksiz kokteyl aydınlarımıza...
Geç bunları at kuyruklu beyim, geç…
Bu kalleşler, bizim evlatlarımıza pusu kurarak canlarını alıyorlar…
İçlerinde Kürd’ü var, Laz’ı var, Çerkez’i var…
O kınalı kuzulardan biri senin yavrun olsaydı, yine böle ahmak ahmak konuşur muydun; şapşalll…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
''İnsan olarak haklarıymış… Bu gençler boşuna mı dağa çıkmışlar? Onlar da dillerini konuşmak istiyorlarmış…
gibi, bir sürü saçmalığı arka arkaya sıralayan o renksiz kokteyl aydınlarımıza... "

YA BU SEHIT EDILEN GENCLERIMIZIN YASAMAYA HAKKI YOKMU idi?
yasamak onlarinda en dogal Allah cc. verdigi HAKKI onlar kim oluyor da aldilar?

Üst Alt