Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Ezan okunurken tuvalete girilir mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55498" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">aslinda bu islami bilgi beni gecmisde yasadigim bir olayda yaraladigi icin eklerken icim burkuldu..</span></p><p><span style="color: Black">Sene 2007 Ben Son kez rah. annemi gorecegim Yaz mevsiminde turkiyede istanbulda idim..</span></p><p><span style="color: Black">Rah. annem Felcli..buyuk ablam ile onu tam ogle vaktine yakin tuvalette goturup ordan da banyoya sokmak icin kaldirdigimizda</span></p><p><span style="color: Black">ezan okunmaya baslamis rah. annem de durun su kanapede bir oturalim ezan bitsin diye rica etmisti..</span></p><p> <span style="color: Black">75 senelik omrunde ezana saygisindan hic bir zaman ezan okunurken tuvalette bulunmamaya dikkat etmis </span></p><p><span style="color: Black">cunku ezan ile hem dua okur hem ezani tekrarlar hem de ezan sesleri icin Rabbine cokca sukr eden Saliha bir insandi..</span></p><p><span style="color: Black">neyse ablam yaa boosveer..ezan, mezan simdi onumu bekliyecegiz..annem agir,kulce gibi KADIN! oturtur kaldir..degmez illa gidecek.. </span></p><p><span style="color: Black">annem bana bir bakti.. bakislarinda yalvariyordu sanki...ne olur ezan bitsin de gidelim diye..</span></p><p><span style="color: Black">Ablam ya annemin bezini de (bezleniyordu cunku )cikartik simdi etrafi pisletir..kiyametti koparirim diye illa zorla suruklemeye calisiyordu..</span></p><p><span style="color: Black">annem gitmek istemiyordu..</span></p><p><span style="color: Black">neyse ablama tekrar rica ettim kanepeye oturduk..ezani dinledik..</span></p><p><span style="color: Black">rah. annem ne guzel dualar etmisti o gun.</span></p><p><span style="color: Black">KIZIM Rabbim seni peygamberimiz sav. komsu eylesin diye dua ederken.. ablam bakip bize dua yokmu gibi surat asinca </span></p><p><span style="color: Black">rah. annem..Allah her bir evladima kendileri nasil bir evlad iseler oyle evladlar nasip etsin diyerek dua ettiginde ablam biraz bozulmustu.. </span></p><p><span style="color: Black">aslinda cok da Adil, guzel bir Dua idi..</span></p><p><span style="color: Black">Neyse ezan bitti Annemi kaldirdik bir baktik ki altina biraz kacirip kanepeye damlatmisti..</span></p><p><span style="color: Black">iste o zaman ablam kiyametti kopardiginda O AN-i hic bir zaman unutamadim..</span></p><p><span style="color: Black">ablaminda unutmadigini saniyorum.. her ezan okundugunda </span></p><p><span style="color: Black">torunlarina biraz sessiz olun dediginde evladlari tarafindan </span></p><p><span style="color: Black">Kes Be Moruk !!diye azarlandiginda aglamasindan biliyorum..</span></p><p>Uzgunnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55498, member: 1049"] [COLOR="Black"]aslinda bu islami bilgi beni gecmisde yasadigim bir olayda yaraladigi icin eklerken icim burkuldu.. Sene 2007 Ben Son kez rah. annemi gorecegim Yaz mevsiminde turkiyede istanbulda idim.. Rah. annem Felcli..buyuk ablam ile onu tam ogle vaktine yakin tuvalette goturup ordan da banyoya sokmak icin kaldirdigimizda ezan okunmaya baslamis rah. annem de durun su kanapede bir oturalim ezan bitsin diye rica etmisti.. 75 senelik omrunde ezana saygisindan hic bir zaman ezan okunurken tuvalette bulunmamaya dikkat etmis cunku ezan ile hem dua okur hem ezani tekrarlar hem de ezan sesleri icin Rabbine cokca sukr eden Saliha bir insandi.. neyse ablam yaa boosveer..ezan, mezan simdi onumu bekliyecegiz..annem agir,kulce gibi KADIN! oturtur kaldir..degmez illa gidecek.. annem bana bir bakti.. bakislarinda yalvariyordu sanki...ne olur ezan bitsin de gidelim diye.. Ablam ya annemin bezini de (bezleniyordu cunku )cikartik simdi etrafi pisletir..kiyametti koparirim diye illa zorla suruklemeye calisiyordu.. annem gitmek istemiyordu.. neyse ablama tekrar rica ettim kanepeye oturduk..ezani dinledik.. rah. annem ne guzel dualar etmisti o gun. KIZIM Rabbim seni peygamberimiz sav. komsu eylesin diye dua ederken.. ablam bakip bize dua yokmu gibi surat asinca rah. annem..Allah her bir evladima kendileri nasil bir evlad iseler oyle evladlar nasip etsin diyerek dua ettiginde ablam biraz bozulmustu.. aslinda cok da Adil, guzel bir Dua idi.. Neyse ezan bitti Annemi kaldirdik bir baktik ki altina biraz kacirip kanepeye damlatmisti.. iste o zaman ablam kiyametti kopardiginda O AN-i hic bir zaman unutamadim.. ablaminda unutmadigini saniyorum.. her ezan okundugunda torunlarina biraz sessiz olun dediginde evladlari tarafindan Kes Be Moruk !!diye azarlandiginda aglamasindan biliyorum..[/COLOR] Uzgunnn [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Ezan okunurken tuvalete girilir mi
Alt