Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Forumdan ayrılma muhabbetleri ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 39246" data-attributes="member: 1049"><p style="margin-left: 20px">Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben \"aptal olmayan sarışın\" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum....</p> <p style="margin-left: 20px">Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..</p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px">Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek...</p> <p style="margin-left: 20px">O yüzden yazayım dedim, ben gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?</p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px">Admin: Forumumdan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay...</p> <p style="margin-left: 20px">Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!</p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px">Muhalif: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumu adam edemedim...</p> <p style="margin-left: 20px">Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum.Admin ve modlarıda şiddetle kınıyorum..</p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px">Duygusal:ben benn....daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..</p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px">Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? </p> <p style="margin-left: 20px">En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum..</p> <p style="margin-left: 20px">fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. </p> <p style="margin-left: 20px">Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..</p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px">Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim</p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px">Depresyona giren: Biraz kafamı dinlemem lazım.Sosyal hayatım kalmadı ..</p> <p style="margin-left: 20px">çook kommiik</p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 39246, member: 1049"] [INDENT]Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben \"aptal olmayan sarışın\" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum.... Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın .. Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek... O yüzden yazayım dedim, ben gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ? Admin: Forumumdan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay... Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!! Muhalif: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumu adam edemedim... Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum.Admin ve modlarıda şiddetle kınıyorum.. Duygusal:ben benn....daha fazla konuşamayacağım bööööwwww.. Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum.. fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım .. Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim Depresyona giren: Biraz kafamı dinlemem lazım.Sosyal hayatım kalmadı .. çook kommiik [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Forumdan ayrılma muhabbetleri ..
Alt