Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Garip bir musalla taşıyım ben
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="alemra" data-source="post: 56287" data-attributes="member: 3159"><p>Musalla taşına takıldı gözüm</p><p>Er geç geleceğim günü düşündüm</p><p>Nefsime sorunca çözüldü dizim</p><p>Aklımın çizdiği yönü düşündüm</p><p></p><p>Cami bahçesinde bekler geleni</p><p>Diğer kapısından geçmiş yalanı</p><p>Zamanda yaşanan koca talanı</p><p>İki kapısında hanı düşündüm</p><p></p><p>Konduysa göçebe bir gün göçecek</p><p>Amelin odunsa ateş içecek</p><p>Kalanlar üstüne kefen biçecek</p><p>Yatanda kendimde sonu düşündüm</p><p></p><p>Arkadaş dönüşü yoktur o yolun</p><p>Dünyada yaptığı azıktır kulun</p><p>Dört kişi omuzlar giderken salın</p><p>Aktım gözlerimden dünü düşündüm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alemra, post: 56287, member: 3159"] Musalla taşına takıldı gözüm Er geç geleceğim günü düşündüm Nefsime sorunca çözüldü dizim Aklımın çizdiği yönü düşündüm Cami bahçesinde bekler geleni Diğer kapısından geçmiş yalanı Zamanda yaşanan koca talanı İki kapısında hanı düşündüm Konduysa göçebe bir gün göçecek Amelin odunsa ateş içecek Kalanlar üstüne kefen biçecek Yatanda kendimde sonu düşündüm Arkadaş dönüşü yoktur o yolun Dünyada yaptığı azıktır kulun Dört kişi omuzlar giderken salın Aktım gözlerimden dünü düşündüm [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Garip bir musalla taşıyım ben
Alt