forum yemini

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Barışta ve savaşta, yerde gökte denizde ve gurbette..
1-Üye olduktan sonra kural-ı foruma uyacağıma

2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda bilgilendirici yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma
nokta.gif
.

3-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma.

4-Adminlere itaat edeceğime,

5-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sorgulamayacağıma.Sırf konum kitlendi diye ağlayıp sızlanıp köprülerden kendimi atmaya kalkmayacağıma
nokta.gif

6-Yaptığım çift dikişten sonra arama motoruna çamur atmayacağıma.

7-Zırt pırt yanlış yerlere konu açıp yetkililerin işlerini başından aşırmayacağıma.

8-Daha üyeliğimin 1. ayını doldurmadan üstüne üstlük msj bile yazmadan nickimi değiştirin yok niye avatar alamıyorum bilmem kiminkini neden değiştirdiniz ozaman gibi cümleleri kurmayacağıma.

9-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma. Ne ararsan kendinde ara başkası yalan ağlar atasözüne göre azmedeceğime

10-Üye olduktan sonra nerelisin diye soranlara da https://www.islamiforumlar.net/ cevap vereceğime,neresinden diye sorarlarsa da
Gonul Sizim bolumunden diyecegime.

11-yanlislikla benim bolume yazan misafir kardeslerimi nezaket ile kovacagima..edep ile giden lutuf ile ugurliyacagima..

Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem ve bilgisayarım üzerine and içerim...
çook kommiik

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sabah sabah tebessüm ettirdiniz...çook kommiik

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Siz bizi güldürdünüz mevlam da sizi güldürsün Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın inş..:tamam:..:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Siz bizi güldürdünüz mevlam da sizi güldürsün Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın inş..:tamam:..:tamam:.
amin ins. cumlemizin efendim..
Yaz geliyor afacanlar, kuslar ,bulbuller Havuz basinda iken bile Formu ihmal etmiyecegime mausum, klavyem ve bilgisayarım üzerine and içer..
kendi adimi forumda gormeyince bile hasret ya ne hasretti sırıtık.:,
hayret ederim...

Üst Alt