Farklı dinlerin ilahilerini söylemek

erdemk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Farklı dinlerin ilahisini söylemek dinden çıkarır mı? kötü niyetli olmayarak şaka maksadıyla söylense dinden çıkarır mı ?
Sakadan kastim yani oylesine soylemek maksadıyla.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Farklı dinlerin ilahisini söylemek dinden çıkarır mı? kötü niyetli olmayarak şaka maksadıyla söylense dinden çıkarır mı ?
Sakadan kastim yani oylesine soylemek maksadıyla.

Dini konular şakaya gelmez kardeşim. Sen ilahiyi söylerken ne söylediğini biliyor musun? Şüpheli şeylerle uğraşmaya ne gerek var?

erdemk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sonuc olarak bilmeden soyledik kardes simdi tovbe ediyorum acaba dinden cikmis olbilirmiyim netten anlamina baktim oyle isyankar felan degil yani

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Sonuc olarak bilmeden soyledik kardes simdi tovbe ediyorum acaba dinden cikmis olabilirmiyim netten anlamina baktim oyle isyankar felan degil yani

Allah yardımcın olsun ... Pişmanlığını dile getirir tövbeni edersin. Bir daha aynı hataya düşmezsin... Fazla da yapacak bir şey yok.

erdemk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Saol da dinden cikma gibi bisey olmusmudur sonucta bilmeden söyledim?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Saol da dinden cikma gibi bisey olmusmudur sonucta bilmeden söyledim?
Kardeşim yukarıda yazdım ya. yapacağın şeyler belli. Ben nereden bileyim dinden çıkıp çıkmadığını... Ne söylediğini yazmamışsın ki...

erdemk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kardes bu bir ara cok fazla konusulan "ameno"diye birsey varmis onu soylemistik ama niyetmiz oyle kotu degil yani.

Tevbe edip bir daha yürekten kelime-i şehadet getirdiğinde sorun çözülür zannedersem :)

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
İnşAllah... Fazla da yapacak bir şeyin yok zaten..

erdemk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yani dinden mi çıktım kardes kusura bakma bu konularda takintiliyim.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Pişmanlığını dile getirir tövbeni edersin. Bir daha aynı hataya düşmezsin. Namazına devam edersin, farzları ihmal etmessin. Yapacağın şeyler bunlardan ibaret... Bunları yapıyorsan dinden çıktım mı diye vesvese yapmana gerek yok.

erdemk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yapiyorum Allaha sukur

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Yapiyorum Allaha sukur
Eh o zaman daha fazla vesvese yapma, bundan sonra bu konularda daha hassas ve diklatli olmaya çalış. Madem dinini seven, dinine bağlı birisin. Umulur ki Allah c.c de seni seviyordur. Biz kul olarak hataya düştüğümüzde bir yanlış yaptığımızda tevbe kapıları açıktır. Tevbemizi yaparız Allah c.c nün Rahmeti, merhameti sonsuzdur. Affedicidir ve affetmeyi de sever. Buna dayararak Af edilmeyi umarız... Sen de istemeden, kasıt olmadan bir hata yapmışsın, pişman olup tevbe etmişsin. Allah c.c seni de sonsuz kudretiyle affetmiştir inşAllah... Daha fazla kendine takıntı yapma...

Üst Alt